Ah, to sam se i bojao. :(
Vjerojatno ga i na Wotanu i DaVinciju isto ima, ali to mi bas ne pomaze :(
Printable View
Ah, to sam se i bojao. :(
Vjerojatno ga i na Wotanu i DaVinciju isto ima, ali to mi bas ne pomaze :(
Dal zna netko kolko dođe stavljanje novog firmwarea u elektro magicu? Imam taj famozni R4CK003 firmware:-/
Besplatno ako je pod garancijom
Budem probao.Hvala= Citat =:
Izvorno postao MASVA
Da, a inace je 120 Kn ako se dobro sjecam.= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Izasao je novi R4EA031 firmware za W810i.
Dostupan je preko SEUS-a, a ima ga već i WotanServer naravno. Čitam po drugim forumima da je Walkman tiši/glasniji nego prije (jedni tvrde da je tiši, drugi da je glasniji), pa da je glasniji zvuk (tokom razgovora), mobitel da je sam po sebi nešto brži, te kao da sada baterija nešto dulje traje.
Jel probao tko?
Updated: Od hrpe pročitanih foruma najsimpatičniji tekst o novom firmware pronašao sam ovdje
http://www.howardforums.com/showpost...&postcount=131
(riječ je o W810i, samo je zabunom napisao W800i)
Pogledajte
ja imam R4DB005 stavljen preko wotana, ovaj novi mi prek seusa ne nalazi, veli da vec imam najnoviji?
Valjda nema još te revizije firmwarea za regiju koju koristis.= Citat =:
Izvorno postao gogo04
evo na wotanu ima nasa regija..S_E_EUROPE CDA102555/3..onda bi trebalo bit i na seusu?
Imas pravo, trebala bi.= Citat =:
Izvorno postao gogo04
sad sam probao staviti novi firmware preko seusa ali nema jos nista
pricao ja jucer s Pavelom (wotan) i veli da ga u servisima imaju i sve al da su ga lijeni stavljat na SEUS, stavljaju regiju po regiju pa zna potrajat dok odredjene regija bude dostupna.
Imam problem! Pokrenem na mobu nadogradnju softwarea i na ekranu se pojavi:
"Rad s uređajem Sony Ericsson Komunikacija prekinuta"
Sve postavke su dobre. Mogu na net, već sam nešto i skidao, ali ovo ne ide. Inače imam verziju R4DB005. Mislim ako još nemaju noviju inačicu ponuđenu za skidanje zar mi inda ne bi trebalo pisati da imam najnoviji software ili tako nešto?
:-/
da, trebalo bi ti pisati da imas najnoviju. jucer sam probao t-mobile W810 staviti novi firmware ali jos ga nema. neka proba netko tko ima obicni nebrandirani, mozda za takve ima. a sto se tice tvojeg problema, nikad to nisam vidio do sada= Citat =:
Izvorno postao sith
ima li nekood vas iz Splita da moze napravit update?
takodjer isti problem sa istom verzijom soft. R4DB005= Citat =:
Izvorno postao sith
Sudeci po opisu onog lika sa Doktorovog linka nema nekih promjena! Ni u brzini, ni u bilo cemu bitnome?!
Eto, nakon što sam par puta pokrenuo nadogradnju softwarea pojavilo mi se da imam najnoviju verziju. Tko bi znao u čemu je problem! Ne da mi se s tima gnjaviti, pa ću imati još neko vrijeme taj software.
Evo nadogradio sam T-mobile W810 na R4EA031 preko SEUS-a :comp:
ja sam isto danas probao preko SEUS-a i još ništa?!?!:-/= Citat =:
Izvorno postao gogo04
I sta je drukcije? Sto je sa tom glasnocom Walkmana, je li tisi, glasniji ili isto kao i prije?= Citat =:
Izvorno postao imatic
I ja sam nadogradio T-mobile W810i na R4EA031 preko SEUS-a prije 5min!!!
Jos nisam testiro sve al za sad je sve normalno... Zvuk nisam jos isprobo...
I, jesi testirao zvuk?= Citat =:
Izvorno postao igiskor
Isti je zvuk. Koji kazu drugacije... jebga kazu drugacije, no zvuk je isti! :)
Imam fw. R4DB005, i veceras sam pokusao upgradeovati na R4EA031 (a sinoc dobio mob. :D ), medjutim, nista. :( Ne ide... Kaze da imam zadnji fw.
Heh, Vodafone edition...