..ma joj to nema veze s navijanjem.Ako si takav problematican,uvjek ce trazit gdje ce izbacit svoje frustracije,dali to po autima,tramvajima ili po ljudima.Za mene je to stvar kulture i odgoja.:eek:
Printable View
..ma joj to nema veze s navijanjem.Ako si takav problematican,uvjek ce trazit gdje ce izbacit svoje frustracije,dali to po autima,tramvajima ili po ljudima.Za mene je to stvar kulture i odgoja.:eek:
:skull: Mamićev Dinamo - sramota moga grada
Može Zdravko Mamić okružen luksuzom i bogatstvom glumiti dobročinitelja i altruista velika srca, ali "maksimirskom šerifu" dovoljan je i najmanji udarac po džepu odnosno egu, a nepozivanje Eduarda da Silve u reprezentaciju je upravo to, da na svjetlo dana izbije njegova primitivna i bahata narav, s kojom samoproklamirana ljubav za Dinamo nema apsolutno nikakve veze.
Kako drugačije prokomentirati cijeli niz posljednjih poteza "maksimirskog šerifa", poput one da se hrvatskom izborniku i legendi "Modrih" Cici Kranjčaru zabrani dolazak na derbi u Maksimiru, da se istome opsuje majka pred milijunskim auditorijem, da se uoči SP-a uđe u otvoreni rat s Hrvatskim nogometnim savezom i kao "šlag na torti", da se zabrani trening u Maksimiru miljeniku BBB-a Tomislavu Butini.
• I Tomislav Butina protjeran iz Maksimira!
Sramotno ponašanje Mamića prema legendama kluba u kojeg se zaklinje iznova dokazuje da nakon osvojenog prvenstva Mamić jaše na valovima egotripa kakav se rijetko viđa i u poslovično primitivnom okruženju domaće lige. Onaj Mamić s početka prošle sezone koji je prozivao "pederčiće" iz Dinamove svlačionice, promijenio pet trenera i osramotio klub, jedva je dočekao kraj prvenstva, jer naslov prvaka u Mamićevim očima znači dozvolu za prostačko pljuvanje po svakom tko ne pleše u ritmu njegovih interesa.
Navijači kao navijači - oprostili su Mamiću najsramotniju sezonu u povijesti kluba jer je u sezoni koja je završila u subotu osvojio jedan od dva najavljena naslova, te zdušno prihvatili njegovo vrijeđanje izbornika koji se, zamislite, usudio u reprezentaciju pozvati "samo" tri Dinamova igrača (više od bilo kojeg drugog našeg kluba, od toga dva iz Mamićeve agencije), a ne četiri. Ovaj četvrti je Eduardo da Silva, jedan od najskupljih dragulja u Mamićevoj "ergeli", kojemu bi cijena itekako narasla da je pozvan u Njemačku, pa makar cijelo prvenstvo prosjedio na klupi.
Da stvar bude još gora, Mamiću se malo tko usudi zamjeriti ili prigovoriti, jer je opća percepcija da su svi njegovi primitivni ispadi izraz ljubavi prema Dinamu, što je glupost par excellance, jer koji navijač Dinama može tako postupati s klupskim legendama, koji su u Maksimiru ostavili neizbrisiv trag?
Nakon što je Mamić opsovao majku izborniku Cici Kranjčaru, istinskoj legendi "Modrih", i to u izravnom HTV-ovom prijenosu, uz servilnog Stjepana Baloga, koji će kao i brojni drugi novinarski poltroni takvo ponašanje pripisati "Mamićevom temperamentu", malo tko je vjerovao da se Dinamo, u kojem se nitko ne usudi ni pisnuti bez Mamićeve dozvole, može spustiti niže.
• Drpić pokazao Torcidi golu guzicu
A može, dokazao je to Mamić protjerivanjem Tomislava Butine s Maksimira, golmana koji je svojim kvalitetama, nogometnim i ljudskim, davno osvojio srca Bad Blue Boysa. Briga Mamića za simpatičnog, skromnog i jednostavnog Butinu kad u njegovoj "atomskoj" momčadi igra veličina kao što je Drpić, koji možda izgleda smiješno na terenu, ali zato "sportski" zna pokazati golu guzicu navijačima suparničkog kluba.
