Opet dolaze topliji dani, pa malo obnovimo temu:thumbup:
Printable View
Opet dolaze topliji dani, pa malo obnovimo temu:thumbup:
Kasniš samo oko 3 godine... nije greda..ne :chatter:
nema veze što kasni
dobra je tema
:rotfl: a ja čitam temu i spominje se MEDVEDGRAD loool kao ima jesta za sve bem ti sunce skoro sam kvoo to da koji klinac! zimus sam živio u blizini i znam kolko je to malo :rotfl:
a alaj bi ovo bila dobra probala da sma komenirao poststar 3 godine hahha!
Je da je tema antikvitet, ali grad je sve šugaviji. Nažalost :(
Jedino pošteno gdje se može ići je "Blato" (vis-a-vis Traume) na gem, konjačić ili hmeljušu.
Zagreb nije shugav :-/ :-/
daj malo cijenite svoje..
dobro 10,8 nikad nema ljudi sta sad .
znam grad (otok bolje rečeno) na kojem bih htio bit ove godine 10.8 :rolleyes:
pa eto ponovno se počelo nešto događati u zagrebu, na moje sveopće veselje... dolaze topliji dani i odmah sve živne, pa tako i ja. malo sam se rasteretila s obvezama i nadam se da ću u nadolazećim vikendima partijati do ludilaaaaa :rotfl:
za početak ovaj vikend tvornica. slijedi tartit, pa gotan... pcccc.. ma super super :thumbup:
lijepo ;):) :)
a mene moji Goričani i Purgeri stalno zovu da kad ću se vratit...da čvara nije ista bez mene.......:-/ :-/ a fakat mi fale frendovi izbacivači(ako neko ide tamo obavzno da kaže ŠKOTU(onom velikom čelavom škotu) da ga je FABER pozdravio:thumbup: )pa žene....uf!svaki petak i subota druga dok se nisam skrasio! pa na kraju pobjego od nje na jug hahahha!
pa moji frendovi.. pa gađanje gradskih cajki sa ganom za pejntbol:rotfl: i još svakojake splaćine ispred narodnjačkih klubova!
pa promrzla pijana jutra....tramvaji....fakin bosanci i dalmoši kojima nismo davali mira:rotfl: paa....kina kazališta! e nema di nisam bio i šta nisam radio! iskoristio sam pola godine hebenog života u Zagrebu
a štaš!
Vjerujte imate sve što mnogi gradovi u HRV nemaju........ fali vam samo more...ali kad sam od Zagreba za Rijeku vozio možda nekih sat i pol....tak da mislim da vam ni toga ne fali...
vjerujte u Dubrovniku nije ništa bolje ...čak je puuuno puuuno gore....od nekih kontinentalnih gradova.
Poznam vaš grad još puno puno prije dok sam i živio kod cure jedno vrijeme....jednostavno nije moj grad ali ja ga obožavam!(ali ipak moj Osijek mi je draži!:thumbup: )
e vidi teme jeba te...... pa dajte, da čujemo, šta radite? ja evo čekam 27. još jedan poslić, ne daju mi da idem kući... i čekam neku rekonstrukciju stana. i moram na prokletu bolnicu sutra(sorry wb ;D) to već čekam tjedan dana, i zabetoniran sam u zagrebu. pa sad se malo psihički pripremam. i tražim onu temu o jogurtu i šofer-šajbi, al ju ne mog nać. eto, toliko za sad.
evo čekam da se otisnem na more.... do tada moram mirovati, štedit pare... a to mi baš ne uspijeva :-/
..pa kao prvo nije sugav vite da nas englezi fale,a drugo radim pa kaj:turn:
U 'bemti, dobra tema :) No nemrem ju niti ja naći, čudno, ako ju je wb zbrisao čut će me .... :bunny:= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
evo, wb je našao naslov teme, no nema je, google ju je indeksirao, al teme više nema= Citat =:
Izvorno postao gog
EDIT: cenzura by wb
prošla su ta vremena. ja sam čuo priče, ne bi valjalo tak šta nastavit, sad ima puno ljudi, nije to to više ;D
Nisam je ja izbrisao, mislim da je to učinio netko pametniji... ;)= Citat =:
Izvorno postao gog
Baš sam je i ja jučer tražio, no izgleda da je stvarno bye-bye... :(
Zašto to brisati, zašto cenzuriraš zb-a? :)
Kad tutlek ne zna kaj je za forum, a kaj je bilo rečeno pod private. ;)
Ne trebaju svi sve znati... ;)
sramota ga može bit.... ja bi ga bano da se mene pita ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Aj sad lijepo da čujemo i mi ostali o čemu se to tu to događa i dešava glede javnog reda, mira, čudoređa te saobraćaja?
Ajmo, istinu na sunce!!
Pazi ti da ne bi dobio jogurta po šajbi... ;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
ew sad sam se pošteno nasmijao :jump: :klap:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Evo sta se desava kada se u Puli otvara novi ducan;D
http://regionalexpress.hr/site/more/...d-u-pitarellu/
...??? wth ???...odakle ovo izvuče, majko moja... :D...
Iz arhive,nema smisla dizati novu temu kada imamo staru.