Možeš taj je za sve verzije bootloadera! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao JohnDoe
Printable View
Možeš taj je za sve verzije bootloadera! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao JohnDoe
e, sad imam problem. ne mogu skidat vise. rapidshare kaze da moram cekat 50min. :-/
moze li netko skinut i uploadat za mene pliz?
Hm a ja našao pun kufer E1000_U_80... koje su za sve verzije bootloadera ali ako si siguran onda je bolje da skine U_83 koji si ti postao= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
ovaj koji sam ja skinuo je pisalo da je za sve bootloadere. radi savrseno.
Ako imaš Adsl isključi se na 10 sek pa se ponovo konektiraj i nemoraš više čekati jer ti se promijeni IP= Citat =:
Izvorno postao JohnDoe
Ne kužim kako misliš da radi savršeno pa kaj si ga več flashao ili.... :zbunj:= Citat =:
ovaj koji sam ja skinuo je pisalo da je za sve bootloadere. radi savrseno.
pa da. kao sto sam i napisao.
= Citat =:
skinuo sam tamo ovaj E1000_U_80.3F.63.00.03P_LP0032_DRM0001_JPAE_R24MOT E10000_09_USE1000MENAXXR24003_1FF i radi. da skidam taj koji si ti sad napisao ili ne?
Pa ako si ga stavio i radi savršeno reci onda jel ti još kaj treba?= Citat =:
Izvorno postao JohnDoe
Bilo je problema sa vracanje na te MP-ove sa 0.6.3.1 pa sad predpostavio da je tako sa svakom verzijom...Ali ako tebi radi ona ipak nisam upravu.Mada R26LD MP-ovi su mnogo bolji.= Citat =:
Izvorno postao fliponja
fali mi flex sad, a i osim toga skinuo sam sad taj koji si ti dao pa cu njega stavit. ako ti kazes da ima flex u sebi.= Citat =:
Izvorno postao fliponja
;D Gledaj ovaj MP koji si ti stavio isto u sebi sadrži flex a promijeni ga jedino ako ti se nešto ne sviđa na ovom sadašnjem,prvo provjeri i poboljšaj si postavke sa Leaderom kako te je GoGs savjetovao pa onda razmisli. Pogledaj kako ti sada slika ,snima ,rade melodije itd.= Citat =:
Izvorno postao JohnDoe
ok. sad idem van. poslije ces mi objasnit kako sa tim leaderom.
hebi ga,noob sam.;D :bunny:
No problemo,svi smo bili a zato i služi forum!= Citat =:
Izvorno postao JohnDoe
Što se tiće verzije moba i bootoladera, mislim da sam lijepo objasnio ovdje
http://e1000.sitesled.com/upgrade.htm
dakle bitno je jel je vaša motorola 32 mb ili 64 mb. To vam ovisi o intelovom procesoru u motoroli.
Dakle ako imate 32 mb verziju, onda koristite flash koji počinje sa E1000_U, a ako imate 64mb verziju, onda koristite flasheve ili monstere koji počinju sa R26LD_U....
to možete provijeriti u: meni-->podešenja-->status telefona-->druge informacije-->verzija softvera. ili ugasite mobitel, pritisnete *#, držite, i pritom stisnete crvenu tipku za paljenje i mob se diže u bootloader mode. tamo isto možete provjeriti koji firmware sjeda gore!
Poštovanje :)
procitao sam ja to, bez brige! bila je ta sa e1000...= Citat =:
Izvorno postao GoGs
imam opet problema.
naime, kad mi netko posalje mms, dode mi ono, waiting for download, stavim download i izbaci mi error unable to download. i nikako da mi skine taj mms. help!
= Citat =:
Izvorno postao JohnDoe
A jesi li aktivira mms kod SZK ili GPRS možda nije aktiviran?
szk? sta je to?:-/
gprs sam postavio. isao sam na vipove stranice i napravio postavke po njihovom za gprs i mms.
= Citat =:
Izvorno postao JohnDoe
SZK- Služba Za Korisnike. I neznam jesi li, ali ti trebaš prvi poslati jedan mms da bi mogao primati druge...
ma da? vis, to nisam znao. probat cemo i to.
edit:
nece. izbaci unable to send retry now.
= Citat =:
Izvorno postao JohnDoe
A kad si to aktivirao? Ako je tek sada, treba iskljućiti i ukljućiti mobitel prvo...
Ako ovo ne pomaže onda neznam, treba zvati službu...
= Citat =:
Izvorno postao JohnDoe
Odi u postavkama moba na web-pristup/web sesije klikni na mms sa tipkom iznad kursora i postavi MMS kao uobičajeno pošalji MMS i onda vrati na GPRS kao uobičajeno! To napravi ako nejde kako ti je A.K. napisao!= Citat =:
A kad si to aktivirao? Ako je tek sada, treba iskljućiti i ukljućiti mobitel prvo...
Ako ovo ne pomaže onda neznam, treba zvati službu...
Ma super je to, al nemate za t-mobile postavke :-/= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Meni se cudno neke dogodilo, naime zvao ja SZK, poslali oni meni postavke, instaliral ja to, radilo sve super, mogo surfat, slat mms i sve ostalo, onda jednog dana frend mi posalje MMS i pisalo isto waiting for donwload i nikako skinut, od onda ne mogu slat MMS niti surfat > WTF happend?? :-/ :dunno:
Mislim da to nema veze, al ipak da napomenem, to kad mi je slal frend MMS, bil je u Slo.
Mislim da ima veze kaj je došlo iz austrijskog parkirališta jer ti je prebacilo na njihovu mrežu i ostalo na njihovim postavkama.Probaj vratiti web sesije na t-com! I isključi si automatsko traženje mreže!= Citat =:
Izvorno postao Smrt
EDIT!