Istinski navijači Dinama svoj klub više ne mogu zvati "ponosom svog grada" sve dok njime upravljaju likovi kao što je Mamić, kojima tradicija zagrebačkog ponosa i legende kluba ne znače ništa u usporedbi s debljinom vlastite lisnice.
Nadajmo se samo da će navijači, baš poput Mamićeve kćeri koja je prebirala po krunici za vrijeme derbija, što su kamere HTV-a vrijedno zumirale, ujediniti svoje molitve u želji da klub koji bi po svemu morao biti gospodski, napuste primitivci bez poštovanja prema klupskim legendama, manira i obzira prema bilo kome osim samom sebi.
Ovu vijest objavljujemo u suradnji sa Index.hr
svaka cast novinaru koji je ovo napisao-
tu navijaci prave izgrede zbog nepozivanja jednog igraca a u nizozemskoj van basten nije pozvao 5 worldclass igrac koji su bili u vrhunskoj formi citave sezone(makay,seedorf,davids,clas yan huntelar-tak nekako,decko ima 20godina najbolji strijelac nizozemske lige)
upravo tako, slagali se ili ne..= Citat =:
Izvorno postao sonyck
ovo nije istina da je izbacio butinu a to mozete i citati u vijestima.
Mamicu, najjaci si covijek na svijetu, podrzavam te. dinamooo je sampion, lalala... idemo u ligu prvaka, idemo u ligu prvaka..lallala
a idete, idete...samo tamo treba igrati, a ne lezati na terenu:angel: nadamo se da cete stici sto dalje:jump:
ja se neslazem s time da je Niko zasluzio repku bas u tim tekmama,jer pol utakmice hvata zrak a u drugoj polovici jedva pretrci onaj centar.Pretrom je,nema start i brzinu sto da silva ima,ali sve ce se vidjet za nekih 20-tak dana.Il cemo vikat Cico legendo il ce bit Cico sramoto naroda.To tak ide uvijek.
A ovo za nerede i Englesku je samo jedan post u pravu i to onaj da vecina nereda bude izvan terena di nema toliko kameri.I vecinom englezi nece radit kod sebe sranja vec vani.Oni su svako prvensto (bilo SP il EP) radili nerede.Nema vecih huligana od njih.
govorim o dinamu a ne hajduku= Citat =:
Izvorno postao RAUL
dinamovci ne leze po terenu nego bas trce
to nije istina= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
navijači su oni ljudi koji svoj klub bodre na tribinama i pružaju mu neki oslonac, a ovi kaj dođu na stadion pogledati tekmu nisu navijači nego simpatizeri kluba
hehe...ovo se opet sve na neki način svelo na fajt sjever-jug! sjever je većinom na da silvinoj strani što je i za očekivat, jug je na cicinoj strani. ja sam navijač hajduka i volim hajduk ko samog sebe. ne mogu reć da sam navijač koji ide na svaku tekmu. mislim išao bi ja ali finacije mi nisu baš jača strana tako da to nije niti moguće. ali svaku utakmicu gledam na TV-u ili slušam na radiju ako ne idem na nju. redovito sudjelujem u raspravama na nogometnim forumima i tako.
e sad, smatram kao i svi mi s juga da je u redu što cico nije pozvao da slivu. neću reć da sam rasist ali ide mi na ***** kad neki cigo igra za moju zemlju. ko da mi nemamo dovoljno dobrih igrača koji mogu igrat nego moramo dovodit tamo neke crnčiće da igraju za nas. ali nije to ni jedini razlog, većinom to smatram zato što nam ne treba više napadača, imamo ih 6 pa šta će nam još i taj naturalizirani purger. vi BBB-ovci bi htjeli da u repki igraju samo dinamovci.
osobno smatram da je Niko zaslužio ić na SP i igrat u prvom sastavu prvenstveno zato što je igrao sve utakmice kvalifikacija, i to odigrao ih je vrlo dobro.
O mamiću-primitivcu nemam riječi. čovjek je najveći seljak što ga ima hrvatski sport. gori je od štimca (a to je teško dostić)!
