Evo baš sam danas kupio svoj četvrti SonyEricsson. kupih D750i
Zasad skroz zadovoljan, samo nikako da mu ispraznim bateriju, a bila je na 50% kad sam kupio mob...
Printable View
Evo baš sam danas kupio svoj četvrti SonyEricsson. kupih D750i
Zasad skroz zadovoljan, samo nikako da mu ispraznim bateriju, a bila je na 50% kad sam kupio mob...
1. Sony Ericsson - Zadovoljan, lopovi obili auto i ukrali ga. Malo sam bio zavidan na graficke poruke na nokiama, ali bio sam ponosan na svog ericssona, ipak u zabacenim mjestima ja sam jedini imao signal.
2. Siemens C45 - Djelomično zadovoljan, dijelom nezadovoljan, zbog sporosti.
3 Sony Ericsson - T630, krajnje krajnje, nezadovoljan kvar na kamerici, prekidanje signala u najvaznijim razgovorima (kao da je znao koji su mi pozivi bitni a koji ne bitni), vrlo sporo izvodjenje java aplikacija, vrlo mali izbor mophun aplikacija.
4. Nokia - i tu se prica zavrsava, ne moram nista da govorim osim, da sa nokijom radim ono o cemu sam uvjek sanjao sa ericssonom, telefoniram i saljem poruke.
Na kraju svjestan sam da je ovo samo licno iskustvo.
nijedan ;D
ja sam imao t100 legenda mob onda mi je imao naljepše pozadinsko osvjetljenje
ja sam imao j300 i (3-4 dana)
Jesam li ja lud ili se ova tema zove "Koliko ste puta imali Sony Ericsson", a svi pišu o tome koje su modele imali... WTF!?
T10 (moj prvi mob), Se T610, T630, K700i, D750i i sada W900i.
Odkada sam nabavio prvog SE (T610) ostao sam mu vjeran i mislim da ce tako i ostati! SE rules!
= Citat =:
Izvorno postao dejan08
A oni Siemens?? Da, oni S35 ili što je već? Njega si skroz zaboravio, više ti nije važan, a?
Pa što više ne koristiš Tele-tinu?
Imao sam: Ericsson R310s, Ericsson 1018s, Siemens C25, Bosh 509 Dual,
Nokia 3510i. Trenutačno posjedujem Sony Ericsson Z520i.
Prva četri su mi se sviđala jer su pravi Heavy-Duty telefoni, dok su ova dva zadnja poprilično osjetljiva na promjene vremena, onda ih boli išijas :) , lako se grebu, na nokiji su sve maske neke Easy_To_Destroy... a Siemensu C25 zamjeram jedino što su mu oksidirali kontakti od baterie na matičnoj ploči i pa se stalno gasio, a budući da sam radio u GSM servisu sam to pokušao sredit ali je nakon 2 mjeseca opet prošviko...ali inače je mob bio odličan...
Ericsson R310s (onaj s čakijom od antene) je pravi telefon za razbijat orahe, jedino se one gume sastrane lako grebu, a samim time i antena, pa se više ne koristi zbog kratkog dometa signala...Na Ericssonu 1018s je stara sje.... bateriju, oni Bosh ima isto problema s baterijom, ali te nema nigdje za kupit, a nokia se odmara kod kuće, u njoj je kartica od T-mobilea i služi za Emergency...
:) :) prvi put koristim SE i jako sam zadovoljan mislim da necu prelazit na drugu marku:) :thumbup: :) :thumbup: