= Citat =:
Poslao: whiteboy
@andr: pa meni si već dala pusu. I sliku. A kad sam je vidio herc mi je stao. Koja ljepota!! Koja profinjenost! Koja ženstvenost! Ma lice anđela!! Stalno ju gledam i pozadina mi je na kompjuteru! Zato i jesam ljubomoran. I grozno mi je kad nisam u centru pažnje. Barem u tvojem centru pažnje.. To me izjeda! I naravno da sam najpametniji. Ja to ne mislim, ja to znam. Znam sve odgovore na prva 3 pitanja u milijunašu! Skoro uvijek!
BTW čovjek na početku teme pita kako se zabavljamo, pa svi pišu kako se zabavljaju. I ti si napisala kako se ti zabavljaš iako to mene uopće ne zanima. Al nema veze, samo ti piši kako igraš igrice na kompu i kak se zabavljaš (a ti meni kažeš da JA razmislim kome su MOJI postevi zanimljivi, ha-ha-ha) i imaš na to pravo jer je takva tema i to čovjek pita. Zato i ja ili bilo tko drugi može napisat kako se zabavlja makar to ostale ne zanima.
Odo sad gledat tvoju sliku ljepotice!
ti to mene zahebavaš? znam da nisam lijepa tako da mi ne moraš mazat moje divne oči....super tebe ne zanima kako se ja zabavljam ni mene kako se ti zabavljaš. pošteno....