...da... i ovi prvi su, po meni, puno bolji...i sam koristim printabilne medije...= Citat =:
Izvorno postao daspei
Printable View
...da... i ovi prvi su, po meni, puno bolji...i sam koristim printabilne medije...= Citat =:
Izvorno postao daspei
A joj, a joj... ;-)
ovako...
isao sam u vemilu i htio sam nec NEC ND-3550A i rekli su mi da jos nije dosla... i da ce sigurno za 8 dana. osam, covjece, a ja svoj benq 1655 vec prodao prije tjedan dana i nisam imao nijedan cd-drive, pa sam rekao, dajte mi neku ispod 300kuna i da je crna. rekao mi je da imaju LG GSA-H10A = 268kn.
kad sam doma dosao i instalirao ju u pc, skuzio sam da mi xp pokaze da je to LG GSA-H10N, a na racunu pise da je to LG GSA-H10A, pa jel to velika razlika? jesu li oni mene sjeb_li ili sam dobio bolju?
dankeschön!
Evo ti test na CDRLabs.com
Sasvim pristojna mašinica:)
necu otvarat novu temu, treba mi samo mali savjet, nesto sam tu procitao, ali evo, ocekujem odgovor od krompirka. i ja sam do sad imao 3przilice od NEC-a i prezadovoljan, tako da definitivno kupujem dvd-rw od NEC-a, samo sto mi preporucate od ovoga:
1. DVD+RW/-RW NEC ND-3550ABL, 16× Dual Layer, black, bulk (263 kn)
2. DVD+RW/-RW/RAM NEC ND-4550ABL, 16x dual layer, black, bulk (278 kn)
3. DVD+RW/-RW/RAM NEC ND-4570ABL, 16x dual layer, black, bulk (283 kn)
cijene su iz ve-milla, a ovaj pod brojem 2 da nije raspoloziva kazu na internet stanici..trebalo bi nazvat..
dakle prijedlog? jel mi potrebno onda taj jos DVD-ram , ili sasvim nepotrebno???
tnx
EDIT: vidim da s u HGspotu cjiene priblizno iste, jer kazu u ve-milu u rijeci uopce vise nemaju NEC-a raspolozivog, cak ni za narucit...
Evo da podignem ovu temu, pošto sam i ja u nedoumici kao i 'igl'. Ja bih još samo na njegov post dodao i ASUS 1608P (radi krompirka:-))
NEC 4550 bih ja uzeo jer je to noviji proizvod od asusove pržilice... Tih je , pouzdan i jeftiniji... Ipak tehnika napreduje od prije pola godine kad je favorit ( bar meni ) bio asus ;D
NEC ND-4550ABL 266,57 kn
NEC ND-4570A 277,15
NEC ND-4570ABL 275,76 kn
Samo da pitam, koje su ralike uopće? Mislim uzeti ovu koju si i spomenuo, ali čisto informativno, da znam. Tipa, ak je razlika u boji, ja bih rađe normalnu- ne crnu.
BL oznacava crnu, razlika izmedju 4550 i 4570 je sto 4570 ima lightscribe... mislim
Ja osobno imam Nec 4550 A u externom kučištu i mogu reći da sam super zadovoljan...tiha...brza, sve prepoznaje, prži u odličnoj kvaliteti.
Sve pet :thumbup:
E dobro, onda ću ja uzeti NEC 4570A. Samo mi nije jasno kak to da neki dučani na nju daju 2, a neki 1 godinu garancije.= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
Je li sigurno da ima lightscribe, ne mogu nigdje naći?
Nec koristi LabelFlash za zapisivanje otiska na medije.Sto nije kompatbilno sa drugim standardom.
ND-4571,labelFlash
ND-4551,labelFlash
Nec ne koristi tehnologiju lightscribe
da, a to je ista stvar... samo se umjesto lightscribe plug-ina uzme labelflash plug-in i može se pisati po medijima...
Koliko mi se cini ne mozes medije LightScribe koristiti u przilici za Labelflash
Sutra idem kupiti, upala mi je u oko još ova:
LiteOn, SHW-16H5, u Kvarku za 247kn. Jel bolje ta ili NEC 4571?
LiteOn ti bas nije nesto, bolje uzmi Nec, ali ako si kratak sa lovom i LiteOn ce sluziti svrsi
Sad sam baš zvao Optimum, uzimam NEC 4571, ta bi trebala bit dobra. Hvala svima
Koji program koristite za lightscribe i koliko otprilike dugo traje proces przenja+tekst i slika?
potrazi si na ovoj str http://www.tomshardware.com/ recenzije za przilice. to je najbolja str o hradware i uvijek je ono sto oni kazu dobro
nisam citao ovo prije al sa LITE-ON ili BENQ neces pogrijesiti ni po cijeni ni po kvalieteti...nemoj steditna przilici