Hehehe,
nevjerovatno,
pokusavam smisliti sto bi ja napravija sa ton bocom,
al neide nista pametno u glavu
Printable View
Hehehe,
nevjerovatno,
pokusavam smisliti sto bi ja napravija sa ton bocom,
al neide nista pametno u glavu
ajd ne lupetaj, subjektivan si. :) očito nisi vidio kako izgleda more na zrču kada se umaštena, znojna i upišana (a ponekad i ispovračana) ekipa ide namakati. Ili strašku kad se pomješa fini mulj pijeska i morksih trava... ;)= Citat =:
Izvorno postao abd
Lijepo je u Novalji, ali vjeruj mi da nije sinonim za čistoću mora...
A tek u Novalji plaža, katastrofa za kupanje...
eh gospodine pa tko spominje zrče i straško= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
samo da vidiš kakvih sve plaža ima u okolici iznenadio bi se
naravno treba ih potražit;)
http://img297.imageshack.us/img297/3...ach29yz.th.jpg
Znam za okolicu, ali govorimo o samo Novalji. ;) Usput ovo što si slikao je uber-prljavo... (mislim da sam gore i spomenuo mulj od pijeska i morskih trava što plutaju...).= Citat =:
Izvorno postao damgol
Tak i meni izgleda :)
ima jedna plažica tam pokraj zrća isto se skrece sa glavne na nju ko na zrce i nema previse ljudi (koliko se sjecam) i bistro more...:kitty:
bas bi mogli..ali ja bi negdje gdje je pjesak da mozemo i picigin u moru ,da se bacamo :D
to je tebi prljavo ma daj molim te sad fakat pretjeruješ:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
pa onda je tebi i gog-u najbolje da se kupate u kadi i da si stavite malo
soli unutra tek toliko da imate morski ugođaj
slobodno navratite i do ribarnice po ostale potrepštine:rolleyes: :retard:
= Citat =:
Izvorno postao gog
http://www.ghetaldus.hr/images/logo2.GIF
Ja samo mislim da ti damgol trebaš možda i ostatak obale obići :)
Bojim se uopće pomisliti kako se ti pereš, ak ti je ono čisto... :rolleyes: ;D= Citat =:
Izvorno postao damgol
Nego, dobro gog veli, treba obići malo više lijepe naše, pa onda suditi... kad vidite što znači kristalno čisto more (a na jadranu ga hvala Bogu ne nedostaje, samo ga baš i nema oko Novalje), bit će vam jasno...
Pag je ipak jedna od najčišćih lokacija na Jadranu, što zbog bure, vjerta i soli, ne mislim naravno na Zrće, ali ima i drugih plaža na Pagu..
Najbolje je sa sjeverne strane, pejzaž k'o na mjesecu. Da napravimo meeting ispod one nove vjetrenjače? :smurf:
ključna riječ je da ti misliš my friend;);D= Citat =:
Izvorno postao gog
pa nisam ni rekao da nema bolje plaže te na pagu
ali vaše pljuvanje paga kao otoka uopće ne stoji jel
baš bi se ti trebao provozat po pagu pa onda tek komentirat :kiss:
= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
a čuj ja se barem perem ;);D
pa i na samom zrću ako zatreba,i to zadnje 4 godine i gle čuda niš mi nije
gospodine izbirljivče :rolleyes: ne sudi knjigu po koricama ;)
Sad smo počeli konfabulirati... :) Ja nisam vidio da je itko pljuvao Pag kao otok. Samo plaže oko Novalje.= Citat =:
Izvorno postao damgol
Inače ja sam cijeli Pag (otok) prošao. Vidio i neka od najmanjih mjesta na otoku, i zavlačio se po kozjim stazama u potrazi za što boljim i čišćim plažama... ali vidio sam i dosta ostalog jadrana pa mogu suditi relativno objektivno... no neću više o tome, vidim da je tu ima dosta subjektivnosti, a protiv toga se nemre... ;)
Ne libim se ja kupati svuda, čak recimo baš volim straško radi zayebanije na pijesku, ali nemrem ni pod razno reći da je čisto, kad znam kako izgleda kristalno čisto more.
