stavi 5 MP i dobije sliku od 2 mb, nek se gone i oni i pixeli. 2MP i autofokus i dovoljno za moba :D
Printable View
stavi 5 MP i dobije sliku od 2 mb, nek se gone i oni i pixeli. 2MP i autofokus i dovoljno za moba :D
Uptavo to, nećemo ih moć postat na imageshack :-/= Citat =:
Izvorno postao blazzer
mile, ne radi ti link(ne znam jel samo meni, al daj provjeri)
mobitel me svakim danom sve vise i vise odusevljava!!! zakon je!!!
pocinjem stedit!!!
Jbg, kad sam samo linkao, a ovaj ju je skinuo evo malo manja
http://www.fs-newmobile.com/images/n.../nokia_n83.jpg
Evo, baš gledam ove 'Media Control Buttons'; jel to znači da slider ide u oba smjera?
Da, a di je đek vajt?
Slider u dva smjera;D , baš me zanima kako će to u praksi škripit....= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
OFF
A bio sam sinoć na Franz Ferdinandu na Šalati, i oduševio me bubnjar, pa maknuo Jacka;D
dajte jos slika da slinim...
kako je mobitel dooobarrrrr...
Pa u jednom uredjaju bi trebao dobiti dig. foto aparat, vrhunski mp3 player i naravno symbian mob. s odlicnim ekranom...treba sve to i platiti.
Najvise me zanima, vjerovali ili ne, baterija koja treba sve to izdrzati, a vidim nigdje se ne spominje da su napravili neku novu. Mozda stave neki prenosni agregatić na fosilna goriva :bunny:
Ispod 1500 mAh (kao na E61) ne bi smjeli ići, makar, poznajući Nokiju.....
Mobitel je odlican, no imam osjecaj da ce ga softverski za*ebati kao i N80. Moram priznati da sam ocekivao vise pameti od Nokie nego ovo sadasnje zatrpavanja trzista sa S60 mobitelima.
Toga se i ja bojim - da mobitel buse savršen samo na papiru.
Potpuno jednako kao N80 od kojeg se puno očekivalo, a dobili smo što smo dobili-bugovit mob nekvalitetne izrade i baterije koja (ista) dolazi s Nokijom 3220...
mozda su nesto naucili na primjeru nokie n80 pa konacno naprave savrsen mob.
Ništa nije savršeno, a ako nekome jest, onda je subjektivne prirode...
Samo ko što radule reče, trebat će to i platiti... Nekako mi se čini da će cijenom biti bar 500 do 1000 kn više nego N80 kada je došao... Ali stvarno dal će se to isplatiti kupiti...
A pitanje je kava će baterija biti unutra... Pitanje dal će to čudo izdržati više od jednog dana da mu nemoraš puniti bateriju...
mislio sam savrsen u pogledu softvera,a ne funkcija.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI