Pod pojmom simfree sam mislio upravo na to, al kad kazes da je kodiran na t-mobile onda nisam u pravu. A jel ne mozes poslati skenirani racun pa da ti oni posalju sifru za simfree?= Citat =:
Izvorno postao SHPansko
Printable View
Pod pojmom simfree sam mislio upravo na to, al kad kazes da je kodiran na t-mobile onda nisam u pravu. A jel ne mozes poslati skenirani racun pa da ti oni posalju sifru za simfree?= Citat =:
Izvorno postao SHPansko
E to bi i ja najrade htio...
Jel se to moze ako moze sutra idem po mobitel odma poslije skole...
ja sam pitao jel kodiran na 098 i ona kaze da je sad kakva je to varijanta da pomocu racuna ga ti oni otkodiraju to neznam pa ak neko zna nek kaze jer bi mi to bilo jako zgodno...
a sta mislis zasto je 2500kn u tmobilu.. zasto sto je kodiran.. provjereno 100%, i da ne mozes dekodrati . osim mozda da platis njima nekih 500-600kn ako ne i vise pa da oni to rjese, asto se totalno ne isplati.= Citat =:
Izvorno postao SHPansko
A ako ga kupis u vipu za 3800 kn onda kao nece biti kodiran ni na koju mrezu ili???
zasto je tam tako skup?
u vipu nije kodiran... radi na sve mreze..= Citat =:
Izvorno postao SHPansko
nije da je u vipu skup, vec su vip i kronet imali istu cjenu.. ali je kronet snizio cjene jer je kodiro telefon.
prije dok nije bio kodiran je u kronetu bilo isto 3800kn.
hvala....
to me zanimalo...
znaci skroz dok ga kodiraju to jest i ako ga kodiraju u vipu nece cijena padati a onda se vise isplati preko oglasnika uzeti jer on nije kodiran jel tak?
a cudno mi je da se toliko pametnih umova na ovome svijetu nije uspijelo dosjetiti odkodirati n70....
sta je to nes posebno i kaj cak ni ti to nemres sredit?
nece vip nikad kodirat taj telefon..= Citat =:
Izvorno postao SHPansko
da ne moze se otkodirati.
Zas vip nece kodirat taj mob i zar je stvarno moguce da se nikad nece moci dekodirati i kaj da onda ipak kupujem iz oglasnika...
vec me glava boli od silnih pitanja koja sam vam postavio....;D
Ma možda i hoće ga kodirati... ovisi.. neki pričaju da t-mob kodira svoje mobitele, neki kažu da ih ne kodira... ja iz iskustva znam da t-mob nije kodirao 6630, a par ljudi mi je potvrdilo da nisu kodirali ni 6680...= Citat =:
Izvorno postao SHPansko
Možda će se moć dekodirati i kod nas... Zasad se može samo u Beogradu, i to za nekih 700tinjak kuna...
PS: koristi EDIT, a ne svaku minutu jedan post, a jedan od njih ko ovaj gore... (NHF)= Citat =:
Izvorno postao SHPansko
Oprostite zbog nekoristenja edita skroz sam zaboravio ...
Kaj da kupim onda iz oglasnika i gotovo il da cekam neki qu**c neznam sta da radim ako netko moze pomoci hocu kupiti vise mobitel a neznam dali cekat da vip snizi cjenu (pitanje je dal bude) ili kupiti preko oglasnika sa godinu dana manjom garancijom i kako naci negdje taj mob posto sad pocinje ekipa srat kao da nitko nema sivi neg odjednom svi imaju sam bež a svi sivi su prodani...kako naci i gdje onda SIVI mob za 2xxx kn????
nece kodriati jer je skup.. tj 3800kn, ad bi pala cjena ko u kronetu na 2500 onda bi bio kodiran, ali vip nece spustiti cjenu tog modela i kodirati ga.. znam to jos od ranijih modela.= Citat =:
Izvorno postao SHPansko
kronet je to napravio... spustio je cjenu i kodiro..
pa bolje preko oglanika ali nekodiranu...
za sada se ne moze dekodirati, a do kad ce tako biti to se jos ne znam tocno, ali po citanjima po forumuma kolko e to vec proteze pitane.. sumnjam da ce nesto vise od ovoga biti jos u naredne godinu dvije... jer znamo da je 6630 izasla ohoho davno, a jos ne nista nije napravilo po pitanju unloka u tom smjeru... govorim za javnost... to sto ga unlokat moze neki tip u srbiji, malo je vazno kad nitko nece ici u srbiju i tako i tako..
T-mob ima dugo u ponudi N70, a pošto su u ponudu uvrstili i N80, onda su za N70 spustili cijenu... čisto sumnjam da su ga kodirali, ali neću ponovo o tome...= Citat =:
Izvorno postao dstosic
Da, nokija je kodirala mob sa tim "poznatim" BB5... A to za BG, tu se slažem... rijetki su oni koji će mob poslat u drugu državu i dati 700tinjak kuna za dekodiranje (i to ako je moguće)...
tocno... jer po svemu..ne vidim napredak u svezi naloka bb5 nokija pa ni n70, bas jos dodinu dana.= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Dobro opet kad pogledas i da se to moze kupis mob za 2500 i saljes ga na kodiranje za 700 i jos placas put riskiras neznam kaj sve ne a imas ga dekodiranog u vipu za 3791 pa se ne isplati to je svima jasno a kaj se znaci vas dvojica ne slazete u tome dali je kodiran mob??