A što se one fotke tiče damgol, možda bi ti trebao posjetiti okulistu? ;) Iz aviona se vidi da je voda mutna i puna kojekakve prljavštine... :)
Jesi ti siguran da ti niš nije?? Ne znam baš... ;D= Citat =:
Izvorno postao damgol
= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
bla bla bla bla bla bla bla bl bla bla bla bla........
nevjerovatno pa ti si talent sam takav:thumbup:
pričaš pričaš pričaš... kad ono na kraju ništa ne kažeš.....
ma ti si natural born doktores;D
svaka čast:five:
je, pucam se pjenom iz aparata za gashenje....bijelo je bijelo:) :)= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
e a šta sa tom Zrće bokte e..kako se već zove?kažu mi ljudi da tam idu mamini i tatini sinovi i ćeri i da je pre šminki kvaziji sve neki i cajke...jel istina?????
inače Zadar volim....zbog rodbine!;D
= Citat =:
Izvorno postao FaberOSK
ma ovako to izgleda otprilike....hrpa djecurlije polu gole,polu drogirane,spuste se curice iz unutrasnjosti (kojima mame btw.misle da ljetuju u kampu) da i one probaju kak je to suncat se u toplesu..kuis..
i sve je nesto kao ludi party,kao svi se ebeno zabavljaju....a daaaaaaaj
i naravno svi imaju preko 18...ono nie bad mozemo se puknut....
meni je to presmjesno,al ko voli nek izvoli..:)
Ima tako lijepih mjesta tu u okolici Zadra da ti dah zastane,prekrasnih uvala,dobrih konoba....(tja...valjda godine cine svoje :))
p.s. pitanje...zasto ja vise nemam na forumu opciju za pisanje posta,mogu samo quotati??:rolleyes:
Eriiiiiiiiiii!!!!! :wave:
Idem ja s tobom u te konobe. Papati. Njamnjam. ;D
Nego glede mora, bijah bio na Mljetu ljetos (da, ponavljao sam Hrvatski jutros ;D), i moram reći da je more prečisto. Stvarno nešto prekrasno, pogotovo ona vanjska strana, otvorena prema Italiji. Čisto, netaknuto, duboko... Vidi se dno koliko god hoćeš, tak duboko da te strah plivat, a još se vidi do dolje. Samo... vrlo je teško dostupno, skoro pa bih rekao i nedostupno.
S druge strane, pojmovi "čisto more" i "pješčana plaža" mi ne idu skupa. To mora bit mutno, kak god da okreneš: ili nema ljudi pa ima trave, ili nema trave ali ima ljudi, pa je pijesak uzburkan --> mutno.
Be that as it might, ja sam se upravo pozvao kod Eri u konobu (konobe). Meni dobro :)
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
ma dakako baby..idemo papati ,laganini riba,skoljke zlatna zlahtina...
a ne mjuza sto mi nabija nervozu:)))
i da..vise volim plazu..zhalo..taj pijesak,ljak svugdje se zavuche::rolleyes:
ma nije erika,sve je to preuvelicano sve,zrce opce nije nista tako kako si navela ;)
= Citat =:
Izvorno postao mala
ma,jok...ma daaaj vidjela sam preklani...otisla sam s ekipom jednu vece tamo..kao idemo mi vidit jel istina sta se prica..katastrofaaaaaaaaaaaaa
osim gomile pijane i napaljene djecurlije iskreno nista za vidjeti..
osim mulca koji mi je na povratku na parkiraliste stancao trebu mrtav hladan na haubi MOG auta...pa ti vidi:)
LOOOL! ;D Što to govori o tvom autu?= Citat =:
Izvorno postao erika