Izvorno postao domy_os
Pokušavam deinstalirati irRemote i još neke programe s moba, ali ne ide. Krene nešto radit i onda na kraju pita da zatvori sve aplikacije. Stisnem Yes i baci ga u stand by ekran. Vratim se u manager aplikacija držeći tipku za meni, vidim da i dalje nešt radi i onda jednostavno prekine bez ikakve poruke, a aplikacija ostane. Pokušao sam mob upaliti u safe modu te obrisati FirstBoot.dat datoteku da mi se ne pokreće ništa u startu, ali opet ne ide. Izbrisao sam je onda iz Apps foldera, međutim, svejedno je ostala u onom manageru. Što mi je činiti? Ne bih htio još raditi hard reset jer moram napravit backup, a kartica mi je puna.
Također me zanima kako se na net spojiti preko kompa, tj. da mi je komp izlaz prema netu, a na mobu recimo koristim internet programe tipa messenger. Probao sam preko mRoutera i GnuBoxa + Incoming Connection na kompu, bez uspjeha. Ima li netko još kakvu ideju? Je li to uopće moguće na 6600?
Imam i problem s jednom MMC karticom. Naime, zaključana je i, koliko sam vidio, pomoći mi može samo format na kompu preko čitača kojeg trenutno nemam. Isprobao sam nekoliko Symbian programa za otključavanje i opet bez uspjeha. Osim toga što je zaključana, kartica mi totalno uspori mob kad je umetnuta, ali samo ta kartica, RS-MMC iz S65 mi radi OK. Što je tome uzrok i hoće li mi format na kompu pomoći? Znam da bih trebao probat, ali možda je netko imao sličan problem pa da odmah znam da li da je bacim ili ne.
Software je v5.27, ne znam je li to ima kakvu ulogu.
Još nešto: gdje bih u Osijeku mogao povoljno kupiti neku veću kvalitetnu bateriju te staviti novi software? I maske me isto zanimaju...
Unaprijed hvala.