nemoj da zezaš... kamera je ista ko v3....kvaliteta mislim= Citat =:
Izvorno postao kiki1989
Printable View
nemoj da zezaš... kamera je ista ko v3....kvaliteta mislim= Citat =:
Izvorno postao kiki1989
lol,stvarno si smjesna. okini sutra po danu sliku i baci ovdje u ovaj topic,ja cu napraviti isto,pa cemo vidjeti kolko je tocna ta tvoja tvrdnja...:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao Baby_Blue
malo sutra:
v3 VGA, 640x480 pixels
v3x 2 MP, 1600x1200 pixels, video, flash; secondary video call VGA camera
mozda je tvoja prijateljica imala v3 :bunny:
Jadan!???????????? Kako može biti jadan???? Jadan je onaj tko je to napisao! Pored svih funkcija koje ima i kvalitet kamera! Snobizam i čista ljubomora!:evil:
A da vi smirite živce i vratite se on topic? ovo je debelo off
Jest off topic ali glupo je da se pljuje po nečemu što nemaš pojima!!!!!!!!!!!!
Gogs misliš li ti da vrijedi uzeti tal telefon??????????
na koji misliš? na v3? v3 se sad više ne isplati nova uzimat, ali v3x je sasvim druga priča. Imao sam je jedno vrijeme i odmah sam je prodao, ali ne zato što ne valja, nego zato što mi je bilo u planu odmah je preprodat. no da sam imao šansu zadržati, ne bi dvoumio!= Citat =:
Izvorno postao Sator
Mob je čista petica. Motorolin vrh prije ovih šta su sada izašli na GSM arena (maxx, rizr i drugi).
Da, motorolu v3x se isplati kupiti.
Hvala ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Samo si potvrdio moje namjere!!!!!!!!!!!
evo i ja ću ti svojim skromnim mišljenjem potvrditi isto što i gogs...mob je odličan po meni i u ovom trenutku ga ne bi mijenjao za sličnu klasu...:thumbup:
poz
= Citat =:
Izvorno postao Night Hawk
e vidiš! a ja sa slažem s tobom. :thumbup: ne znam što sada izmišljaju s tim softwareom. ja sam čisto zadovoljan. skinuo sam dosta dodataka za ovaj uređaj i odličan je sad. na najbolje mi je to što sam si uspio staviti drivere za 30% jači zvuk...
a volio bih znati koja je to greška u softwareu da se povlači....
Meni se v3x također jako sviđa,stvarno respektabilne mogućnosti za jedan preklop, jedino što je malo prevelik za moj ukus - to je jedina zamjerka koju bi mu našao. Nema smisla pljuvati po takvom mobitelu koji je iz visoke klase i aktualan model, i to netko tko ima 2 generacije stariji telefon istog proizvođača kojeg je vrijeme pregazilo i drži ga jedino odličan dizajn tj. mob je šminka još uvijek iako skroz isfuran.
A na drugoj temi ne zna ni što je bt dongle niti ima li bt na kompu itd, pa i tami pili ljude. Odgovorio sam tamo jer želim pomoći ali zaista ne znam da li ta osoba misli ozbiljno il nas sve navlači za nos a iz priloženih postova se vidi da upoće ne razlikuje mobitele i njihove tehničke karakteristike. Ako je vga rezolucija isto što i 2mpx onda stvarno nemam riječi na takve komentare - još će i provalit da je bolja kamera na V3 nego na fotiću sa pravim objektivom i ccd čipom od 5mpx.:evil:
vidim da se skrenulo s teme....
to se trebalo napraviti još prije izlaska na tržište, ali nisu uspjeli razviti software jer su valjda imali ograničenje u njegovu razvitku do granice kada je uređaj trebao doći na tržište. onda su brže bolje napravili nešto i to je to. možda će sada izaći novi software u kojem će geforce imati veću ulogu. mada sumnjam. sigurno će izaći neki novi model... v3xxx možda
jel v3x ima video poziv
da,ima :comp:= Citat =:
Izvorno postao Baby_Blue
3G (384 kbps brzina), dvije kamere, što znači da je druga namjenjena za video streaming, tj video pozive. Znači DA, ima :)= Citat =:
Izvorno postao Baby_Blue
Ima vga kameru za video poziv= Citat =:
Izvorno postao Baby_Blue