koliko mi se cini vizualno, izgleda nema joystick, a mislim da su se mnogi za njega vezali:spin:
Printable View
koliko mi se cini vizualno, izgleda nema joystick, a mislim da su se mnogi za njega vezali:spin:
U Velikoj Britaniji je oko 3400kn.
U Austriji...4500kn :(.
Pa bit će kod nas negdje oko 5000. skupo...
Dobije se uz njega i memorijska kartica? od koliko?
ja mislim 1GB....
Pa to bi bilo sasvim u redu. :thumbup:
Mislim da če koštati oko 500 eura, znači oko 3700 kuna.
= Citat =:
Izvorno postao predator
imaš ih za 3000 u oglasniku
Izgleda da ću pričekati božićni popust :)
Jučerašnji odgovor iz EM-a:
A i na službenim stranicama je nestalo "Uskoro dolazi" :)= Citat =:
trazeni uredjaj Vam dolazi krajem slijedeceg tjedna po
ocekivanoj cijeni od 3399 kn.
Pa cijena je ono OK...
iskreno mislio sam da će biti viša, ali zasigurno će se nać ubrzo u oglasnicima po nižoj cijeni...;D :spin:
za tako visoku cijenu(potpuno neopravdano) mogli su staviti u paket i karticu od 2gb.:evil:
http://www.svijet-medija.hr/product_...e=GSM_uredjaji
U oglasniku za ~ 320€.
bok ljudi:) ima kog ovdje da je kupio w850? namjeravam ga uzet u ponedjeljak u tarifi 150 na dvije god i kosta 1398kn.. inace imam w550i i mob je zakon jedino nije prosiriv sa memorijom a ovaj ima 1gb. zanima me dali ima kao moj, tipku za direktno pokretanje walkmana?? dal se to isplati uzet?? w550 mogu prodat za 1100kn a pretplatu ionako mislim uzet jer mi je pun kufer situacija da mi sfali para kad najvise trebam.. hvala:thumbup:
Pa pošto je to walkman-mob, trebao bi imati, jer ako se sjećam i W800 i W810 imaju tu tipku, pa ju vjerojatno ima i W850...
Inače, evo test W850 (na "hrvatsko-srpskom" )... ;D :thumbup:
ona dugacka narancasta tipka ti je za walkman.
odlucio sam ga uzet pa kaj bude,ne... cim ga kupim postat cu dojmove..THNX:)
Malo sam se igrao s njim u t-mobilu i mislim da je ovo najodvratniji mobitel ikada.Skoro sam povratio u tamo;D
Izgleda kao igrachka za djecu.
a sta bi ja onda trebao reci za svoju narancastu rotacijsku ciglu(w550i);D vidjet cemo.. nemoram ga kupit ako mi se ne dopadne..:creep:
ako netko ima w850 moze dati neki manji rivju ak np? :)
Software kao i svaki SE, u jeftilen kučištu.Zadnja strana potsjeca na v630 a prednja ima cudne navigacijske tipke.Sve u svemu, jako sam razocaran.
Ovo je moje mišljenje bazirano na desetominutnoj igri s njim.
Kad sam vidio slike, mene je mob razočarao bar dizajnom... neznam kako u ruci leži mob?= Citat =:
Izvorno postao konan1
No one navigacijske tipke mi se čine malo nezgodne za koristiti... :-/
A što se tiče softa kod SE_a, ja sam ostao razočaran kad sam kupio D750... Imao je jako, jako sličan soft kao i K700... a ništa bolji soft nema ni W800, ni W810 (osim walkman funkcije) a ni K610 (u odnosu na D750/k750)... :-/
zato sam ja i uzeo N70, jer sam se zaželio malo drugačijeg softa(imao sam K700i)= Citat =:
Izvorno postao Ico
mislio sam uzet W810i,ali dobio bi samo bolju kameru i više memorije:spin:
kupio sam ga i mogu vam reci da su prvi dojmovi dosta dobri..
kamera-dobre slike
dizajn-zadovoljan
ekran-odlican
meni- samo par vizualnih promjena u odnosu na predhodnike
walkman- nova verzija koja je samo vizualno promjenjena uz par kerefeka
navigacijske tipke- po meni premale i pretvrde
otvaranje- dosta dobro
vanjski zvucnik- slabiji od w550i (ako zelite snazni zvucnik tj. dva, kupite si w550i)
brzo pisanje poruka-3/5 (w550 je imao brzi response)
memorija- san diskov memory stick duo( nije sony)
opcenito-4/5
sandisk je prva liga:thumbup:
Ja narucio preko tetki iz Londona, donijet ce mi 21.12.
Cijena 1600 kn.
Preko ebaya.
Nov sa garancijom, 0 sati rada.
Budem vidio kako ce ispasti...