..."player",dal još postoji ona tvoja stranica...išao sam na nju,al opet je ne može nać...
Printable View
..."player",dal još postoji ona tvoja stranica...išao sam na nju,al opet je ne može nać...
meni se desava ista stvar
imam soundtrack od NFS:U-a ako tko hoce nek mi se javi
e jel tko ima divix ''posljednji samuraj'' taj film moram imati u kolekciji..:)
joj ja imam hrpe soundtracka iz filmova i igara, nfs, fifa, sve :) sve sneta skidam ;)
imas li soundtrack iz wolfensteina??
ne ;)
odkud skidaš? s kaza? ili s neke stranice. ak skidas sa stranice daj napiši link!= Citat =:
Poslao: flOorKilla
joj ja imam hrpe soundtracka iz filmova i igara, nfs, fifa, sve :) sve sneta skidam ;)
...imam i ja od NFSa...snimio i spot sa VIVE..."Get Low"...
imam smeće od filma - mrak film III, pa tko hoce neka ..
:zbunj: otkud skidas??:lol: :lol: :lol: pa s interneta covijece, mozes sa kaze, ak nema u kazi onda trazis u googleu!!:)= Citat =:
Poslao: dj_velja
odkud skidaš? s kaza? ili s neke stranice. ak skidas sa stranice daj napiši link!
imam hrpu linkova u my favorits :) za muziku, nove albume, video... ugl kad odes na jedan takav sajt imas tamo linkove za sve druge... al ne radi bas na svima
imam i ilegalne trke na po gradu, ima i murje...e da vidite jednog porsea e ak nije jurio 295kmh onda nije ni 10kmh
e mene te utrke ilegalne zanimaju
onda ti ih donesem na sljedeci sastanak..
e da imam i smjesne isjecke iz ''malo morgene''OTV (tomac, zeljko pervan, đuro,..)
btw ima li tko video snimku nightmare stage-a??
ponesi i NFS sountrack! reci kolko je to sve para pa ti dam
plati mi pivu i to je to:)
ok, piva i prazni CD-i
e, jel ima ko divix - ''mesija'' ??
imam snimku formule -F1 2004-BAKREIN ->nova staza.. na dva cedeja..pa ko hoce nek se javi
@BIGBOSS jel imas albume prljavaca-tak da mi to sve sprzis na dvd cedejeku??
ak neko treba azru & run-dmc,nek se javi imam sve albume!
e jel mozes azru sprziti na dvd cedeju??
pa imam svu azru na jednom cd-u to ti je otprilike 270 pjesama naravno na mp3 formatu ali neke se ponavljaju!
imaš riblju čorbu možda?
nemaš