Kako može biti isti. K800i ima ekran 240x320, ima 3G, ima Xenon blic, poboljšanja u softwareu... Ima tu jako puno promjena, a ne samo jača kamera...= Citat =:
Izvorno postao konan1
Printable View
Kako može biti isti. K800i ima ekran 240x320, ima 3G, ima Xenon blic, poboljšanja u softwareu... Ima tu jako puno promjena, a ne samo jača kamera...= Citat =:
Izvorno postao konan1
k800i je logicna evolucija modela k750i i nije samo razlika u kameri.
Kada pogledate meni, ikone(standardne), raspored funkcija itd. sve je to slicno k700, k750 + jaca kamera, xsenon i 3G.
Pa čuj, što bi ti? Ovo je EVOLUCIJA modela K750i. Šta su trebali napraviti? Totalno izbrkati izbornik, okrenuti mobitel naopako? Što? Čemu popravljati nešto što nije pokvareno?! A razlika K750i <> K800i je i više nego dovoljna. Što ćeš više od 240x320 ekrana, 3.2MP kamere, Xenon flasha, 3G-a, i IPAK unaprijeđenog softwarea koji nije isti kao na K750i. Ne razumijem što ti pokušavaš reći? Da je K750i bolji/isplativiji od K800i? K800i je odličan nasljednik K750i, a tebi ako se ne sviđa nitko te ne tjera da ga kupiš. K800i je trenutno jedan od najjačih SE modela i ne vidim na što ti ciljaš izjednačavanjem 2 modela koja NISU jednaka.= Citat =:
Izvorno postao konan1
Ne pokušavam reci da je isplativiji k750, nego da sam ocekivao vece promjene.Ovo je kao kod auta "facelift" u odnosu na k750.Čak su i dizajnerske smjernice jednake.
kad rade facelift na autu, malo kojeg nabriju :) K800 su nabrijali sa 3,2 mpx, flesom, vecim ekranom...
Kao što rekoh... Čemu popravljati nešto što nije pokvareno, K750i je bio velika uspješnica i ovo osvježenje iz SonyEricssona je i više nego dobrodošlo. Da su napravili neku revoluciju riskirali bi pad prodaje ili nezadovoljstvo korisnika. Ja mislim da je K800i potpuno opravdan. No dosta sad o tome, vidim da ga ti nećeš kupiti, neću ni ja jer preferiram Walkman seriju i imam W900 koji sam nedavno kupio tako da nema smisla dalje raspravljati o ovome. Vidim da si ti od K800i očekivao puno više, no eto, strpit ćeš se do nekog idućeg modela.= Citat =:
Izvorno postao konan1
A nisam ja rekao da ga necu kupiti, samo da mi je premalo promjena u odnosu na k750.
P.S.Imaš prilicno agresivan nacin pisanja što mi govori da si vjerojatno sa jelasa.
Kakav agresivan način pisanja? Nisam ni jednu riječ agresivno napisao... Samo kažem da je K800i donio dosta promjena, no tebi očito nije dosta... To je sve. I nisam sa Jelasa, zapravo daleko sam od Jelasa. Ako sam što agresivno napisao sorry, ali ja samo kažem da je K800i dosta promjena donio što i drugi govore. Nego nemamo više oko čega tu raspravljati, dosta off-topica. Pozdrav! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao konan1
Tako je! :thumbup:
K800 naspram K750 je kao i K750 naspram K700.
A meni i sve ostalo ni ne treba mijenjat kad je vec ionako najbolji meni na trzistu.
Ali ja cu ipak cekat W verziju. :licklips:
kako to misliš na W verziju?:bunny:= Citat =:
Izvorno postao refugee
Pa valjda misli na novu seriju Walkman telefona... Više mu paše Walkman tj. W serija nego K. Kao i meni. Ja također čekam da vidim što će novo od Walkmana izaći. ;D= Citat =:
Izvorno postao nijala
Bas tako.
Nadam se da ce stic walkman verzija od K800.
Kao sto je dosao W800 posle K750.
