wow, zbilja dobra kupovina,čestitam i vjerujem da čaš biti zadovoljan:thumbup:
Printable View
wow, zbilja dobra kupovina,čestitam i vjerujem da čaš biti zadovoljan:thumbup:
i ja se nadam da cu bit zadovoljan. evo danas ne idem na teren zbog kise, pa cu si rijesit windowse i sve ostalo natrpat u njega, pa cu vidjet kak radi
sretno sa laptopom... i samo da ti kazem, ti se nemoras ispricavati sto mislis da si nam dosadjivao pitanjima...
svi koji su neupućeni bi itekako trebali slijediti tvoj primjer...
ko pita neskita... ja vjerujem da nisi nikoga pitao i da si išao kupovati ono što ti trgovci zavjetuju , da bi prošao iznimno lošije...
tako da svi koji imaju pitanja, neka pitaju, neka pričekaju odgovr, netreba se nigdje žuriti i prije nekog podhvata, u ovom slučaju kupnje laptopa, itekako se dobro raspitati....
uživaj...
a ocito je nekome smetalo. nema veze. ja sam zadovoljan. ako neko treba savjet nek se javi. i velim, svima preporucam shoping u italiji. ako nemozete sami, javite se meni, pa vas mogu i ja odvest do dolje
Nadam se da ga nisi prijavio na nasoj carini:thumbup: Neznam dali znas, ali IVU ti mogu vratiti i neke nase banke, ali ti uzimaju proviziju.Sretno sa novom masinom.
Da jos napomenem da se u Trstu moze kupavati jedno gotovinom:)
odlicna kupovina :) stvarno isplativo!samo me zanima vezano za garanciju!Dali normalno vrijedi i ovdje kod nas?
garancija ne vrijedi izvan države... koliko ja znam iz iskustava sa kupnjom izvana
Treba vidjeti jer neki proizvodjaci daj garnaciju na cijelom teritoriju EU, ali to ti je naznaceno u garnaciji.Ako je tako onda vrijedi i u Sloveniji
prijavil sam ga na slovenskoj granici. probal sam na pošti riješiti taj porez, ali oni otkupljuju samo određene poreze. ja imam global refund form i toga oni ne otkupljuju.dal zna neko di se još može vratiti porez. makar, vjerojatno cu još ići u italiju pa cu si vratit.
kaj se tice garancije, piše da ima nekakvu internacionalnu garanciju, ali mi jos nitko dosad nije potvrdil da vrijedi van italije. i imaju jednu dodatnu garanciju koja traje 8 dana. ukoliko se bilo kaj dogodi s laptopom u roku 8 dana, možete ga vratiti i dobijete drugu mašinu u toj vrijednosti.
Evo danas ulovih hebenu pilu ....FUJITSU SIEMENS AMILO M3438G PM750/1G/100/17"/GF-256/XPH
Cijena: 11.399,00 :thumbup:
Pokraj njega: HP NX9420 ES440EA T2300 17/512/60/X1600-256/DVDRW/XPH
Cijena: 11.499,00 :thumbup:
ili
HP NX9420 EV271AA T2400-1.83/17/1G/80/X1600-256/DVDRW/XPPza 13.999,00 :thumbup:
Eto pa pitam vas sta mislite na ovo...dali se da sa ovim modelima igrati, za ostalo znam da su svi modeli super..
probaj u PBZ ili Zagrebackoj banci jer su njihovi vlasnici Talijani.Ma to ti je najvjerovatnije garancija koja vrijedi u cijeloj EU:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao ExCenTric