ovo je super cijena-----da, susret forumaša u gardalandu...
Printable View
ovo je super cijena-----da, susret forumaša u gardalandu...
pa da Compov ti , ja odemo u gardaland ,bilo bi ok , bas sam pitao frenda jel hoce ic samnom , nejde nema para:-/ hmm , moram pitat dalje tko hoce ic= Citat =:
Izvorno postao smogovac
evo mapa gardalanda ako koga zanima map
e ovo prehebeno izgleda,ima puno atrakcija novih...a one animacije isto predobro izgledaju...:japan:
Ulaz sam je 115kn... znači ako tamo živiš skupiš 115kn i upadaš... Je da oni imaju para tako da... Moja frendica veli da je putovala do tamo busom cijelu noć... gužva na cestama je neizdrživa tako da su kasnili... trebali su doć u 8 a došli su u 11h... Ja bi išao tamo ako je tako jeftino... nađemo se u zagrebu i krenemo od tamo ;)
evo upravo odfuro frenda i frendicu na autobusni , zapalili oni nach Gardaland :thumbup:
sad sam skroz nabrijan popio sam kolu aa necu moc zaspat!!!
slusam narodnjake mozda me to uspava hehe
Meni je VELIKA želja ići tamo i trebala sam ić sad u 5. mjesecu, ali izjalovilo se:( Nadam se da ću uskoro otić, ma sanjam o tome.
ja sam bio i bilo je jako dobro
otišli smo ujutro i cijeli dan smo se vozili i nisamo se sve vožnje provozali
bilo je super
bila 3 puta,jos nisam sve obisla,zadnji put bila prije 3god i to se sjecam da sam 2 puta isla na slobodni pat jer prvi put novci nisu bili kod mene pa sam isla drugi put da si kupim sliku sa svojom cudnom facom brrr ;D to i blue tornado mi najbolje ;D ovaj pad je kod da ti tijelo gore ostalo,lol...super:thumbup:
upad je 16Eura i sve je uracunato osim slikica oko 1.5euro,iznenadio sam se kad smo prvo bili na slobodnom padu,i siđemo i skuzimo pa ima slika, i trgamo se mi ekipi, i kad su stavili nas 4 na ekran ko da smo se usrali(jebeno,nisam mogo doc do zraka od smijeha)..tak je bilo prije negdje 3god kad sam ja bio...prejebena stvar..nakon prvi red plavog tornada..vise se niceg ne bojis u zivotu..svakako preporucam,ubije ti sav strah..sjecam se face frenda kad svi mi nabrijani cekamo u redu,i sjednemo a on ostane sa strane i kaze kao nema mjesta(stislo ga:jump: ) al bio sam samo jednom jer je velik red i cekas cca 40min, tak da nestignes opet.. bio sam 4-5puta na vlaku smrti, bio je manji red,i jebenica manje strasno,nakon 2puta vec znas di se slika pa se mozes opustit i lagano isplazit jezik...onda 4D kino, kao bjezis od dinosaura, ludilo, al sam si natuko koljena... onda neka djecja soba bez gravitacije pa se sve okrece ma sve je odlicno, ako ides s ekipom zajebancija totalna..sad sam se nabrijo da idem opet:klap: :klap: .. ****** nisam stigo na vodi nista,preveliki redovi,premalo vremena..:cool:
e ovo ja nazivam opisom ;)
kakav je to slobodni pad jel mi moze netko na mapi od gardalanda to pokazat?
Na slobodnom padu te počne hvatat panika kad te dignu skroz na vrh.Kad počneš padat ni ne stigneš se us*at i već si dolje.U svakom slučaju je odlično.Dugo se čeka na red(kao i na ostalo),ali ovdje ne znaš na čemu si-stalno prelaziš iz jedne u drugu prostoriju i pitaš se jel poslije ove krećemo...
