Znam mislio sam si to :) Naviknut ćemo se na i ovo :D
Printable View
Znam mislio sam si to :) Naviknut ćemo se na i ovo :D
naravno čin ima znak od siemensa privikli bi se i da je tipkovnica u obliku brojčanika koji moraš okrićat
Pozdrav.
Moj prijašnji mob bio je SIEMENS M35 i slažem se da je siemens strašan mob. ali ja nisam mogao odoljeti LG7100, u iščekivanju SX1 kupio sam LG7100 sa kamerom rezolucije 640 x 480, sa zoom-om do 4 puta i flashom, jedino šta mu fali je mp3 ostalo je genijalno.
ajde otvori novu temu i reci nam sve o tom LG-u! zanima me bas
...pa Siemens,kao što je rečeno,ima najbolju externu kameru,a Samsung(i možda SE)najbolju internu...
SE najbolju internu?Teško
ja samo znan da je na t610 slika dobra na ekranu ali na kompjuteru je smeće
...za SE sam napisao "možda"...a je li itko vidio slike slikane sa P800 il P900...ja nisam pa bi volio...
ko će dat love za se p-ove
E to ti je točno.Njih dva daju zbilja dobre slike= Citat =:
Poslao: Eminem
...za SE sam napisao "možda"...a je li itko vidio slike slikane sa P800 il P900...ja nisam pa bi volio...
zaboravio si i nokiju!:beer:= Citat =:
Poslao: Eminem
...pa Siemens,kao što je rečeno,ima najbolju externu kameru,a Samsung(i možda SE)najbolju internu...
...e nisam zaboravio jer nisu u tom rangu,možda 3650,7650 i 6600 da,ali teško...
nisu sa nokijom tako dobre slike
..."coma",e ti si moj čovek... :beer:
nije naš čovik izjavia je da bi nasljednik sl-a moga bit 6600
coma izdajico
..."cule",di je to rekao...
Ja se slazem za e700 ali 6600 nekako. Kao prvo e700 i my-x6 imaju CCD chipove a svi ostali CMOS koji je losijei mnogo...., sto znaci da su najbolji e700 i x6, ali koji je bolji to ne znam...= Citat =:
Poslao: vjeko
da najbolja eksterna kamera..dok E700 i 6600 imaju najbolju unutrasnju kameru..
ne znan točno di ali znan da je pitaj ga
istina, treba imat para, tako da ima vremena
...ma nije on to mislio ozbiljno,zar ne "coma"...
ma nisam, jok
Ajde eminem pokreni novu temu "Mrzitelji nokije"...
Smijem i ja doć?:) Dobro, malo sam se mako s teme... Vidio sam slike s P900! Ajme stvarno me je nešto ubolo u srcu dok sam ga držao, slike su nevjerojatne, Izgledaju na ekranu moba kao na foto papiru! Nevjerojatno... šmrc...
Ak dobiješ na lotu,znam što kupuješ :)