Ma nema nikakve šanse da to ostane poslije ljeta. ;D= Citat =:
Izvorno postao jay
Printable View
Ma nema nikakve šanse da to ostane poslije ljeta. ;D= Citat =:
Izvorno postao jay
Nije ;D košta 298kn,nazovi 0800 1550 i naruči telefon da ti ga besplatno dostave kući. http://www.t-mobile.hr/1/10-30-70-00-00.asp= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Znaš ti dobro o čem ja pričam= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Da,sigurno će tebe pitati za mišljenje.Po mojim provjerenim informacijama= Citat =:
Izvorno postao ojpi
ostat će ta ponuda i nakon ljeta:bunny:
Vidjet ćemo 1.9. ko je u pravu.= Citat =:
Izvorno postao teac-tascam
Ajde se pametovanjem i trollanjem bavi negdje drugdje... To što netko ima drugačije mišljenje ili afinitete od tebe, nisi pametniji... Ako ti Tele2 ne paše iz bilo kojeg razloga, kojeg ovdje nikoga ne zanima, ostavi se onih koji misle suprotno...= Citat =:
Koliko sam skužio na ovom forumu ti si glavni dušebrižnik Teleta i brineš se da svakog poklopiš tko god nešto napiše za Tele što se tebi (a i ekipi) ne svidi.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Jel te bar što plaćaju za ovo,čisto sumnjam s obzirom da one njihove "marketinške ideje" vjerovatno puno koštaju.
Valjda su skužili da su pretjerali u gluposti posebice onom reklamom di je tip sa fudbalerkom i onim nogometnim paketom.
Očito im je netko sugerirao da je izrazito glupa reklama(kad već sami nisu skužili) pa su je skinuli.:bunny: :bunny: ;D :bunny:
dobro jel dosta prepucavanja tu u toj temi? Teme se zove "Simpa Unlimited" a ne T-mobile vs Tele2
ja koji sam svojevremeno zamrzio simpu sam polagano promijenio misljenje i lagano pocinjem mrzit lopovski vip na svaki nacin se trude izgubit korisnike i otjerat..mozda ce za koji dan i otpremninu nudit pa cu jos malo pricekat:thumbup:
U svakom slucaju do sada smo pricali kak nema ponude na simpi za 0kn al ovo je stvarno ispunilo ocekivanja svaka cast!!!
Uf, bokte, skužio si me... Ništa, idem promijeniti nick i sve iz početka... Ovdje završava moj off...= Citat =:
Staroj sam danas aktivirao tu unlimited opciju i napomenuo joj da izvoli zvati sa moba sve 098 brojeve, umjesto da te iste ljude zove na fiksni sa fiksnog... Sve mi se čini da će zaboraviti na to...
Nešto mi poznato ;D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Evo upravo kupio Simpa paket Nokija 6030 (samo to imali od jeftinijih).
Ja sam morao dati osobnu, oni su ispunjali formular kao da idem na pretplatu. Tako sam se jadno osijećao.
I, na kraju, mladiću, molim vas ovdje vaš potpis... I, na račun dobio 20 kuna, poslao 5 poruka i SAD NE MOGU AKTIVIRATI OVU MUKTE TARIFU!
E, da sam znao, ne bih ja danas nikakvu Simpu kupovao!
Sramota!:cyborg:
Ispuno si formular zato jer ce ti slati XX Kuna svaki mjesec na racun.Cudno mi je da si morao dati osobu jer to inace ne traze, ves formular sam ispunjavas.ustalom ako ja nekome za poklon zelim kupiti paket zasto bih morao od te osobe nositi osobnu sa sobom:dunno:
Navlakuša neka.
Jeste svi sigurni da ste pročitali Pravilnik o novoj tarifi? Jer mene su čak pitali želim li ime u tel. imeniku,hoću li u nekakav Simpa klub, sve je to zaokruživala iksićima.
Još jednom, pročitajte pravila, nemojte nasjesti kao ja.:confused:
Nije navlakusa, nego je ispunjavala/o formular.Tamo su ta pitanja...ustalom mozes kupiti i paket bez tih problema, kao sto sam rekao ako ga kupujes nekome na poklon, pa taj formular ispunis doma i posaljes ga postom
To kaj si ispunjavo, davao osobnu to je za Simpa + Club, nista strasno, samo si se uclanio u club, i registrira se kao korisnik, nista vise.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Naravno u pravilu su te trebali pitati jel to zelis ili zelis samo paket, sad zake nisu neznam ;)
Sto se tice +Cluba, odlicna je to stvar, ovisno kolko si god simpa clan, i kolko uplatis na racun, tolko ti daju love na racun, il ak si odabro da skupljas za novi mob, onda ti daju popust za kupnju novog mobitela ;)
To kaj si se registriral ti je dodatnih 30 kn na racun!
zasto ne mozes aktivirati?= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
ne moze uci u minus= Citat =:
Izvorno postao khideg
Kaj si mislil da budeš dobil 100kn na račun? ;D= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Cek kaj nije dobil +100 kn bon u paketu?????= Citat =:
Izvorno postao ojpi
To je sad neke novog???
Prije si dobil normalno bon + ak si se registriral onda si jos dobil 30 kn!
Davno je to bilo:)sada ti mjesecno stavljaju na broj po 20 Kuna.Ljudi su nekada kupovali paket sa bonom od 100 Kuna trosili na neke druge brojeve
Ne, 20 kuna plus po deset svaki mjesec.
A ovo ak sam se registrirao, i ja sam pomislio da bih trebao dobiti koju kunu, ali još ništa.
Otipkao sam *122#, ali kaže Nemate dovoljno novaca za aktivaciju!
Ma nije mi toliko žao love (450kn) koliko osjećaja da su me prešli...
Navodno od prije mjesec-dva su počeli registrirati i Smpa korisnike, naravno ako se uzima u T-Mobile centru ili kod Partnera...
A pricekaj jos malo, meni je kolko se sjecam tek drugi dan il tak nekak sjelo tih 30kn za registraciju, sumljam da su ukinuli tih 30 kn, al ak nist drugo zovi SZK, za svaki slucaj ;)
= Citat =:
Izvorno postao Smrt
Teško da su ukinuli, ali ako ti još nije došlo ne brini, kažu da stižu za oko tjedan dana. Meni je osam za 1 dan stiglo...
Ma polako.Nemoj više trošiti, i sljedeci mjesec ce ti sjesti 10kn pa možeš aktivirati.Ako ti nije bad, možeš si na bankomatu uzeti bon od 25kn.