Da ne zaboravim u postavkama MMS poruka namjesti da ti iz roaminga dolazi samo na upit!
ah, zaboravih vidjet da si na T-mobile-u..= Citat =:
Izvorno postao Smrt
Evo od v547 i mislim da bi trebalo šljakati i na E1000
WAP/GPRSMMS
- Ime > Izmjena > TM HR WAP > OK
- Naslovna stranica > Izmjena > http://wap.t-mobile.hr > OK
- Service Tip 1 > Izmjena > WAP > Odaberi
- Gateway IP 1 > Izmjena > 010.012.000.003 > OK
- WAP Port 1 > Izmjena > 9201 > OK
- Domena 1 > nije potrebno definirati
- Service Tip 2 > Izmjena > WAP > Odaberi
- Gateway IP 2 > nije potrebno definirati
- WAP Port 2 > Izmjena > 9201 > OK
- Domena 2 > nije potrebno definirati
- DNS 1 > nije potrebno definirati
- DNS 2 > nije potrebno definirati
- Prekor. vremena > Izmjena > 5 minuta > Odaberi
- CSD br.1 > Izmjena > +385981598000 > OK
- Korisničko ime 1 > nije potrebno definirati
- Zaporka 1 > nije potrebno definirati
- Brzina (Bps) 1 > Izmjena > 9600 > Odaberi
- Tip linije 1 > Izmjena > ISDN > Odaberi
- CSD br. 2 > nije potrebno definirati
- Korisničko ime 2 > nije potrebno definirati
- Zaporka 2 > nije potrebno definirati
- Brzina (Bps) 2 > Izmjena > 9600 > Odaberi
- Tip linije 2 > Izmjena > ISDN > Odaberi
- GPRS APN > Izmjena > www.htgprs.hr > OK
- Korisničko ime > nije potrebno definirati
- Zaporka > nije potrebno definirati
U glavnom izborniku odaberite opciju Uredski alati > Odaberi, zatim WebPristup > Odaberi, te odaberite opciju Web sesije > Odaberi. Zatim odaberite opciju [Nova stavka] > Odaberi, te opcije u izborniku koji će se pojaviti popunite na način:- Ime > Izmjena > TM HR MMS > OK
- Service Tip 1 > Izmjena > WAP > Odaberi
- Gateway IP 1 > Izmjena > 010.012.000.004 > OK
- WAP Port 1 > Izmjena > 9201 > OK
- Prekoračenje vremena > Izmjena > 5 minuta > Odaberi
- Brzina (Bps) 1 > Izmjena > 9600 > Odaberi
- Tip linije 1 > Izmjena > ISDN > Odaberi
- GPRS APN > Izmjena > mms.htgprs > OK
- Ostale opcije nije potrebno definirati. Nakon što ste popunili opcije na gore opisani način, pritisnite tipku Gotovo.
- Izlaz > Natrag > Natrag
U glavnom izborniku koji će se pojaviti pritiskom na tipku Menu odaberite opciju Poruke, zatim ponovno pritisnite tipku Menu, te izaberite Postava e-pošte. Popunite opcije na sljedeći način:Preuzeto sa T-mobile stranice
- ISP podešenja > Izmjena >
Tip veze > Izmjena > GPRS > Odaberi
APN adresa > Izmjena > web.htgprs > OK
Korisničko ime > nije potrebno definirati
Zaporka > nije potrebno definirati
DNS IP > Izmjena > 10.12.0.1 > OK > Natrag- Poslužitelj e-pošte > Izmjena > Prilagođeno > Odaberi
- Protokol > Izmjena > POP3 > Odaberi
- ID korisnika > Izmjena > unesite korisničko ime koje ste dobili od vašeg davatelja e-mail usluge, npr. pperic > OK
- Zaporka > Izmjena > unesite zaporku koju ste dobili od vašeg davatelja usluge e-mail usluge, npr. pero123 > OK
- Potvrdite zaporku > ponovno unesite istu zaporku > OK
- Odlazni poslužitelj > Izmjena > unesite adresu servera odlazne pošte: mail.t-com.hr > OK
- Odlazni port > Izmjena > 25 > OK
- Odredišni poslužitelj > Izmjena > unesite adresu servera dolazne pošte koju ste dobili od davatelja e-mail usluge, npr. pop.t-com.hr > OK
- Odredišni port > Izmjena > 110 > OK
- Adresa za odg. > Izmjena > Unesite e-mail adresu koju koristite za primanje i slanje e-mail pošte, npr. pero.peric@zg.t-com.hr > OK
- Ime > Izmjena > unesite ime koje će biti vidljivo kao pošiljatelj e-mail poruke, npr. Pero Peric > OK
- Čišćenje > odaberite jednu od opcija ukoliko želite da se stare poruke automatski brišu. Ukoliko želite ručno brisati poruke, odaberite opciju Nema.
- Sprem. na poslužit. > Izmjena > Da > Odaberi
- Dojava > Izmjena > Uključeno > Odaberi
- Provjeri poruke > Izmjena > Ne > Odaberi
- Sakrij polja > nije potrebno definirati
- Auto potpis > unesite Vaše ime ili nadimak ukoliko želite da se pojavi u potpisu Vašeg e-maila
- Zaštita > Izmjena >
Koristiti SSL za slanje > Izmjena > Ne > Odaberi
Koristiti SSL za primanje> Izmjena > Ne > Odaberi- Upozorenja u pozadini > Izmjena > Nastaviti > Odaberi > Natrag
- Ograničenje veličine > Izmjena > Podesite maksimalnu veličinu poruka za preuzimanje, npr. 50000> OK > Natrag
Poštovanje :)