pogledaj ponovo, najvise glasova ima 6100!!= Citat =:
Poslao: cyberphere
Ajd mi reci koja je ljepša. Najviše glasova ima 7250 koja je po meni užasno ružna
Printable View
pogledaj ponovo, najvise glasova ima 6100!!= Citat =:
Ajd mi reci koja je ljepša. Najviše glasova ima 7250 koja je po meni užasno ružna
A budale :)= Citat =:
Poslao: bigboss
pogledaj ponovo, najvise glasova ima 6100!!
Ne znam šta mi je bilo. Nokia 6100 je definitivno najljepša ali i dalje stojim pri svome o nokiji 7250
onda si glup!:) evo sada iskreno govorim-kod 6100 mi se ne svidja maska(jer se ne sjaji), inace je lijepa..7250 je remek djelo al samo da je tanka kao 6100 AND 8210 mi je u ono doba kad je izasla bila dvaput ljepsa od 7250/6100..
Kao što rekao ljepota je subjektivna i tebi da ti se ne sviđa 7250 ne bi je imao. Tako isto i meni
e napokonnetko pametan..
jel znas neki program kaj editira nokijine menije, fontove..??
Joj imao sam jedan dok sam još imao nokiju 7210 ali ne mogu se sjetiti kak se zove
Istina!Ali kad sam imao ,recimo, 6510 ipak sam mislio da je 8310 ljepša ali ju nisam imao.Naravno da je sve to subjektivno mišlenje ali je 7250 ipak oko 90% ljudi lijepa (meni je lijepa al ima koma tipke).Osobno mislim da je 6610 prevelika i preširoka da bude najljepša.
Peace! :D
tipke i jesu smisao tog mobitela..
Misliš 6600?= Citat =:
Poslao: Hrc
Istina!Ali kad sam imao ,recimo, 6510 ipak sam mislio da je 8310 ljepša ali ju nisam imao.Naravno da je sve to subjektivno mišlenje ali je 7250 ipak oko 90% ljudi lijepa (meni je lijepa al ima koma tipke).Osobno mislim da je 6610 prevelika i preširoka da bude najljepša.
Peace! :D
Meni je on najbolji jel je malo širi od ostalih mobitela i nabolje mi leži u ruci jel imam malo duže šape
Zbilja?Pa i moje šape su duže ali je mob pre bucmast. Tpke 7250 sam probao i dosta su me razočarale funkcijske tipke.7250 je najbolji po designu (meni) a ne po opcijama i tipkama.Sad mu je , fala Bogu,malo pala cijena.Prije je koštao previše za ono što ima za ponuditi
Bucmast je. Ali mi nekako najbolje leži u ruci od svih mobitela koje sam do sad imao, a imao sam ih dosta
OK, OK you win.Malo smo previše mjesta ovdje zauzeli.Glavno da se korisniku sviđa, tj. tebi. Boli te kaj drugi misle :D
7250i je vise gejmerski mobitel..and ima najergonomicniji joystick od svih mobitele(palac fino udje..)
Ma dobro, dobro shvatio sam :D
Od ovih ponuđenih je meni najljepša 6100, na drugom mjestu 7250, pa 7210,...
Ipak, ostajem pri tome da je 6600 najljepša, ali o ukusima se ne raspravlja :-)
ma nokia 3650 je najbolja i najljepsa
A jesi se sad ti našao pametan. Od svih baš je ta najružnija i najveća= Citat =:
Poslao: deanxx
ma nokia 3650 je najbolja i najljepsa
Ljepa je i ona nova 6220
a dobro nemozes tako to je jedinstven mob! koji je od nokia modela samo slabiji od 6600 i onoga jadnog nasljednika 3660= Citat =:
A jesi se sad ti našao pametan. Od svih baš je ta najružnija i najveća
On je jedinstven ali ovdje se govori o ljepoti a ona nije ni približno lijepa kao recimo 6100
nije tolko lijepa koliko je tanka, stoga 7250 je najlepsa-samo zbog onih crnih crta and crticama ispunjeni sjajeci dio..
A zakaj je 6100 tak lijepa?Meni je nekak obična
6100 ima profurane ili ti klasicne linije nokije..fin je mobc al nije na rangu 7250po desingu..
@svi koji imaju nokiju: kad spoite svoju njoku na irda s kompom..kaj vam piše?? meni pise:'' nokia7250i fashion phone!!
ma nokia 7250i je naj,vjeko vam istinu govori...