ili bog zna kam..:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao JOLIE
Printable View
ili bog zna kam..:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao JOLIE
Da... necemo u detalje... a u špagete se zamotam sva...= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Niš' nemrem sa lijevom. Zapravo... mogu drzat mob s njom. ;D ;D
a šta ako ste ko moja seka koja može s obe dvi i pisat i čitat i bacat sve
sluš to tenis je opravdanje a ono zbog čega je zapravo ojačala nemogu livom nema ritma nikda kraja......................= Citat =:
Izvorno postao Player 4 ever
opet sam se nasmijo :lmao:= Citat =:
Izvorno postao Hacker
Evo ja sam desnjak,ali recimo,u kosarci,u izbacaju sam lijevak,takodjer u pucanju puskom sam lijevak,lijeva ruka mi je mirnija,desna mi je jaca za drzanje puske,a lijevo oko mi je preciznije.Moje "radno uho" je lijevo uho,znaci uvijek kad pricam na mob slusam na lijevo uho.Moj buraz je rodjen kao lijevak,a odgajan kao desnjak,sad moze pisat s obije,i vecinu stvari moze s obije.Takodjer multitasking mi nije problem :D
a šta je sad smišno??????= Citat =:
Izvorno postao Player 4 ever
ja sam desnjak..isto imam problema malo sa lijevom rukom,sve teze radim.. najgore mi je na poslu,kada radim za lijevim ruletom onda sve treba sa lijevom rukom,bacit kuglicu,rezati zetone.. :evil: uvijek se mucim i svadam sa zetonima!! ;D
Meni je najgore kad moram lijevom rukom lakirat desnu...;D
to si dobro rekla..i meni je to najgore!! heh.. :spin:= Citat =:
Izvorno postao JOLIE
a navodno su ljevaci pametniji nego ovi drugi :-/
koji drugi?
pa desnjaci valjda:bunny:
pametan desnjak...
to je logika da vi ljevaci ste pametniji zato jer se provede testiranje i uzme se 3 ljevaka i 97 dešnjaka i naravno to amo reć od ta 3 bude 1 iznad prosjeka 1 prosjek i 1 glup a pošto je dešnajka više naravno da je veća šansa da će bit više idiota (ko što sam ja) koji su glupi tako ispada 33 idiota 33 prosjek 31 pametni i kad se izračuna prosjek više je pametnih ljevaka jer ih ima manje za ispitivanje
OVO NE ČITAT NI POD KOJU CJENU JER JE EKSTREMNO GLUPO
To bi mozda bilo tako da se to tak radi, ali se ne radi, kad se usporeduju grupe uzima se isti broj ljudi u uzorak. A inteligencija je inace tako distribuirana da ima najmanje onih s jako malom i onih s jako velikom, a najveci broj onih s prosjekom, ili tocnije, 68 % stanovnistva ima IQ izmedu 80 i 120, 13.5 % ima ispod 80 i iznad 120, a samo 2.35 % ispod 60 i iznad 160. I kad ispituju grupu ljudi, ako su slucajno izabrani i ako je istrazivanje valjano, dobit ce se otprilike takav raspored, a tako bi trebalo bit i za lijevake, al u prosjeku, medu ljevacima ima vise naprosjecno inteligentnih nego u ostatku populacije. Istrazivanja se ne rade tak slampavo, dobro se zna na koje stvari treba pazit, naravno, kad ih rade znanstvenici, a ne novinari. Uostalom, dokazano je takoder da je veca mogucnost da ces bit disleksicar ili vise depresivan ako si ljevak. S obzitom da ljevaka na svijetu ima samo 8-15 % logicno je da na svijetu ima vise disleksicara desnjaka, ali veci je postotak ljevaka disleksicara medu ljevacima, nego desnjaka disleksicara medu desnjacima. Tako je veci postotak nadprosjecno inteligentnih medu ljevacma, nego medu desnjacima.= Citat =:
Izvorno postao Hacker
debilana... debilaris :rolleyes:
o gle još jedna moja glupa tema, a još je aktivna ;D
E ja sam i ljevak i desnjak,sto bi se reklo pol-pol. Jedem tj drzim zlicu i vilicu u lijevoj ruci, a pisem desnom rukom. Nesto mi je lakse raditi sa jednom a nesto sa drugom rukom. Ima li vas jos takvih ili sam ja medju rijetkima??
ja sam dešnjak a stolni tenis igram s lijevom
Diđ-ju-nou: Ljevacima desno jaje visi malo niže. ;D
[QUOTE=JOLIE;410111]Meni je najgore kad moram lijevom rukom lakirat desnu...;D
eee, too su brige:lmao: :lmao:
ja sam kombinacija, ali da si moram nokte polakirat i ja bi imao takve probleme:notooth:
ja ljevom ne mogu ni prdnut
ja sam ljevak... sve ide lijevom samo miš držim u desnoj ruci