prije cca 2 tjedna je bilo tako kako je bilo....sada je ovako....= Citat =:
Poslao: dj_velja
e, Andrea ja tebe fakat ne kuzim. Prije cca 2 tjedna mene si odjebala samo kaj sam ti reko da ti mogu sredit da dobiješ svoj avatar. sjećam se komentara "ej dj_velja-->picke nedam jer decka imam", a sad si ljubomorna kaj se klinac 5 godina mlađi od tebe upucava drugoj trebi.
:confused: Ja ipak mislim da to nije razumno razmišljanje jedne 21 godišnje cure.
sad te zadnji put lijepo molim da mi tu ne citiraš moje riječi jer je to prošlost i to ni mene a vjerujem niti nikog drugog ne zanima...
ja se nikome ne moram niti neću opravdavati, a tebi ni najmanje...
ja tebe npr. ne kužim...šta ti sad hoćeš od mene? da odem? nema problema....vjeruj mi malo mi fali...to što ja pišem comi uopće nema ama baš nikakve veze s tobom..a što se godina tiče ako ti nebi mogao biti sa starijom curom ili obratno pa šta bi i drugi trebali tako razmišljati? mislim to sad nema veze, jer ja tu s nikim ne namjeravam biti....al kad si već spomenuo eto da iskomentiram.
ono što je bilo - bilo je, ukoliko ti ja toliko smetam nema frke, ja ću otići, jer ipak sam ja ovdje poslije tebe došla a ti si starosjedioc .....
ak mi misliš prestat nabijat na nos prošlost i još k tome citirat moje izjave...što me jako jako iritira....sve je ok...ako ne...onda ćemo se drugačije razgovarat. tj. nećemo uopće.
p.s.za avatar se uopće ne sjećam da si mi rekao....al pošto ti kažeš onda valjda jesi