Evo i karta.. http://img72.imageshack.us/img72/8311/mappa24yt.th.jpg
Zvuči super :)
Zna li itko ima li u Zagrebu agencija koja vodi u Gardaland,ali da se ostane tamo do ponoći?Sve ove varijante sa ostankom do 5,6 sati mi ne odgovaraju.Vidio sam da imaju u Rijeci dvije agencije koje rade tako.Ako ne nađem takvu ponudu u Zagrebu,onda bih vjerovatno išao do Rijeke,pa dalje sa nekom od tih agencija.Ipak je navečer puuno manja gužva i sve bih stigao obići.
bolje je po danu... vidiš više... kad je mrak nije to to...= Citat =:
Izvorno postao Mraz
Ja sam bio, odlicno iskustvo...
Slobodni pad je nista naprema blue tornadu, nije toliko voznja ubojita nego onaj feeling prije nje... Ne znas koliko je zapravo brzo, dal ces van ispasti ili povracati :-)
Slobodan pad je bio fora, samo sto me zenska nije htjela pustiti (trebao sam uciti damn talijanski :-) ) ali sam uz nagovaranje prosao. Digne te na nekih 40 metara visine i za par sekundi opet natrag na nula. Srce i zeludac sam gore ostavio.
Svakome tko nije isao preporucam.
Jesi bio navečer tamo?Navečer je baš lijep ugođaj.Ja želim bit skroz do ponoći radi izbjegavanja gužve..= Citat =:
Izvorno postao Compov
ja sam bila.. prek dana.. bilo je genijalno.. jedini bed što smo došli tamo oko 10 i morali krenit nazad oko 5, 6.. nismo sve stigli ni proć.. gužve su i tako.. trudili smo se ić sam na one najbolje.. ti su na karti označeni posebnom bojom.. za najhrabrije :D tipa taj blue tornado, slobodni pad i tako dalje.. ma genijalno.. jedva čekam opet :D
nisam ja bio navečer, ali je bila moja frendica i navečer i po danu i rekla je da je bolje po danu ;)= Citat =:
Izvorno postao Mraz
I ja se slažem- Gardaland je bolji od Disneylanda.= Citat =:
Izvorno postao Bimbi
Super! Još kad bi postojala agencija koja vodi tamo!= Citat =:
Izvorno postao smogovac
= Citat =:
Izvorno postao Hell_Blazer
Iz Rijeke vode neka agencije i to je super jer krećeš rano ujutro oko 5, i tamo si do ponoći do vatrometa.= Citat =:
Izvorno postao Mraz
Nisam išla na Blue tornado jer se bojim, a ni na slobodan pad. Dovoljan mi je bio onaj rollicoaster.
Imaju i dobrih restorana. I super je biti tamo navečer. Mene su oduševili dupini.
e da mi je znat tu dvojicu koji neznaju što je gardaland ;D
Nisam pronašao u Zagrebu agenciju koja bi udovoljila mojim prohtjevima(da se ostane do ponoći),pa sam se ipak odlučio na agenciju iz Rijeke.Idem sad u subotu ujutro.Sa autom ću do Rijeke,a onda će oni preuzeti brigu o meni.Jedva čekam:guitar:
ja sam imao veeeliku srecu, pa sam na blue tornadu sjedio prvi...:turn:
KAKO JE TO ZAKON...
samo sto kratko traje, slobodan pad je ok i onaj vlak smrti...
uglavnom, ja bi opet!!!
evo ja sam bio pred 2 tjedna i opći dojam....
JA BI OPET.............................................. .:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
bili smo do ponoći,na vatrometu predivno,na blue tornadu bio 15-tak puta,odma skužiš di je kamera i radiš face...prvi put je bome strašno al onaj prvi pad je svaki put bio jeben...na slobodnom padu bio dvaput i nikad više...usro se,imao sam osjećaj da sam ostao bez želuca...vlak smrti nije niš posebno...na njemu smo se zajebavali...ful sporo...colorado river nije gušt ako se nemaš namjeru smočit...atlantida niš posebno...2 pada i to je to...niš posebno...sequoia...treba isprobat...strava je al te boli glava poslije...njabolja od ovih manje adrenalinskih mi je bila ljuljačka...ono je pravi gušt kad te zaustavi naglavačke...
JA BI OPET IŠAO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Agencija u rijeci?daj stranicu :-/