NAjhjeftiniji garmin je oko 800 kn ak se ne varam, i to onaj Gecko ili kako već.. Najosnovniji i sa malim lcd displayem.. Ja bih nokijin radije, samo da imam neki review toga.. 850 kn?? PA nije toliko strašno.. Priključuje se na pop port ili..?
Printable View
NAjhjeftiniji garmin je oko 800 kn ak se ne varam, i to onaj Gecko ili kako već.. Najosnovniji i sa malim lcd displayem.. Ja bih nokijin radije, samo da imam neki review toga.. 850 kn?? PA nije toliko strašno.. Priključuje se na pop port ili..?
bluetooth.... sutra ga kupujem ;D
Očekujem da napišeš dojmove jer je i meni već duže vremena u glavi ;) Posebno sad kad vidim da je cijena ništa..
Stvarno, daj neki review mali slozi: isto me zanima taj gps vec mjesecima a nikako se odlucit. Po meni je prednost garmina kaj ima WAAS kaj mu omogucava vecu tocnost - po papirima a ne znam kolko je to konkretno u stvarnosti. I nekak mi djeluje pouzdanije kad ipak su vodeci proizvodjac gps opreme tak da bi ja radje njega. Al opet, 500 kn je skuplji kaj nije malo a druga dobra stvar kod nokie mi je kaj ti treba jedan punjac samo - koristi isti ko za mob. Pa daj pliz napisi malo kako si zadovoljan. Danke
Ne kuzim. Imam u root-u od mem kartice (osim ostalih) i mape tomtom, Voices i Eastern_Europe i jednostavno mi program javlja da ne moze naci mape ??? Di sam pogrijesio - u cemu je fora. Voices ucita normalno, ali mape ne??? Imam N6630
Probaj otici u settingse od TomTom-a, pa pogledaj tamo.. Treba biti neka opcija kojom odabires mape i odaberi tamo Eastern Europe..= Citat =:
Izvorno postao matobj
Pa kako otici u settings ? Kaze mi da nema nikakvih mapa i pitam me zelim li skinuti mape ili odustat ?? I to je to= Citat =:
Izvorno postao Shamanix
Pa odes u opcije, settings ili sta vec ima.. Ima tamo hrpa opcija pa moras pronach gdje namjestas mape..
Nemam trenutno na mobu instaliran TomTom pa ti nemogu tochno rech postupak...
karta zauzima 170MB? ima neki link za program?= Citat =:
Izvorno postao Shamanix
ima, na drugoj strani= Citat =:
Izvorno postao xyz
= Citat =:
Izvorno postao Shamanix
Jel možeš to stavit na rapidshare? Ovdje mi javlja da je sve zauzeto,ne mogu downloadat
Evo još mapa za tomtom
.::download::.
password for all files = palmz
daj ako imaš one glasove pukni negdje za download
Netreba, uspio sam downloadat s onog mjesta!
Ja sam sve skinuo i prebacio na mob (UIQ) i stvarno odlično izgleda, samo mi sada fali bluetooth GPS receiver.
Najjeftinije što sam našao je Evermore BT-R700 za 665 kn.
Sumnjam da i ima nešto jeftinije
Radi li TomTom instalacija s tog linka?= Citat =:
Izvorno postao rage99
Vidim da se spominje da je za palm, je li to nesto specificno ili je univerzalno?
Link sa page2 ne radi pa ako moze neko ponovo dati TomTom5.2 full verziju?
= Citat =:
Izvorno postao Shamanix
Ej evo ja sam se i registrirao na taj megaupload i već pola sata pokušavam skinuti kartu hrvatske s tog linka ali nigdje nema da mu samo kliknem za download... Help please... :dunno:
Ako ima netko tom tom verziju koja sljaka neka ju uploada ako nije problem, tnx
Evo := Citat =:
Izvorno postao Igor_zgb
TomTom 5.20
E ovako decki, znam da je malo kasni post ali bolje ikad nego ikad.
Koristim tom tom (symbian) vec duze vrijeme i pokazao se dobrim rijesenjem. Nije tako dobar sa kartama kao neke druge navigacije (Garmin,...) ali zadovoljava. Npr. naletio sam na par gresaka po kartama gradova (nepostojece ulice ili na krivom mjestu) ali sve u svemu jako dobro.
A sto se tice modula koristim Surf Star 3 (bluetooth) i mogu vam reci da sam jako zadovoljan s njim. Platio sam ga 400 kn u Micronisu. Kad je suncano greska je mozda 1 m, a za oblacnog vremena ili u šumi mozda za 5 m.
koju kartu imas?
Eastern Europe v608
nažalost trenutno nema bolje, no i ova sasvim zadovoljava, ja sam išao do Dubrovnika iz Zagreba i radi odlično.
Jel netko koristi gps modul SJ-5286A http://www.crazy-shop.com/artikl.asp...rucna-racunala?
Cijena mi se čini sasvim ok, samo je li i kvaliteta? Piše da ima SIRF Star III chipset.
Ovak ja imam N6630 i TT radi sve normalno.TT se nece pokrenuti ako na MC nema glasova ili neka karta npr. EE,A itd. Znaci glasovi se moraju nalaziti na MC ne u folderu od TT nego ih stavis u zasebni folder direktno na MC tako isto i za mape svaka mapa mora imati svoj folder ne u fajlu od TT koji se nalazi na MC nego svoj zasebni koji ti sam ubacujes na MC. I mora raditi 100%