za sada ti malo ljudi ima dotični mob tako da sumnjam da je to itko radio, bar koliko ja znam. nego, možeš li reći di si kupio i po kojoj cijeni dotičnu karticu?= Citat =:
Izvorno postao damirs
Printable View
za sada ti malo ljudi ima dotični mob tako da sumnjam da je to itko radio, bar koliko ja znam. nego, možeš li reći di si kupio i po kojoj cijeni dotičnu karticu?= Citat =:
Izvorno postao damirs
javi mi se. ja cu ti ga skinit sa simpe.. s tim da ako budes trebo garanciju zakljucat cemo ga ponovo..= Citat =:
Izvorno postao mikelandjelo
NHF s čime ćeš ga ponovno zaključat??= Citat =:
Izvorno postao khideg
čak ni jedini alat koji ga otključava ne radi zaključavanje.
no swat.. ima nacina, ne brini.= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Zbog nedostatka boljeg rješenja, kupio prije 3 tjedna u ve-milu za 310kn :-/= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
Kupio sam neki dan univerzalan čitač svih mogučih kartica platio sam 240 kuna i kupio sam micro sd karticu Trans Flash za platio sam od 512MB 160 kuna ima i garanciju,to mi je čisto dosta memorije.Inače ima i od 1 gige kartica košta 350 kuna.To sam kupio u ˝Feniksu˝ To vam je u sklopu teniskog centra Maksimir,Maksimirska 132,dođe vam poslje Dinamovog stadiona ako idete iz smjera grada,odma vam je pokraj tvornice ˝Kraš˝ pa ak nekog zanima...:thumbup:
Di si bio prije? :spin:= Citat =:
Izvorno postao scorpio
Ubuduće ne prostači!
Za one koji žele micro SD karticu od 1GB za 320kn mogu je nabavit u optimum shopu u heinzlovoj (www.optimum-online.hr)