pretplatnike
Printable View
pretplatnike
a stvarno se rijetko kad događa da daju nekaj za preplatnike.....
A da ne spominjemo vpn, ja nisam imao ni popust preko ljeta, a nemam niti vip.friend broj :(
a besplatni razgovori?
a manja cijena ostalih razgovora?
ne znam kako mi se ovaj thread pojavio među novim postovima, ali ajde kad već nisam odgovorio ;D
besplatni razgovori su ok, ali plaćaš pretplatu i to 8 komada minimalno...
da ali ne ti nego firma stoga ne kukaj......
čekajte dok dođe netko još sa strane, pa će biti novih pogodnosti.
pa nisu blesavi da ispucaju adute sada.
pa ja sam za sada zadovoljan sa vip-om
a svaka dodatna stvar će biti extra...
ja sma čuo da će HT djelit besplatno telefone od 1.10. neke SE 310 i nokije 3200 na trgu republike u ZG i u ST u manđerovoj.
na trgu republike?? ;D
a šta povod toga je novo ime lopovske firme?
vjerojatno
neka....valjda će i moj VIP koji put napravit nešto tako da i
mi vipovci omastimo brk s novim mobom;D
Ma kenja nered, laže kad zine, tj. tipkovnicu takne, nemojte mu ništa vjerovat! :)
ok onda neću....
pogledajte si post http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...ighlight=zanim od prije preko godinu dana pod nazivom "treća sreća", a jedina firma koja je na vrijeme dostavila dokumentaciju za 3. operatera je konzorcij "treća sreća" pa recite sad da lažem. ne morate vjerovati. morao sam se sve ovo vrijeme suzdržavati da ne otkrivam poslovne tajne konzorcija a vi ništa ne vjerujete i još me optužujete da lažem. kao što sam naveo u jednom postu sada sam vam u nemogučnosti ustupiti na korištenje 125 novih besplatnih telefona s pripadajučim im SIM karticama na kojima se ne obračunavaju razgovori do 1200 Kn.
više sreće drugi put
Pa di baš u Manđerovoj...
pa tamo je bio prvi sexy shop u ST ako se na varam ?
varaš se. ta Mađerova ti je možda duga 100m i tamo nema ama baš ništa, pogotovo ne mobitela na djeljenje
znam ja gdje je i kakva je Manđerova. :)
nije valjda da si išao po besplatne mobitele??:)
ja sam pak cuo da je tombola
Da si rekao bilo šta osim Manđerove išao bi ;D= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
T-mobile ima barem bolje i ljubaznije djelatnike službe za korisnike od Vip-a, a i sa poskupljenjem sms-a sa 24 na 35 lipa još su jeftiniji od konkurencije, od 01.10. možeš si staviti 2 simpa ti i ja broja ili 2 favorite na pretplati s tim da to može biti i međunarodni broj, ima tri tarifna modela sa dobrim pogodnostima, na pretplati ima Tarifu 60 ( 60 kn bonusa za usluge korištene unutar mreže ), imaš +club, GPRS kod T-mobila funkcionira već negdje 1.5god dok je na Vip-u proradio tek nedavno, kod Simpe kad si u inozemstvu možeš normalno komunicirati,a na vip-u morš potpisivati prokleti ugovor i onda ti dođe račun za 2kn na adresu ak si prolazio blizu granice i primio poziv, a da ne govorim kolko vip ima skuplje roaming pozive, užas!! Pa daj mi recite neki normalni razlog u kojem Vip tuće T-mobile! U sms porukama?
Ja koristim Simpu i VIPme i fakat mi nije jasno o zašto su tolko ljudi zabrijali na Vip kad je Simpa 10 puta bolja. OK, kužim ako netko ima više frendova i cijelu familiju na Vip da mu se onda isplati, ali Vip živi na jako staroj slavi i to je činjenica!
LP,
Lucent
ali ht se nekima zamjerio na monopolizmu prije
i zato su neki vjerni vip-u kao i ja.........
= Citat =:
Izvorno postao Lucent
e ovo kao korisnik T-a mogu opovrgnuti sa stopostotnom sigurnošću
LOL= Citat =:
Izvorno postao Lucent
vidim da neki stavljaju nickove po svojim alatima kojima se koriste.
Baš me zanima koliko si puta razgovarao s jednom i drugom službom za korisnike. Vjerujem da nisi previše jer naravno nebi mogao izvaliti ovakvu glupost. Sorry ali stvarno je tako. Jer ako večina ljudi ima pozitivan feedback o jednoj službi to fakat nemožeš osporiti. Na kraju krajeva da je to i istina nažalost neka druga firma je postavila pravila igre korisničke službe :) .
NHF