Afkors... ;D= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Printable View
Afkors... ;D= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Hvala prijatelju!!!!!!!:kiss:
Ma ništa i drugi put :thumbup: I ako nađeš nekih "bugova" javi ;) da se popravi= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Compov jel možeš napraviti temu sa He-man -om iz istoimenog crtica za k700i.
Naravno pošalji slike (neke manje) na compov@gmail.com= Citat =:
Izvorno postao konan1
Samo za one koji nisu primjetili:
http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=19219
offtopic odavde premjesten u "Teme za Sony Ericsson"
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=14778 ;)
Hej!
Compov, svaka cast na temama! :japan:
Ali, nema ni jedna tema za w550. :(
Jel bi mogla APC tema? A Perfect Circle? Cura mi to obozava. :japan:
Nasao sam jednu za K750, ali ne radi kak spada na w550.
I jos jedna stvar. Kako postic na w550 da se promijeni cijeli izgled menija ko na one dvije teme sto dolaze vec na samom mobu? Da nije grid 4x3, nego kao vrtuljak. Ko sto je imao stari Sony J5?
Hvala!!! :japan:
I tebi...= Citat =:
Izvorno postao refugee
Hvala!= Citat =:
Compov, svaka cast na temama! :japan:
Bit će ;)= Citat =:
Ali, nema ni jedna tema za w550. :(
Ha?= Citat =:
Jel bi mogla APC tema? A Perfect Circle? Cura mi to obozava. :japan:
Normalno= Citat =:
Nasao sam jednu za K750, ali ne radi kak spada na w550.
Neznam nemam mob pa neam pojma ;)= Citat =:
I jos jedna stvar. Kako postic na w550 da se promijeni cijeli izgled menija ko na one dvije teme sto dolaze vec na samom mobu? Da nije grid 4x3, nego kao vrtuljak. Ko sto je imao stari Sony J5?
Ma i drugi put= Citat =:
Hvala!!! :japan:
:rotfl:
APC - A perfect circle je ime benda.
Nisam vise ziher od kud sam skinuo.
Mislim sa lasyka. Ima kao vec 150 tema za w550 a ni jedna nije za w550.
Jedino je mobile9 dobar i zedge pokoja tema.
e compov moze jedno pitanje ? ovako zanimam me kako ti prabcis npr temu iz K750i u K700i ili obrnuto ? jer se to moze sa onim Theme Creator...
ili pak moras svaki detalj ponovno raditi.... daj mi to otrkij jer eto upravo si radim jednu temu i malo se zezam... :) mislm da ce biti super ... :) hehe
Moraš temu prvo raspakirati sa winrarom, dakle moraš kliknuti desnim klikom na željenu temu "open with" --> winrar... Onda sve raspakirane elemente moraš smanjiti ili povećati ovisi za koji mob želiš temu i od koje teme. U biti moraš znati raditi u nekom grafičkom programu npr. photoshop, onda je kasnije lako sve te elemente ubaciti u Theme Creator ;)= Citat =:
Izvorno postao maxrox
Sve u svemu ima puno posla... nije to samo klik klik i gotovo ;D
e da mislio sam da je to preko theme creatora da on to sam resize napravi :) hehe nema veze hvala svejedno.... probat cu ja sada jednu temu napraviti :) tj radim je vec oko 2 sata :) hehe od jucer... sad cu nastaviti, zivcira me ono sa bojana kao da mob nece to moc podrzati... iste boje ... al nema veze nesto cemo skemijati= Citat =:
Izvorno postao Compov
Bome si se potrudio kopirat moju temu ;D Ne da mi se prebacivat iz teme u temu jer već imam irenu _zg na čekanju ;)= Citat =:
Izvorno postao maxrox
pa jel ti se svida tema ? moro sam si malo olaksati poso jer nisam bas vjest u photoshopu :)= Citat =:
Izvorno postao Compov
Frend hvala za he man temu, odlicna je.:angel:
Ma ništa ;)= Citat =:
Izvorno postao konan1
Pa dobro napreduješ.Ufuro si se u profiće.(istina još nisi kao compov ali si na dobrom putu)= Citat =:
Izvorno postao maxrox
a hvala kaj tak kazes, ja priznajem posluzio sam se sa compovom temom jer stvarno u photoshopu sam jos veliki pocetnik... imam frenda kaj sa time barata super pa cemo nesto skemijati tokom tijedna ili za vikend iduci jer sad moram skolu srediti stai mam :) hehe
iskreno receno 3-4 .....od 5
iskreno, 1.5 od 5. Nista nisi stavio, stavio si samo 4 slike. Ni title, statusbar, softkeys, highlights... sve je prazno. Popuni to, da svaki dio teme ima svoju sliku (valjda znas na sta mislim) i biti ce puno bolja. I drugo, slova su ti jako necitljiva, probaj neku drugu boju staviti. Nema ljutnje, samo ti hocu pomoci ;)
OK.Fala ti= Citat =:
Izvorno postao imatic
pa decko se trudi ti tako ga ... joj joj :) hehe sala mala ... neg ja sam reko da je ok i meni je stvarno ok.. al sto se tice sto je imatic reko ima pravo mogo bi poraditi na tome.....= Citat =:
Izvorno postao imatic
Geez!
Ovo je fakat bilo brzo! Za 7 minuta!
Da, mislim da je sad dobro. :thumbup:
You're the man! :king:
Btw, krivo sam se izrazio...nijeu krivom formatu, nego je bilo za K750 umjesto za w550 pa nije radilo kako spada.
Još se ja čudim svašta kakav format ;D= Citat =:
Izvorno postao refugee
Da to mi je izgleda rekord ;)
Glavno je da sada radi...