a kosta koliko ja znam 20 zelenih preko neta
znam reci cete "pa to je priko neta, a ovo je Hrvatska" , ali opet dolar je jako nizak s tecajem pa ovih 20 dolara nije ni punih 130 kn pa vi racunajte razliku!
Printable View
a kosta koliko ja znam 20 zelenih preko neta
znam reci cete "pa to je priko neta, a ovo je Hrvatska" , ali opet dolar je jako nizak s tecajem pa ovih 20 dolara nije ni punih 130 kn pa vi racunajte razliku!
Onda je to ok cijena.A jel bi s moglo za njega napravit kabel za pc od punjača mobitela?Mislim da je Coma napravio sličnu stvar sa sl45-icom
ej, cijena je jedno 4 puta veca!!!
mislim da nemoze jer koliko ja znam mjesto za utikat punjac i za spajanje nije na istom mistu ka u siemensa
Mislim da ima u nekom našem dućanu kupit "no name" kabele za male pare
cijena motorole u oglasniku je 300E. ?...isplati li se?
u ducanu ti je jeftiniji
ma u dučanu ga nit nema još.......... di?
u splitu ga sutra dobivaju u htcentre. Bilo je njega po ducanima ali se odma rasproda
ma nije u dučanu jeftiniji.....
lepa je ali preskupa za mene
ako je u centrim 2098kn to je jeftinije od 300E
ako je u centrima na pretplatu (12mj) 1159kn to je jeftinije od 300E
AJMO SAD LJUDI:
moto V300 vs SE T610
which one is better?
v300
aj! ke kaco! perke?
Zbog svega: bolja kamera,bolji ekran,više memorije.Šta ćeš više??
mislim da je SEova kamera bolja. nekako više idem ka SEu zbog software
nije bolja kamera u se
sad je motorola pocela zaniljjive mobitele stancat pa ce vjerojatno uskoro bit dosta fanclubova i hrpa softa
@jay točno.
ali i dalje mislim da je kameru u T610 najbolja
lijepo za tebe
t610 ima losu kameru, mob je super,ali kamera je losa!
jel ima netko ovdje V300?
e ovako ja cu je imat u ponediljak po prvi put upaljenu u rukama i ako mi se svidi kupim je, pa cu vam javit
o k super :)
T610 ima bolju kameru??? Hahaha bolji vic nisam čuo. T610 možda ima bolji SOFTWARE ali kameru nikako
ok mislim da u ovoj mojoj bitci oko kupnje moba sada motorola ima glavnu rječ (V300,V600)