ja sam u slavoniji pa su mi isto ukrali ali 6630, a sad imam pisljivi siemens c72....= Citat =:
Izvorno postao mulder
Printable View
ja sam u slavoniji pa su mi isto ukrali ali 6630, a sad imam pisljivi siemens c72....= Citat =:
Izvorno postao mulder
nema to veze odakle si...lopova svagdje ima,samo treba paziti na mob
ps. ako se kupi mob na crno,bez garancije,bilo bi dobro da se IMEI zapise negdje sa strane...pa ako dodje do kradje sa se moze prijaviti policiji...vrijedi probati
Frendu su ukrali Samsung D500, onda kad je bio u jeku popularnosti, tek kad je dosao. Bio je jako uporan, opisao je lopova i rekao im IMEI i mobitel je naden.= Citat =:
Izvorno postao rage99
Tako da ta mogucnost nije bas toliko daleka koliko mislis.
A sad on topic: cekaj n93 pa njega uzmi, ne isplati ti se sad uzimati, bas kad je smjena generacija.
naravno:lol:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Bar je razveselio jednog milicajca , evo upravo slusa radio na nokii i slika ekipa u smjeni .
pa upravo to!!!!!! o tome san razmisljao jer ce me doc mozda malo skuplje od N80 a razlika nebo i zemlja!!!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao rospaya
vidim ja da ovo ne vodi nicemu i molija bi moderatora da ovu temu izbrise!
isto tako volija bi one sta se puno prave pametni ne samo ode nego i na drugim temama sa svojim bezkorisnim postovima da ne vridaju! jer isto tako ni ja nikog nisan vrida ps. NEK SE JAVI ONAJ KOGA SAN UVRIDIJA!! mislim sve mi je ovo smisno kad citam tolika sranja i predvidanja i bubanja napamet sa strane pojedinaca!!
neide mi uglavu sta koga zanima dajem primjer koliko iman para i sta ja radim u slobodno vrime???!!!!!! ja san ode trazija savijet jer se nikad prije nisan nasa u situaciji da mi je neko nesta ukra a pogotovo mobitel i sad se nasla grupa pojedinaca koji pametuju i pri tom vrijedaju!!!!! netibas mi pomoc ali brate nemoj me ni vrdat!! kad ja uvridm tebe onda mi vrati duplo!!! ako je istina ono sta vam stoji u profilu mislim na godine onda stvarno sramota!!!!!!!!!:closed: :closed: :closed: :closed: :closed:
Vedrane.MALO SMIRI ZIVCE,KOJI TI JE VRAG?!:nono:
Nemoj nas vrijedjati,nije u redu od tebe,ja bih ti dala ban TRAJNO da sam glavna na forumu,tako da znas,SORRY!Ti to zasluzujes!
Mi smo tii samo htjeli pomoci a ti nas j****
BUDI FER
ZATVORITE OVU TEMU JER OVO VISE NEMA SMISLA.
Daj malo smiri se stvarno... Tko te vrijeđao? Ljudi ti pomogli i oko toga kako da nađeš mobitel i koji da uzmeš novi i nitko te nije vrijeđao. Malo se zezali na račun policije i njihove uspješnosti u traženju mobitela, a ti ovako. Koliko ja vidim nitko tebe nije vrijeđao niti je pametovao... Ne znam zašto i na koga se ti sad ljutiš. :-/= Citat =:
Izvorno postao vedran/st
OFF: daj se malo smiri vedrane... Nemoraš odma tako reagirati, a nisam baš primjetio da te je netko vrijeđao...
ON topic: Da sam natvom mjestu, kupio bi si neki jeftiniji mob, i pričekao N93 (pošto ti ispod avatara piše da njega čekaš) i skupljao pare za njega...
I ja mislim da ti je to najpametnije. Uzmi nešto jeftinije (neki symbian ako ti paše) i strpi se do N93. N80 ti se ne isplati uzimati jer nije baš dobra, a sve novce sada dati za nju ti je bezveze. Svi kažu da N80 ima bugovit soft i lošu izradu u što sam se ja i uvjerio. Ne isplati ti se N80 nikako kupiti, a pogotovo ne u ovakvoj situaciji dok čekaš N93 i još da daš zadnje novce za N80. Uzmi nešto tipa 6600, 6630 i čekaj N93. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Ili neke od tih (jer se mogu naći za male pare, ili možda neki "obični" mob, tipa 6230(i), K700 i sličnih...= Citat =:
Izvorno postao DJ DeVelox
cemu ovakva reakcija ? ako si nervozan jer si spusio dobar mob , mislim da forum nije ispusni ventil .
nije nam baš svima na čast kao zajednici kad se ovakve stvari ponavljaju,stalno se morate pravdat oko gluposti koje su nebitne za temu,dajte budite malo više tolerantniji svi zajedno.:closed: