Pa rado bi ti sad to u jednom postu sve opisao ali ipak nije bas tako jednostavno.O tome cemo na pm da sad neduzimo u temi koja nema veze sa tim.
Printable View
Pa rado bi ti sad to u jednom postu sve opisao ali ipak nije bas tako jednostavno.O tome cemo na pm da sad neduzimo u temi koja nema veze sa tim.
predlazem da se onda otvori tema neka o skinovi ili ako vec postoji nesto slicno pa da se tu posta na tu temu ili da se naprave neka uputstva za skinove i uplodaju!= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
dakle ljudi dali dobro radim
1. skinem zeljeni skin naziva probaskin
2. rapakiram datoteke u istoimenu mapu
3. otvorim mot4skinner
4. kliknem na open pa odaberem tu novu mapu i taj skin
5. kliknem instal
e sad mi se ne pojavljuje onaj message sa onim exc...
taj mesage mi se pojavio kad sam osao u rapakiranu mapu od skina pa kliknu na instal_ime skina
Pokušaj instalirati sa sikinman3g,
meni radi savršeno
Dakle... Sve sam skužio, downloadao skin, napravio file s p2k commanderomm. Otvorio p2ktools, on prepozna mob, prebacim u p2k mode, kliknem refresh i on mi izbaci prozorcic "updateing information" koji nakon par min ode u "not responding" i ne da se zatvoriti ni preko tskmngr-a!:wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:
Moram resetirati komp da ga maknem sa ekrana! Do cega je to? :-/
evo uplodam ti program
btw.p2k tools ne radi s V3x barem ne kod prebacivanja fileova, zato koristi p2k commander ili leader gl flex editor, ja preporucujem p2k commander za fileove a za skinove skin manager.
http://www.megaupload.com/?d=J6913EVX
Sve je jednostavno, ukljucis mob u komp, startas program, ides na instal i izabereš .ski file od skina koji žeiš instalirati, program ti odmah naparavi folder za određen skin.
Ima jedan forum pomeni nabolji za V3x, hellomotorazr
Samo se moraš registiriati.
http://hellomoto.razrforum.forumfree.net/?f=2150602
Hehe,pogledaj moj sig. ;D= Citat =:
Izvorno postao ztopolnj
Znao sam za to, samo mi se nije dali tražiti te, pa da čovjeku pojednostavnim život.
btw. forum je odličan samo nemam vremena to sve pratiti.
Ovdije nema baš nešt za v3x pa sam ga htio sumjeriti.
nadam se da je svjestan da su skinovi 320X240.
Ma suer ste ekipa :thumbup:
Sutra cu to prouciti pa javim rezultate :spin:
I moram se regati na taj hello 4um jer kolko vidim ovdje nema 320x240 :(
e a jel mogu ovi skinovi ići na 320x240??ja imam v1075 pa ne znam jel su ovo 176x220 skinovi ili..???mislim ja sam već slao na mob s kompa neke skinova i mob mi ih uopće neće primiti zato što su u nekom drugom formatu,a ove teme u mobitelu su mi neki format TFC..ne znam šta da uradim :-/ :-/ :-/
Koja ti je rezulucija ekrana,ako ti je 320x240 tada trebas i skinove za taj format a ako ti 176x220 tada trebaš manje.
tfc. su teme, a to su (mislim) dvije različite stvari
da,rezolucija ekrana mi je 320x240,pa me zanima jer ima tu skinova za tu rezoluciju...a ne znam kako da na kompu promijenim format za skin i uopće koji bi format trebao biti da mi mob to primi :-/= Citat =:
Izvorno postao ztopolnj
Pogledaj post 59 i 60.
Treba mi originani V3X "Moto" skin hitno.
http://rapidshare.com/files/25511214/Moto.rar.html
Evo sam moje v3x direktno!
hvala puno