Vedrane, eiditirao sam drugi post u ovoj temi sa najnovijim firmwarem za N70 i drugim modelima.
Filipe, probaj sa starijom verzijom phoneixa.. 2005 bi trebala radit, mozda i ova 2004 radi ali nemogu garantirat posto nemam 6630.
Printable View
Vedrane, eiditirao sam drugi post u ovoj temi sa najnovijim firmwarem za N70 i drugim modelima.
Filipe, probaj sa starijom verzijom phoneixa.. 2005 bi trebala radit, mozda i ova 2004 radi ali nemogu garantirat posto nemam 6630.
A di se to nalazi? Nigdje ne vidim tu opciju :(= Citat =:
Izvorno postao Shamanix
EDIT:
AAAAAAAAAAAAAAA, ipak nije dead.:chatter:
Nego, pojavi mi se greška kao i dvojici na prošloj strani... Ono, kod instalacije one starije verzije Phoenixa, nakon reebota Windowsa, piše nešto u vezi onog DESKeya, ili tak nešto, a kod flashanje bude error kod komunikacije.
EDIT2:
Hihi, iz trećeg pokušaja je uspjelo.:licklips:
Shamanix, častim te ćevapima.:king:
moze li mi neko objasnit ovaj eror kod komunikacije meni je to izbacilo na mom mobitelu i ja san mob uredno upalija i sve radi da li je to to?= Citat =:
Izvorno postao Blitz
evo stavija je kolega gore najnovij soft!!!!= Citat =:
Izvorno postao khideg
zahavljujem!!!!!:thumbup:
to je to.= Citat =:
Izvorno postao vedran/st
ako sve radi
Ma u vezi tog errora za DESKey, to ignorirate.. Pojavi se dvaput ako se nevaram.. tak je i kod mene pa sam fleshao bez beda..
Nego sta se tu neki chevapchichi i kokakolja spominje ???? :licklips: :eat:
= Citat =:
Izvorno postao Shamanix
da ste oba dva iz splita ja bi van platija odma!!!!!! ali ste mi daleko= Citat =:
Izvorno postao khideg
Izasao je novi FW za nokiu 6680 - V 6.07.04
Kad nadjem gdje se moze skinit, editirat cu drugi post u ovoj temi i stavit link gdje se moze skinit.. :thumbup:
Zna li netko gdje se može kod nas kupiti sljedeći usb kabel za Nokiu 6600???
USB (no CD) Cable UD-N6600 for Nokia 6600
http://www.gsmserver.com/cables/cabl...ls.php?id=3263
Oprostite što upadam nakon svega, jel taj DKU USB kabel onaj što se dobije s telefonom u kompletu tj. onaj s kojim se spaja na PC Suite, mislim na 6630?
Skinuo sam sve sa onih linkova i točno slijedio upute ali imam problema sa instalacijom Phoenixa 2004. Izbaci na kraju instalacije da nisu svi .dll fajlovi registrirani, a kad pokrenem phoenix 2006 onda izbaci grešku i kaže da instaliram dongle. Neznam šta sad da radim?= Citat =:
Izvorno postao Shamanix
Evo počeo sam se malo igrat s tim flešanjem, ali imam jedan mali problem. Kad odaberem pod code "Croatia", u image file i PPM se pojave dva linka, stisnem start i on nakon par sekundi izbaci:
ERROR
the chosen product code is different from the one scaned from the phone.
Do you want to continue flashing?
Firmware sam skinuo u .exe obliku i instalirao ga. Šta sad treba napravit? Jeli potrebno obrisat te linkove pod Image i PPM i odabrati samo pod code Croatia?
Fala!
Na mojoj N70 piše kad ukucam *#0000#
v 2.0539.1.2
19-10-05
RM-84
Unutra je software od Njemackog T-mobile ubacen prije 20tak dana u Nokia schopu u Njemackoj.
Jeli to ok.
Jer primjetio sam da mi mob skroz tiho na zvučniku zuji ali samo kada je osvijetljenje displeja upaljeno, jeli to normala ili ne???
I prije 20tak dana sam u Nokia schopu pitao da mi ubace naj noviji software ali ponovo se čuje. Ima li neko nekih ideja, vjerujte dobro bi mi dosle...
trebao bih zadnji firmwire za nokiu 6270 sa hrvatskim jezikom(ili bez) ako je ikako moguce....i da...da li se gubi garancija ako se mob flasha doma? (vjerovatno da...ali da ipak provjerim :))
...i jel se moze izuci samo jezik iz postojecek firmwire,jel ne vjerujem da cu na netu naci neki sa hrvatskim....molio bih odgovore cim prije
EDIT:
6270 Firmwire v3.69
naso...Code:http://nokia.dogtoe.com/files/firmware/6270/
..imam drugi problem....sljedio sam sve upute oko instalacije i sve sam dobro istaliro(nadam se,sve radi :))
firmwire sam dobio u exe obliku(skinuo ga sa linka u gornjem postu...
sad kad dodjem do onog djela gdje odabirem image file,neznam koji treba odabrati...ima ih valjda 1000 i svi imaju ista imena npr RM56_0521005_03.69_012.dcp
RM56_0532254_002_signature.bin
itd...
mob je 6270,rm-56...
ima neto neki prijedlog?
Jel mozes uzet neki screenshot liste image-a ?
Jel pise na image-u koji je jezik ?
Ti image-i se razlikuju po jeziku kojeg ces ubacit u telefon..
Mislio sam iz Pheonixa da otvoris meni gdje birash image prije flashanja pa to uslikas.. dovoljna je jedna slika :)
istu listu fajlova dobijem na biranje....
http://img59.imageshack.us/img59/236...en05rf9.th.jpg
mozda je problem u firmwireu,mozda da skinem drugi,ali ne znam gdje.
Sta ima ovdje za izabrat ?
http://img236.imageshack.us/img236/2...5rf9cn9.th.jpg
EDIT: Jesi skenirao mobitel sa Phoneixom ? Tj jesi napravio ovaj korak i odabrao svoj mobitel ?
Nisi dobro procitao i nesto si preskocio.. provjeri dal si sve napravio kako treba..= Citat =:
Izvorno postao Shamanix
nista........:(
....sta da radim?
EDIT:
sve sam napravio kako pise...:-/
znaci skenirao sam,naso mi je mob i onda sam iso na open prodduct i sam mi je naso mob RM-56
I kad to napravis na "code" gore nema nista za izabrat ??
da,nema nista,prazno je
Da se i ja ubacim. Ja sam sve dobro napravio i instalirao, telefon prepoznat od feniksa, izaberem pod code Croatia i ona dva polja ispod se automatski popune gje piše ono PPM i još neš. Uglavnom kad pokrenem flešanje izbaci grešku da se taj code razlikuje od onoga što je u telefonu i pita jel želim nastavit. Nakon toga ja stisnem nek ipak nastavi i onda dođe do 1% i opet javi neku grešku i ništa. Telefon (N6630)osto zdrav pa dalje nisam uopće ni pokušavao. Soft je u njemu v5.03= Citat =:
Izvorno postao Shamanix
Meni sve radi po uputama, ali na kraju Phoenix izbaci ovu grešku:
Flashing failed.
Error occured during the flashing procedure.
Matching adl loader was not found for this device, USB flashing not possible.
HRESULT 0x8401225b (-2080300453)
Flash: E_FPI_NO_LOADER_FOUND
Telefon je preživio. Što sad, zna li tko? Riječ je o N70. RM-84 v3.0546.2.3