Evo da se i ja izjasnim oko ovoga. Osobno 100% podržavam ovo ukidanje i mislim da se ne treba stavljati nikakav Thanks sistem ni bilo što. Takve stvarčice će se s vremenom zloupotrebljavati i to ne vodi pravom procjenjivanju članova ni u kom slučaju. Svi članovi koji su dovoljno dugo aktivni na forumu i sudjeluju u njemu uvidjet će tko će im pomoći i tko ima dobru reputaciju, ali mislim na pravu reputaciju među članovima, a ne na broj zelenih/crvenih kockica ili zahvala u profilu. Mislim da je svaki ovakav sistem prilično besmislen jer se s vremenom počne zloupotrebljavati ili čak i ako se ne zloupotrebljava, neki članovi nakupe više, a neki manje što zavisi čisto od toga jesu li se svi kojima su pomogli sjetili dati reputaciju. S vremenom sve ovo padne u vodu i sistem reputacije (bilo kakav) ne odražava stvarnu reputaciju nekog člana. Ja sam vodio par malih foruma i na jednom sam imao reputaciju, a na drugom thanks sistem. Iako je bilo malo članova i ne odviše postova rano su počeli to zloupotrebljavati i apsolutno nikakve koristi nije bilo od toga. Još jednom, podržavam ovu odluku u potpunosti i mislim da nikakav sistem reputacije nije potreban jer će svi članovi nakon dovoljno dugog boravka na forumu upoznati ostale i moći će ih sami procjeniti. Reputacijski/thanks sistemi su nerealni i pomalo besmisleni...