nevolim nokije al 6600 mi se svidja, a za siemens ne zelim cuti-pour
Printable View
nevolim nokije al 6600 mi se svidja, a za siemens ne zelim cuti-pour
Čitajući test na stranicama xonio.com naveli su kao minus jedino= Citat =:
Poslao: mario_mario
Evo sto sam do sad uspio skuzit/istrazit:
ekran ima 65k, super je, stvarno se vidi razlika izmedju starih nokijinih ekrana i ovog, ne znam kakav je na suncu jer sam ga veceras dobio. Soft. nije nista pretjerano brz, detaljnije cu rec nesto kasnije....cini se ok, al po meni mogao bi biti i brzi. Kuciste je poprilicno dobro napravljeno, plasticno je, al vrlo kvalitetni...pogotovo onaj dio oko kamere....mislim da sam stavio sliku pa mozete vidjeti. Kamera je odlicna, slike na mobu izgledaju stvarno dobro....rez 640*480.
sta vas jos zanima, pitajte.
kvalitetu zvuka kod razgovora ! Inače drugo je sve super !
Istina ??????? Jer to je ipak bitno !
Test (opis) : www.xonio.com/features/feature_10616417.html
Da li radi GPRS i MMS na N6600 kod VIP-a ??
to je meni bilo na njoki 6100 kad sam ju kupio cim je dosla, ali cim se pojavio novi soft sve normalno
Mislim da na vipu radi MMS i GPRS, a na cronetu za sada ne.
Razgovarao sam sa 6600 i zvuk u slušalici je normalan i dovoljno glasan kao i kod svih drugih nokia.
kaj vi neznate da oni to namjerno rade?
Razgovarao sam sa Vip-net tehničkom službom i kažu da nisu još
taj telefon niti testirali pa nemaju pojma šta i kako radi na njemu i da sa Nokiama u pravilu nema problema ali sa novim modelima
se nikada nezna jer su puni različitih tehnologija što ponekad ne podržavaju operateri pa određena stvar ne radi !!!:-/
to sa zvukom je totalna glupost....cuje se super , cak je i signal jako dobar...a sto se tice mms, gprs pa i wapa...na cronetu ne rade, na vipu rade
HVALA MARIO ! :) :) :)