Mislim da se ovom tarifom ne poništava tarifa 60, piše doplatom od 100 kuna pričajte besplatno unutar t-mobile mreze, znači da bi onih 60 kuna trebalo ostati za sms, mms gprs i pozive prema drugim mrezama, tako piše u ugovoru u tarifi 60.
Printable View
Mislim da se ovom tarifom ne poništava tarifa 60, piše doplatom od 100 kuna pričajte besplatno unutar t-mobile mreze, znači da bi onih 60 kuna trebalo ostati za sms, mms gprs i pozive prema drugim mrezama, tako piše u ugovoru u tarifi 60.
posto se danas puno saznalo o toj tarifi, mogu reci da sam promijenil misljenje. tarifa je samo za one dubokog džepa, znaci poslovne ljude. ma zapravo mislim da svi oni koji imaju racun iznad 250 kn mogu tu naci isplativost, ostali mozemo samo lagano zaboraviti
dakle, opet nas .....
Ne poništava se tarifa 60. I dalje se taj iznos troši na sve poruke i pozive uključujući 25 lipa uspostave poziva.= Citat =:
Izvorno postao Smrt
Jao, kakve se tu sve nebuloze pišu!
Najjednostavnije je ovako:
Onaj tko troši više od 170 kn mjesečno, njemu se itekako isplati, ali i onomu tko ne troši toliko, ali mu dosta ode na fiksne brojeve također je isplativo. I naravno, štedi i onaj koga se zove.
Ja sam bio na tarifi 150 cijelo vrijeme, sada sam se prebacio na tarifu 60 - koja se normalno troši kao i prije, a ovih 100 kn bude ispisano posebno na računu kao cijena unlimited usluge. I da, na tarifu 60 ne ide nikakav PDV jer je to s PDV-om, plaća se samo 12.5 kn radijska frekvencija pa je to onda 72.5 kn.
Treba proučiti s kojim se ljudima najviše čujete, jesu li ti ljudi na 098 ili na 091, 095 i malo si izračunajte.
Meni se ovo svakako isplati jer su mi svi na 098, a onih par koji su na 091 bit će mi favorite brojevi.
Iz uvijeta se ne može nigdje iščitati da se tih 0,25 lipa obračunava UNUTAR tarife! Vjerojatno njih naplaćuju povrh tarife!!!= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Ispravite me ako griješim!
Sad jos i zelis reci da vani mobitele uz pretplatu ne dobijes za manje novaca nego kod nas?! Daj nemoj pricat gluposti. Ogromna je razlika u cijenama mobitela na pretplatu izmedju T-mobile-a DE i T-mobile-a AT(pogledaj na njihovim stranicama), a tek izmedju nas i njemacke...= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Bit ce da ih tamo Caritas dijeli, a ne T-mobile.
Ja sam ih danas pitao kad sam bio u T-centru i rekli su mi da to sve ulazi u tarifu.= Citat =:
Izvorno postao mateob
Poznato je da se i operateri SZK znaju prevariti, a pogotovo kad je nova stvar u pitanju! Treba čekati nekoliko dana da se stvar slegne!!!= Citat =:
Izvorno postao Fras84
A dobro do kada vrijedi Opcija Unlimited ako je ugovor potpisan bez roka, dakle ne na 12 ili 24 mj. nego dok mi se svidi?!?
Naravno, slažem se da se mogu prevariti, vidjet ćemo. I Tele 2 je stalno nešto mijenjao s onim minutama razgovora:-)= Citat =:
Izvorno postao mateob
Ja sam dobio (kad sam aktivirao unlimited) uvjete korištenja na kojima piše da se tu opciju koristi u neograničenom vremenskom razdoblju.
Meni npr. istječe ugovor za 10 mjeseci (potpisao sam ga na 2 godine), nakon toga ako produžim ili ne produžim, već samo nastavim i dalje biti na pretplati - unlimited se nastavlja dok ga sam ne isključim.
No pričekajmo, vidjet ćemo sve kroz nekoliko dana, tjedana.
Ma nemoj, a kaj je ovo? I to ti čak piše na prvoj stranici o tarifi.= Citat =:
Izvorno postao mateob
"Naknada za uspostavu poziva iznosi 0,25 kn po pozivu (uključena je u mjesečni iznos tarifnog paketa)."
znaci ne placa se dodatno 25 lipa svaki put kad nekog nazoves?= Citat =:
Izvorno postao ojpi
OT: sta ste tolko protiv tarife unlimitied, kako je ona skupa i nepovoljna a kako vidim svi su je odmah uklucili... meni tu nema bas logike?
