Da....idu i DV kartice= Citat =:
Izvorno postao silvano
Printable View
Da....idu i DV kartice= Citat =:
Izvorno postao silvano
Pitanje...
Da li je on isto dekodiran kao LGs5200 kad ga kupis u Tele2 "bla-bla" paketu... ono ak neko zna ?:-/
Da, zakljucan je. I jos ga nemogu otkljucat, bar ne ovdje u St. :-(
meni su ga jos 8.9. otkljucali, i to u brsadinu;D= Citat =:
Izvorno postao dario111
zanima me kako se makne zvuk od kamere onaj i smanji žestina vribriranja?:thumbup:
Stavio sam mmc od 512 MB i pogledao koliko imam minuta za snimanje i pise 16:30 i onda sam uvalija a karticu neki filmic i opet pise 16:30 sta bi znacilo da se nemoze snimiti u komadu vise od toga cak i kada se promjeni kvaliteta zapisa uvijek je 16:30.
Stavio sam karticu od 128MB i onda se vrijeme video zapisa smanjilo.
Znaci MAX vrijeme video zapisa je 16:30.
Molim Vas komentar.
Pozdrav.
Potvrdjujem informaciju....max vrijeme snimanja videa je 16:30.
zna li ko odgovor na ono moje i još me zanima što je slanje preko bt ja sam primo neku datoteku od 7 mb i primo ju je oko 30 min. što to toliko traje?
Dajte molim vas odgovore na moja pitanja!
= Citat =:
Izvorno postao silvano
Stvar je počela sa modelom Siemens S65,on je prvi koji ima tako užasno spor BT da se čovjek zapita čemu osim za slušalicu još može koristit.
Testirao sam i za prebacit 300-tinjak kB sa 6600 na S65 traje jednako dugo kao i prebacivanje 1MB na SE K700i.
Brzina prijenosa je jednaka onoj koju ima IrDA tako da za prebacivanje stvari većih od 200kB preporučujem data kabel DCA-140 a ako razmjenjujete sadržaj s nekim izvan kuće onda budite jaaaako strpljivi.
Žao mi je što nisu povećali brzinu prijenosa podataka via BT na novijim modelima.
sto je najbolje bt mob-mob (c81-v3) je katastrofa, a prebacivanje bt komp-c81 ide izmedju 30-40kb/s= Citat =:
Izvorno postao sms freak
Je video zapis ali komadu(bez prekidanja snimanja) i onda opet moze 16,30 min i tako koliko je velika memorija.= Citat =:
Izvorno postao Neoart
Znaci svaki blok video snimanja je max.16,30 min.
U biti nije lose ni takvo rijesenje posto se radi o mobu a najvjerovatniji razlog je taj da se nebi zagusila memorija mobitela ili da nebi blokao.
Eto.
znali ko na ovo odgovor?
zanima me kako se makne zvuk od kamere onaj i smanji žestina vribriranja?:thumbup:
Jel mislis na Video snimanje ?= Citat =:
Izvorno postao silvano
Pojasni malo pitanje?
mislim na onaj zvuk kad se slika i video uključuje,i kako se smanji ona jaka vribracija?
u uputama za el71 piše da se zvuk kamere ne može isključiti (možda zato da se radi zaštite privatnosti onemogući potajno snimanje?)= Citat =:
Izvorno postao silvano
a žestinu vibriranja bi mogao smanjiti umatanjem u deku, npr. ;D
= Citat =:
Izvorno postao haloBing
da,ali u školi nema deka!;D
Mislim da je do softvera a to je da kad je upaljen duze vrijeme znaci par dana i onda kad zelim otvoriti neki multimedijalni fajl(video ili neki zvucni zapis)javi da nemoze otvoriti taj fajl.
Onda ga izgasim i ponovo upalim i onda bude sve OK.
E sad zasto je to tako mozda memorija u njemu ili neki medjusprmnik je pun ka oko i nemoze vise nista....ma nemam pojma samo znan da pod hitno moram prominiti softver na novu verziju koja ceka kabel.:creep:
Nadam se da sa novim softom nema tih greskica...
Pozz
E a sta je to nesto s navigacijom.. jel funkcionira to??
Jel ti to misliš na GPS.Ja čito da je neki lik dobio s mobom GPS uređaj da ga testira.Pa jel ko zna više o ovom ''GPS-u'':D
Ja ga koristim već 2 mjeseca i meni je mobitel super. Inače oduvijek imam Siemens (sad BenQ Siemens) i mogu reći da sam zadovoljan s radom.
Kamera je super, mp3 player je super (stavim u aac i stane oko 55 pjesama sa 128kbps na 128 MB i još imam dosta video-clipova).
Jedine zamjerke su na otvaranju stražnjeg poklopca :confused: i spajanje prek bluetootha na MPM pa koristim BlueSoleil :spin:
zanima me dali se kvaliteta pjesme jako promjeni ako iz mp3 prebacim u 3gp. kada takvu pjesmu prebacim u mobitel dali ce kvaliteta zvuka biti losija od orginala ili ce biti prihvatljiva??
odakle si ti ????= Citat =:
Izvorno postao bollocks
i je taj sto ti je otkljucao u brsadinu,"otkljucava" i ostale mobitele?
Malo si pobrkao stvari, 3gp je ekstenzija za video a mp3 za zvuk.= Citat =:
Izvorno postao ivan2008
ok pobrko sam stvari, ali u koji onda format moram prebaciti mp3 da bi radio na ovom mobitelu...mozda u AAC format??? i kada sve to prebacim i stavim u mobitel dali se bitno narušava kvaliteta te glazbe?
P.S. dali se u tele2 paketu dobiju slušalice?
= Citat =:
Izvorno postao ivan2008
.aac je sasvim ok opcija, radit ce u bs-u..... Ali ne kuzim zasto to zelis raditi? Ako ti je bitna velicina, pa konvertiraj opet u .mp3 sa nizim bitrate-om!? Uostalom, nije bitno, bitno je da AAC radi i to, po mom svjezem iskustvu s tim formatom, radi jako dobro.
Da, dobijes slusalice u paketu i to ne samo slusalice za slusanje mp3 glazbe, vec su to slusalice sa integriranim mikrofonom na kabelu i prekidacem za spajanje i odspajanje poziva, tako da sluze i kao handsfree set!
BTW - zvuk mi je sasvim ok preko njih!! ;)