-
Aha. Ma na v51 nema mnogo bugova. Me ne svida recimo to kad ulazim u inbox, sent ili bilo šta moram cekati, a ne pojavi mi se poruka "please wait" ili slicno pa mi izgleda kao da sporo ulazi.
btw. Jesi li ti iz Zg? Ako si negdje blizu mogu ti ja upucat novi fw da ne kupujes kabal.
-
Nisam iz zg, ali sam na faksu u zg i cesto sam tamo... Pa bilo bi super da ne moram kupovat kabal, ali ak ne budem nikak drugacije se snasao ipak cu ga morat kupit, jer mob mi je ok, a cuo sam da je v51 puno bolja, brza i bez vecine bugova...
-
Mozete te li reci kaj se tocno dobiva stavljanjem novog softwarea?Osim nestajanja mnogih bugova,jl postoje neki nedostaci, koliko baterija traje, jer sa 38 traje jedva dva dana kad se koristi a 7 kad se ne koristi?
-
Dosta je brzi opcenito.
Cini mi se da baterija traje duze. Sad nisam bas testirao, ali iz pocetka mi je trajal oko 2 dana (v38), a sad mi ni jednom nije trajala manje od 3 dana (v51), ako te jos sta zanima pitaj.
-
Pozdrav!Vidim da si se ponudio za upucavanje novog sw-a,pa sam htio pitat bi li meni nekaj takvoga ucinio,sad trenutno nemrem stici jer imam ispite ali cim zavrsim bi ulovoi vremena??
-
Da ali ja sam iz Sl. Broda pa tko god je blizu mene moze doci da mu upucam fw.
-
Ok,nisam dobro shvatio kroz postove,mislio sam da si iz Zg