Kaj da jednostavno probam nazvat simpinu sluzbu za korisnike pa da vidim dali ce mi dati kakve informacije o tome dali je kodiran...
Mada mi se cini da je to 100% tocno jer sam pitao djelatnicu u t-centru koja je to potvrdila...
cuj.. nije da se ne slazemo..ve ja kazem da je kodiran, on kaze da nije... ali ne trebas ti nikog zvat..nece ti oni znat nista reci... cak i ako ode u tkom.. oni ti mogu reci da je kodiran ili da nije kodiran,a ono sasvim nesto suprotno...= Citat =:
Izvorno postao SHPansko
znaci sto se tice tkoma i toga.. najbolje bi bilo... uzeti vip karticu.. otici u tkom.. rec ja bi kupio ovu nokiju,, ona kaze da.. ti kazes jel kodirana, on kaze.. DA ili NE.. ako kaze NE, ti kazes.. jel mogu ja to provjeriti i stavis vip unutra.. ako rad kupis, ako ne radi ne kupis..
itd..
Ako kaze da ja cu rec da zelim to provjerit...;D
Hvala sutra idem tamo...
:evil:
Nisam otisao je rnisam imao para da kupim mob odmah ako prihvati vip karticu p anije bilo smisla ni ici sutra idem sa starim pa cemo vidjeti ....
Ovako ja stvarno neznam sta se to dogada na ovome svijetu...
Danas mi je stari bio u t-centru i rekli su da nemaju vise mobitela tih ici ce kasnije jos u onaj drugividjeti no zar niko u ovoliko velikom gradu od ljudi koji rade sa mobitelima nemaju taj mobitel!!!
Vec tocno 2 i pol tjedna kupujem svaki oglasnik i svaki put mi govore da krajem tjedna i niko nem aosim onih boga bitaj kakvih bež mobitela
pa jesu li stvarno svi debili da kad imas lovu nemaju ponudit ono sto su oglasili i sta bi ja sada trebao cekati 6 mjeseci da kupim jebeni mobitel ??!!
Ko moze nabavit N70????
Nemoj se nervirati previše. Ja sam svog 6270 čekao mjesec i pol, jer bukvalno NIKO u BiH ga nije imao u ponudi.
Osjecam se ko debil i nemrem vjerrovat i priznajem da sam brutalno izfrustriran...
Cak razmisljem da pocnem prodaju samo nokia N70 jer brijem da bi milijune zgrtao koliko je nemoguce doci do jedene osim u vipovoj ponudi za 3800 kn..
ja sam prije tjedan dana bio u t - centru u jurisicevoj i imali su sivi n70.
Inace OT ali zbog toga jer je bilo nekoliko postova nazad spomenuto dekodiranje N70;
Evo najnovije u svezi dekodiranja za BB5...
Netko na newsima oglasava da otkljucava sve Nove Nokie BB5.. u roku od 48 sati poslije preuzimanja aparata!?
Cijena nije navedena vec samo broj mobitela.
Samo je pitanje koliko je u tome istine i stvarnih mogucnosti??!
Na zelju saljem LINK na PM jer nisam siguran ako je tu to dozvoljeno!?
odi u t-mobil i trazi da ti nazovu susjedne ducane i da provjere gdje ga ima, odes i kupis. Evo, ja znam da ga u slavoniji ima i to srebrni. Osijek, Djakovo, Nasice
Ovako ja sam korisnik pod nickom SHPansko sam sto sam morao otvorit novi racun il kak se to vec zove jer sam banned 4 life sa tim nickom...
sam da vam se zahvalim na svemu sto ste mi pomogli i vjerujte mi pomogli puno...
ako me opet banaju kad skuze da sam to ja otvorit cu novi sam cu se ponasat jos bolje mada neznam di sam pogrijesio i sto sam napravio pa bi htio ak im se d ai neko objasnjenje a ne samo ovo:
''Kršiš zakone Republike Hrvatske. Ne vidim razlog zašto bi to trpili i podrž''
ali dobro uopce se ne zamaram time jer sam kupio mobitel!!:king:
Da mis tari nije otisao u t centar i kako je pametan nasao musku naglasavam musku osobu koja ima pojma o svome poslu i rekla mi svasta korisno i u meduostalom nabavila mobitel mada ih oni vise nemaju ko ni pol zagreba...
ako netko kupuje mob neka ode u t centar i osobno trazi prodavaca Josipa S. koji je toliki car i svaka mu cast...
Da ima vise akvih ljudi na ovome svijetu sve bi bilo 5...
mobitel kosta 2498 kn i ako se kupuje u punoj cijeni a to mu je puna cijena moze se dekodirati kod njih za 0kn ali se s tim racunom koji oni salju treba cekati nekih 5 dana pa da posalju kod pa ce me on nazvati...
To ne da neznau ljudi u drugim t centrima da se moze nego niti u njegovom...
prvo sam se obrati prodavacici koja je rekla da je to nemoguce i onda sam kako mi je stari rekao da trazim josipa doso do njega i sve sredio dobio mobitel za pola sata i sad se igram s njim...
samo cekam 5 dana;D
Pozdrav svoj ekipi i ako je ovo moj zadnji post (pitajte admine) vidimo se sa nekim drugim nickom ali tada necete znati da sam to ja;)
HVALA VAM...
Eto, sretno ti sa novim telefonom i nickom, i odsad - behave! :spin: