podržavam tvoj izbor:thumbup:
Printable View
podržavam tvoj izbor:thumbup:
ja potpuno podrzavam njegov izbor i mislim da tu nema greške
Svaka čast na izboru... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
Jedino što ćeš se morat malo strpit zbog cijene, ali vjerojatno će se čekanej isplatiti...
Itekako će se isplatiti. Itekako. (zaista ne znam kako se ova riječ piše :evil: )= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Zbog svih vaših pohvala, i čestitanja sad nemrem dočekat ju... :rolleyes:
Zar nije N73 malo preskup? A sto se tice razgovora baterija mu traje kao i D900, 4 sata
Da, skuplji je jer je Symbian i jer je Nokia, a ona ima malo precjenjene cijene kd nas...= Citat =:
Izvorno postao schoofter
Što se tiče baterije, to je u specigikacijama, ali to je sasvim normalno za jedan Symb mobitel... malo je čudno da tako kratko traje kod D900, ali vjerojatno zbog displeya...
Drago mi je da su te uspjeli nagovorit na N73 i siguran sam da neces pozalit...:klap: ipak je N73 ispred druga dva navedena telefona
a i klackalica na k800i je katastrofa
jasno da je ispred,ipak je rijec o symbianu,a i definitivno je najbolji i najskuplji izbor.:klap:
evo imao sam i jedan i drugi i mogu reć da su to mobiteli za dva različita tipa korisnika:SE K800i odličan mob sa odličnim softwearom ali pomalo ružnim izgledom,dok d900 oduševljava izgledom a nikako softwearom(kao ni jedan samsung barem meni)
Zato sam odabrao ono treće... :thumbup:
:closed:
Ja sam isto bio u slicnoj dilemi i evo jutros sam narucio N73 Nokia... Cijena 2900 kuna.
Cestitam dobar izbor.... ja sam zaokruzio cijenu na 3 :)
Pa da, to je to. Ovisi od dobavljaca do dobavljaca ;)