Ko svi? Dvoje ljudi na ovom forumu ako sam dobro primjetio?= Citat =:
Izvorno postao khideg
Ti ocito ne shvacas neke stvari. Upravo sam to objasnjavao u prijasnjim postovima pa sad sam zakljuci ko pise gluposti.= Citat =:
Izvorno postao xianfu
Malo vise citanja i informacija o temi ti nebi skodilo pa onda pisi kako netko pise gluposti.
Priznajem da je moj post bio OT, ali samo sam htio komentirati tvoj napis o "darovarnju" mobitel korisnicima od strane nasih operatera. To moras priznati je ipak nebuloza.= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Bili su zmotani jer nisu dobili informaciju na vrijeme, ali to se često dešava....
Ponuda je dobra....
Čak toliko dobra da se opcija team za firme stavlja pod upitnik....
Šteta je kaj se tih 100kn, nemre potrošiti.
Jer ak imaš npr., tarifu 60, to te košta 172,50/mjesečno, ali možeš potrošiti samo iznos tarifnog paketa tj. 60kn, ostalo se naplačuje dodatno.....
Ali pomak je prema naprijed.....
Još imaš 7 friends broja i gore pikneš VIP ili FIKSNU il TELE2...
Ak radite simpa prijelaz tj, prebacujete simpa broj na pretplatu, dobijete još na T60 gratis 40kn, pa zapravo možete potrošiti 100kn..... što je veća tarifa dobijete više love gratis;)
A, za onih 2000min., nisam niš čul, pa bum se baš raspital sutra.....
Zvao sam danas oko pol 1-1 SZK da aktiviram tarifu Unlimited i žena mi je rekla da ću u roku od 24h dobiti poruku da je tarifa aktivirana...odonda je prošlo nekih 10-11h, ali poruku još nisam dobio...nadam se da me neće zajebat...
Ta tarifa je cista pljacka..100kn + uspostava poziva od 25lipa.
Ja recimo imam na teletu oko 2-3 poziva dnevno to je znaci jos 25kn, a kad bi imao tmobile i tu tarifu sigurno bi vise zvao tako da bi osnovnih 60kn pretplate potrosi na uspostave poziva. Racun od 2 stotine krznica ne gine!!
Lose jako lose svuda zamke!! Da su stavili 50kn mjesecnu naknadu opet bi bili na istoj zaradi jer bi tada velik broj ljudi to ukljucilo! Nadajmo se potezu vipa na ovo premda ne vjerujem da ce ga biti! :thumbdown
ma to je za poslovne ljude koji stalno razgovaraju... što će to nama koji zovu 3 puta na dan...
Pa i ja zovem tri puta na dan...al ti razgovori traju po pol sata-sat vremena...= Citat =:
Izvorno postao Compov
al to mi je opet jadno sto guraju reklame na sve strane..razgovarajte besplatno..mos mislit!!!zna se tko su poslovni ljudi i njima se to ponudi i onima koji imaju velike racune!!= Citat =:
Izvorno postao Compov
Svaka roba ima svoga kupca tako i ova tarifa ak nekomu pase da je koristi sto ne neka samo navali!!
NE. TO NIJE BILA NEBULUZA. JER KAKO SE GOD POJAVI POVOLJNIJA TARIFA (za nekoga, ne za sve) TAKO SE EKIPA POCNE BACAT PO PODU SA KOMENTARIMA: PLJACKA, NAMJESTALJKA, TEORIJA ZAVJERE I SLICNO.= Citat =:
Izvorno postao xianfu
pa sam mislio da bi bilo stvarno OK da Caritas daruje mobitele od 5K kuna da i oni budu hepi.
p.s. NIJE BAS SVAKA TARIFA OPERATERA NAMJENJENA ZA SVE KORISNIKE VEC KORISNIK PROSUDJUJE SAM KOJA MU JE NAJADEKVATNIJA.
Hvala
Nemam ja nista protiv toga, no operateri seru, blago receno. Nek oni naprave tarife za "odabrane", ali nek onda u reklamama istaknu da se to placa. Vec sam cuo od nekoliko ljudi konstataciju "Sad su na 098 svi pozivi unutar mreze besplatni, vidio sam na TV-u". I koliko ce ljudi tako na to nasjesti, meni je to sve krajnje neposteno prema korisnicima. Ista stvar i kad je VIP reklamirao tarifu easy kao i kad je Tele2 reklamirao mukte broj.
:smurf: :thumbup: :) :kitty: :chef:
Već je prošlo nekih 20-ak sati od poziva SZK i pomalo mi je dopizdilo...idem ja njih ponovo zvati i velim im da sam jučer uzeo Unlimited tarifu i da ne znam jel mi je aktivirana, jer još nisam dobio poruku...i onda sam čekao nekih 5min. na telefonu dok mi treba iz SZK nije rekla da je tarifa aktivirana, ali da je očito došlo do nekih problema kod slanja SMS-a...pa si ti sad misli...