A vi BBB, Niko vam je valjao dok je igrao u Dinamu jel!?? a sad vam ne valja više. Hajduk nije propao zbog Nike nego zbog šugave uprave i ostalih nesposobnih igrača. nadam se da su naučili iz svojih grešaka ko i Dinamo lani i da će dogodine bit puno bolje.
= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
dobro si to rekao samo nije lijepo sto tako govoris o da silvi
ma baš me briga nek me tuže!= Citat =:
Izvorno postao sonyck
nemam ja ništa protiv njega! samo kažem da mi imamo svojih igrača koji mogu igrat. po meni je bolji bošnjak. zato bošnjak ide, a da silva ne ide! i neka ne ide!
e još da dodam, smatram da ovaj bbbrljo dobro govori o ovme što se tiče navijača. navijači su tu da navijaju, pa da se i potuku ako treba. a i nismo mi ni blizu po huliganstvu ni zemljama zapada ni istoka. eno šta mirni i civilizirani švicarci napraviše. kod nas se ono ne može dogodit, ustvari može, ali još se nije dogodilo, niti je bilo blizu tome. a nije da ova država i ovi klubovi to nisu zaslužili da se dogodi!
A zasto bi se tukao na utakmici??Ako idem na utakmicu idem gledati dobar nogomet a ne tuci se:-/
mnogi igrači na prvenstvo idu zato jer imaju određenog menađera
a daj malo razmisli
boysi se bune jer nije pozvao da silvu, a umjesto njega je pozvao bošnjaka
po meni je da silva bolji tehničar od bošnjaka, samo je malo sporiji
zato tvoj argument o tome da se boysi bune protiv nike zato jer je iz hajduka ne stoje
svi se bune protiv njega zato jer igra u repki zato jer mu je stari izbornik
postoji rivalitet između tri navijačke grupe u hrvatskoj= Citat =:
Izvorno postao RAUL
to su boysi po brojnošću i kvaliteti navijanja prvi, druga je armada, a torcida je ove sezone negdje oko 4-5 mjesta
i naravno da tu dođe do sukoba, ali oni nisu kao vani
naši sukobi su prema onima vani mačji kašalj, vanim fajtove dogovaraju mailom, a kod nas se to desi samo ako jedni nalete na druge
Niko igra u repki zato što je to zaslužio svojim igrama u repki. jebi ga, butina nije branio nekoliko mjeseci i ne brani kao prvi golman u klubu a isto će bit prvi golman u reprezentaciji, zato što je to zaslužio svojim igrama u repki!
.....;D .....:notooth:.....= Citat =:
Izvorno postao bbbrljo
da, ali on ima godina i ima staž kao golman, a niko je malo premlad= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
a butina je u bruggeu bio standardan, ali sad je otišao
niko je isto standardan u hajduku, ali ne pokazuje ništa svojom igrom
on bi kao tako mladi igrač trebao pretrčati troduplo više
to ja postam na torcidu ove godine= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
kolko vas je bilo u zagrebu sad u subotu?
kolko je bilo boysa u splitu?
nijedno gostovanje ispod 800 ljudi
zato ne kenjaj i prihvati činjenice
...i kad gube i kad tuku uvik vjerni svom Hajduku...= Citat =:
Izvorno postao bbbrljo
a kakvi ste vi bili lani??? gori nego Torca ove godine. i još ste imali besplatan ulaz na maksimir!!!
...ja ne mogu drugo nego da ga volin...
dinamo je i lani imao podršku doma dosta dobru, ali na gostovanjima smo bili slabi= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
a vi ste ovi godine slabi i na jednom i na drugom
pa sad vas je na jednoj tekmi pred kraj prvenstva na sjeveru bilo 150 s policijom i vatrogascima
a dobro, a daj mi reci zasto se tucete, jel bi mozda i recimo mene na ulici probati tuci da znas da navijam za drugi klub??? zar nije glupo sorat se zato kaj neko ne navija za isti klub ko ti???= Citat =:
Izvorno postao bbbrljo
jeste vidjeli ono u barceloni ljudi demoliraju grad zato sto su pobjedili,naspram toga nasi navijaci su uzor reda i mira