Uspio sam prije ohoho vremena samo sam zaboravio napisat :)
Uglavnom promijenio sam meni... ali sam trebao svaku ikonu smanjiti...
Printable View
Uspio sam prije ohoho vremena samo sam zaboravio napisat :)
Uglavnom promijenio sam meni... ali sam trebao svaku ikonu smanjiti...
Može li se kako pojačati pozadinsko osvetljenje displeja? Hteo bih da ima intezitet kao kada se pali telefon pa do zatamnjivanja ekrana u toku startup-a i pojave SE logo-a.
mislim da se može probaj.... naime probaj ovo... otvori far i kopiraj layout.xml na neko sigurno mjesto kako bi imao backup ako nešto sje... onda ga kopiraj još jednom pa tom drugom napravi ovo:= Citat =:
Izvorno postao vivicav
taj backlight probaj taj broj mijenjati u npr 5 :licklips:
e sad moguće je da ta opcija upravlja osvijetljenjem probaj :thumbup:= Citat =:
<settings>
<sett name="FontType" value="255" />
<sett name="RowHeight" value="255" />
<sett name="TopOffset" value="255" />
<sett name="TitleFontType" value="255" />
<sett name="TitleHeight" value="255" />
<sett name="TitleTopOffset" value="255" />
<sett name="TitleMode" value="2" />
<sett name="ScrollBarMode" value="0" />
<sett name="ShowFrame" value="0" />
<sett name="OverlayStyle" value="2" />
<sett name="XPos" value="0" />
<sett name="YPos" value="14" />
<sett name="Width" value="128" />
<sett name="Height" value="128" />
<sett name="YRelatively" value="1" />
<sett name="Backlight" value="4" />
</settings>
ako neradi vrati kako je bilo... ali vidi jel se to još negdje ponavlja u layout-u ;)
javi rezultate :)
Probacu, mada izgleda da imam novi problem, a to je da je moj telefon CID 49 :mad: .Postoji li solucija za CID 49 telefone?
Da bude jos lepse za vikend putujem na odmor u vase krajeve (Dalmacija) pa cela operacija moze potrajati, a mene bas svrbi da ovo korigujem...:-/
nema još solucija za cid 49
Mozes li mi napisati kako izgleda cela putanja do fajla layout.xml?
tpa/system/layout/layout.xml
Ima li tko drivere za flash device (od W800) koji se traže za instalaciju na početku. Na dial-up sam tak da mi nije baš zgodno tražit ih na netu... :-/
probao sam na d750 i nije prošlo.
promijenio sam u menu.ml samo jednu ikonu za početak da vidim da li radi:
<!-- Desktop Element 1 using DESKTOP_HOOK_1 -->
<element id="OperatorWebPage" >
<label type="name" textid="SONYERICSSON_TXT"/>
<icon pos="unselected" source="file">icon1_unselected.png</icon>
<icon pos="selected" source="file">icon1_selected.png</icon>
<link type="internal"/>
</element>
i natrag ubacio u FS\TPA\PRESET\SYSTEM\MENU zajedno sa icon1_selected.png i icon1_unselected.png
http://img196.imageshack.us/img196/3619/farsz6.jpg
kad sam upalio mob ništa novo, i dalje stari izbornik.
radi li to uopće na d750? ima li ko kakav prijedlog?
:cry: :cry: :cry:
Nakon dugo vremena moj ubijeni K608i kojeg je "reinkarnirao" lega Inovator radi onako kao ja želim. Debrandiran, i ima u meniju izbor 2G/3G mreže (inače flashanjem se izgubi taj segment, i nikakav format gdfs-a ili upisivanje gdfs-a to ne vraća već postoji skripta koja se "upuca" - poslao sam je adminu na topsony pa će je ubrzo uploadat).
Ali niti jedan alat ga ne može vidjeti, wotanserver javi da nije u redu CID, a FAR kad otvaram FS javi erorr FS certoader i ne mogu otvoriti FS.
:cry: :cry: :cry:
Morat ću pričekati neki novi SE u svom vlasništvu da sve to isproban, jer jako mi se sviđa samo čitajući post to što se može customizirati meni i ostalo.
do tada :cry: :cry: :cry:
Ako si samo jednu sličicu promjenio onda bi u izborniku trebala biti samo ta jedna promjenjena. Da nisi previdio. Mislim, samo pitam :wstupid:= Citat =:
Izvorno postao newbie
ma nisam previdio. promijenio sam samo jednu da vidim da li to uopće šljaka na d750i. da li se možda moraju promijeniti sve ikone da bi to funkcioniralo? ako se nekome da nek mi neko pogleda u kodu da li sam ga možda na krivom mjestu promijenio. menu.ml malo drukčije izgleda nego onaj od w800.
riješeno!
prve dvije ikone u izborniku kod d750i se nalaze u \tpa\preset\system\custmenu\DESKTOP_HOOK_1 i \tpa\preset\system\custmenu\DESKTOP_HOOK_2. treba ih samo zamijeniti s ikonama koje dolaze na njihovo mjesto (napraviti backup prije!). moraju imati isto ime onih koje se mijenjaju (npr. icon1_200534135156.png) i ekstenzija mora biti ista(nije bitno ako je ikona u gif formatu)! nije dovoljno mijenjati samo menu.ml. zato nije bilo nikakve promjene kad sam pokušao promjeniti samo prvu ikonu.
više informacija:
http://forums.se-nse.net/index.php?s...ic=3716&st=480
zanimljivo je što se promijeni raspored cijelog izbornika kad se ubaci menu.ml za w800. mislio sam da ću morati mijenjati broj ikone u nazivu naknadno, da bi ju dobio na odgovarajuće mjesto, ali sam završio s potpuno novim izbornikom. cool!
thx 4 gr8 menus to imatic!
Pitanje: Dali se moze ovo napraviti na SE v630??
evo jos jedna stranica sa raznijim menijima
http://forum.semania.cz/index.php/topic,6834.0.html
šta nema ništa za malo starije modele, SE t230? nije mi bitan meni nego samo memorija za poruke
ima ko da moze meni to napravit u osijeku???
outrageous@net.hr ..pa se dogovorimo
sa kojim kabelom se moze ovo na k700 napraviti?
jel ide sa dcu-11?
ne moze se na K700 nego samo na novijim telefonima= Citat =:
Izvorno postao borisd
Pa k750 nije baš stari telefon.
ma greska :), gore ide K700 :) - ispravljeno= Citat =:
Izvorno postao konan1
a u prvom postu pise da ide i na k700= Citat =:
Izvorno postao imatic
znaci krivo pise?
Ma moze se to i na K700 (teoretski), samo sto plugin jos ne podrzava DSS-25 ni kabel za K700, nego samo onaj service cable. Dakle, moze se u smislu da telefon to sve podrzava, jedino je problem spojiti komp i mob na nacin da ga FAR skuzi. :(
bas tako :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao ravilov
kolko je to sigurno??