Nemogu ga flashat,kad idem sa RSD piše mi flashing phone i odmah nakon sekundu piše flashing phone failed. Nekužim zašto mi piše u RSD_u kao tip mobitela S Flash Neptune LTE
Printable View
Nemogu ga flashat,kad idem sa RSD piše mi flashing phone i odmah nakon sekundu piše flashing phone failed. Nekužim zašto mi piše u RSD_u kao tip mobitela S Flash Neptune LTE
može i nakon repairstudia... napravio sam ja kako shebati bootloader u tom slučaju! ;)= Citat =:
Izvorno postao darius
= Citat =:
Izvorno postao Ghost Face
To je i meni bilo sa RSD Liteom 1.8.1. ali sam skinuo 2.7 pa ide. Nisam siguran ali jeli ti koristiš 2.7?
http://www.gsmserbia.com/forum/showthread.php?t=1349= Citat =:
Izvorno postao a.k.
Neviđeno.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Pomagao sam ghodstu da sredi mob
i uglavnom, kaže da ga s repstudiom
i pošalje on meni pds backup
kad tam piše r374 i verzija pdsa 4001. Ko da v3.
= Citat =:
Izvorno postao darius
Da on nije nešto mješa sa svojom V3-com...
Nisam.:closed:= Citat =:
Izvorno postao a.k.
Jes ti uspio šta?
Ostavio sam ga sinoč oko jedan u noči da sam nastavi jer više nisam mogao gledat.
Preporučio sam mu da ga opet kresne s repstudiom i flesha s onim 58r monsterom s Bluedevilovih stranica.
Sam ovo s pds-om mi ne ide u glavu.
Zavrsio je sinoc oko 2, skakao ko malo dete, pa je hteo i hrvatski da ubaci ali nesto mu je zapelo, rekao sam da se odmori pa danas na tenane sve pospremi, ali vazno da je mob spasen i da ne ide na TP.
Šta mu uspio ponovno repstudio?
A stvarno sam si dao truda, al zeznulo me što nisam na vrijeme skužio da pds od krive marke moba.
Šta ga zeza s lp-om?
A ja sam jutros skoro na posao zakasnio:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao tomican
ma skoro sve radio dobro, ali je stavljao 72R, i onda ponovo rep. pa RSD 58R i upalio, i rekao sam da ne dira nista, neka malo odmori i on i mob, pa je lupio LP, ali nije prihvatio, i to je bilo oko dva i trideset, a obicno u dva gledam discavery, i hebiga pola propustio, i rekao sam da cu "izlupati" sada sigurno jos spava.
Pa ja ču ga nalupat. Pa rekao sam mu da nakon repstudia ide samo 58R.= Citat =:
Izvorno postao tomican
Naglasio, dapače.
72r ide samo s 2006 verzijom pds-a. (dakle jedino da ga je nakon repstudia fleshao s o7do bootloaderom pa napravio pds backup, pa s pds editorom prepravio pds u verziju 2006 i onda to vratio, jedino tad bi išla 72r).
Treba vidit jel koristi pravi lp, jer je i prvogitno pobrkao reflash s monsterom i sl. Ne kuži baš razlike pa bi to trebalo vidit.
Ma ne javlja se, ili opet zabrljao nesto, ili pak od tolikih "batina" ne moze da se javi. Onaj LP mi je sumljiv i rekao sam da cu mu poslati koji pase bas uz 58R, dete.
Greska moja, neka moderator izbrise ovaj post.
Onaj s bluedevilove stranice 100 % ispravan. Pa stavljao sam ga u nekoliko v525@v600. E sad ne sječam se dali je koja bila 58R. Kod mene radi na 72R, a i bluedevil tvrdi eda radi sa svima.= Citat =:
Izvorno postao tomican
Ma rekao sam mu da se okani rsd-a. Skužio sam da on hoče zafrkavat s starijim mobovima, pogtovo ak imaju malo zbrčak flash ko ova. Multiflasflex nema tih problema. Govorim iz iskustva. Dok nisam instalirao novu verziju rsd-a sve mi bilo ok, al zadnje dvije verzije malo štekaju s starijim mobovima, što sam mu sve rekao.
Evo ga na msn-u= Citat =:
Izvorno postao darius
pa pokušava fleshat mob sa baterijom na dvije crtice, tj u žutom. Sad sam mu rekao da napuni.
svi TRIPLETS LP-ovi pašu na TRIPLETS mobitele! nema iznimaka!!= Citat =:
Izvorno postao darius
Ma cudime sto se ne javlja, sta je dalje uradio. Ja odavno nisam video ovakvu "borbu" da se ozivi jedan telefon, svaka cast svima.
E, dajte mu promjenite nick u flasher specijalac.:rotfl:
Sori Ghost, al s tobom sve luđe i luđe.
Pazi, mob mu uredno radi s 58R-om. I kad ga spoji na multiflashfleks (ili rsd) lijepo piše to taj mob i sve. I sad kad krene fleshat, izbaci mu ovo:http://i32.photobucket.com/albums/d1...itmapImage.jpg
Kaže da mu baterija sad puna (iako se napunila sumnjivo brzo).
Da stvar bude ljepša, on ima neki lijevi kabal s ugrađenim punjačom, tak da kad spoji v525 na komp, ovaj počne punit bateriju.
Ja sam ostao bez ideja. Tomican daj ti probaj nešt skemijat, upučen si ko i ja.
kaže test command engine... smrdi mi na neispravno instaliran driver!!
Neka proba flashati preko shxcodec-a
ako neće onda je 90% do drivera.
onih 10% je do kabla, jer ako mu je prošao flash, onda je kabal ispravan!
Edit: neka proba kopirati lp sa desktopa na neku parcelu u neki folder, pa ga od tamo očitati! sad vidim da je na desktopu. to je meni znalo raditi probleme!
Ajd baš me zanima šta če se iz ovog izrodit.
Ma i ja sam pomislio na drivere. Puno on mrdao po tome, pa da ih nije smrdao.
E, jel moguče da do bootloadera. Jer kad ga pali s #i* komp ga ne vidi, a na ekranu ništa.
bootloader nema veze s time. ako baš hoće da mu se vidi ispravno bootloader, neka ubaci 07.D0!!= Citat =:
Izvorno postao darius
Pa kazem sinoc, odnosno jutros je sve odradio do kraja i kaze mob mu radi, steta sto nisam napravio transscript, preko MSN_a, i kaze EVOG RADI, ajde da ubacimo hrvatski, predlozio da odmori mob i bateriju dopuni pa onda da ubaci LP, ne on pokusao i kaze nece, probace kasnije i posle toga mu se svaki trag gubi. Zao mi ako ga bude opet "ubio" jer stvarno ovoliko nas se ubismo da ga spasemo a on ni da se javi.
A mozda brcka noge negde na moru.
Ma čuo sam se s njim negdje oko 8-9 većeras. Prvo sam skužio ovo za bateriju i rekao mu da napuni. Sad navodno puna , al i dalje neče. Tu sam ostao bez ideja pa sam mu rekao da kontaktira tomicana jer možda on dobi koju ideju.
Men se čini da je problem što on nas baš ne sluša sto posto več onak, izabere šta mu paše i po svom. A i kad ga nešt pitaš, treba čupat odgvor.
Iako mi simpa pa bi mi zbilja bilo žao da sad opet ubije mob. Nije njegov, pa je to bed.