W810 - imam par pitanja u vezi njega....
1. Kakva je kvaliteta zvonjave mp3 datoteka? (ista kao kod W800?)-znaći slabija? jer dok te zove netko i w800 zvoni u mp3 datoteci onda je slaba kvaliteta zvuka zvonjave i loše se ćuje...pišti....(ALI nije to tak velik problem-samo pitam jer me zanima)
2.Dal ima jak zvučnik za slušanje glazbe? (jer w800 ima slab "razglas" ali jako veliku kvalitetu zvuka,dok W550 ima nevjerojatno jak zvučnik za reprodukciju zvučnog zapisa ali slabiju kvalitetu)
3. Dal ima onu opciju ko predhodnici dok se dopisuješ s nekim preko SMS poruka,pa kreneš slati i ne trebaš ići u imenik nego ti piše tamo prije imenika ime i broj osobe kojoj si slao poruku.....tak da netrebaš svaki put ići u imenik tražit broj i osobu.?
4. Kopiranje videa,mp3 datoteka i igara je moguće sve preko bluetootha? bez drugih komplikacija i gluposti (kakve ima SAMSUNG D600 komplikacije i gluposti) isto kao i kod prethodnika w800 i K750?
5. Od kojeg modela telefona odgovaraju teme? (pašu od w800?)
TO bi bilo to za sad.....
ako me bude još šta zanimalo budem pitao.... zato jer si mislil kupiti W810 ali me zanimaju još te neke sitnice...