Mislim, bilo bi dobro da se spoje W950, W850 i K800 u isti mob! :king:
aha...= Citat =:
Izvorno postao DJ DeVelox
ja sam mislila da su već najavili novi model koji je W"blizanac" modela k800, pa sam se već ponadala...
p.s. i meni je draža w serija:thumbup:
vec su najavljeni w850 i w710 i mislim da prilicno uspjesno nastavljaju walkman seriju.sad jedino ako vi cekate nasljednike modela w900 i w950,ali njih ne treba ocekivati prije iduce godine.K serija je odvojena od walkman serije i u buducnosti ce biti poprilicno razliciti.
vidim da ti uopće nisi zahtjevan!:klap: :jump:= Citat =:
Izvorno postao refugee
Upravo sam i ja ovo htio napomenuti. Dakle, počevši od modela W850 i W950 od kojih W850 nema AF, a W950 uopće nema kameru, dolazi nova, odvojena serija Walkman telefona tako da ne bi bilo realno očekivati "blizanca" od K800i u stilu W800i jer mislim da je zadnji takav telefon bio W810i (spoj K750i i W800i). Osobno, meni se ne sviđa što Walkman seriji zakidaju na kameri, a s druge strane K800i i dalje služi kao pristojan MP3 player. Nadam se da će to razdvajanje malo sretnije izvršti ili da će se vratiti na staro i makar vratiti AF na Walkman seriju. U svakom slučaju ja preferiram W seriju radi dizajna i primarne funkcije MP3-a koja meni daleko više leži. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao zmija
Ipak, ja se nadam da će izaći svojevrsni K/W combo, nešto poput onoga što je refugee rekao.
Dotad ljudi moji, uživajmo u K800i. ;D :thumbup: (tko ga ima)
P.S. Mislim da je ovo lagani off-topic već... :rolleyes: :chatter:
sumnjam da ce vise priblizavati W i K seriju ,ali bi kao sto kazes bilo jako dobro za prodaju kad bi walkman serija na kamerama imala autofokus,makar i iz marketinskih razloga.ipak,dobar im je potez razdvajanje glazbenih telefona i "kamera" telefona.bolje je na walkman seriju staviti kameru od 2mp sa AF-om nego 3,2 bez AF-a.isto tako nezamislivo bi bilo da kamere na K seriji nemaju naj kamere u ponudi.u svakom slucaju pozdravljam ovakav potez.:thumbup: :thumbup: :thumbup:
frajeri iscurio k800i u rh po cijeni oko 3600kn
http://217.14.221.177/MOL/EUWeb/Star...yWsVpv3IadXRCO
E da... Baš sam vas htio pitati za taj shop. Koji je to vrag? Odakle njima roba? Vidim da u ponudi imaju i P990 i piše da stiže u roku 60 dana (pogledajte cijenu :chatter:, ispod 6k je). K800i je navodno već na skladištu! Zna li tko što o ovom shopu?= Citat =:
Izvorno postao mrcina
u toj grupaciji ti je i zagria onaj dučan iz tratinske kod selske koji je bio jeftin a več prije dvije,tri a možda i četiri godine sagradili su zgradu negdje na žitnjaku i preselili se dolje a unovije vrijeme udružili se i prozvali iq.sad nisam siguran za to zadnje da su se udružili ali linkovi za cjenik ide uvijek na iq stranicu.= Citat =:
Ma ok, to sve vidim na njihovom siteu. Ali odakle njima K800i i ideja da će im P990i doći u roku 60 dana? Doduše ne piše da će doći, nego "obično dolazi", ali drže cijenu tamo gore. To mene zanima. Također je i W810 po relativno povoljnoj cijeni ako uzmemo u obzir da ovaj u Vipu sa Vodafone softom košta toliko. (a koliko znam u EM još nije stigao W810)= Citat =:
Izvorno postao mrcina
ovo je link za početnu stranicu:= Citat =:
www.microline.hr
ja sam vidjela njihovu reklamu u novinama i tako došla do cjenika. i neke druge mobitele su imali na skladištu prije nego su se pojavili na EM (npr. se z530)
i imaju samo SE mobitele...
a odakle im je roba... to je najbolje pitat njih.
pa kaj je tak čudno, pa u europi se već debelo prodaje.
Nego nemojte mi ići ovdje off topic, da ne bi bilo belaja. Dakle, drž'te se teme, a to sigurno nije P990 i K800 u nekom dućanu.
E, eto ga, stigao i meni jedan.Dobijen direktno iz Svicarske, nebrandiran.Sad ide na opako testiranje ;).Zasad se drzi dobro, mada, evo za pocetak, tastaturom nisam bas najzadovoljniji.Nije da nesto nije u redu sa njom, ali mogli su je uraditi na fazon w810, tamo je bila puno bolja, bar meni.Ako nekog jos nesto zanima, nek udari s pitanjima.
A sad cu biti originalan i nesto reci....kamera je luuuuudilo!!! :)