Jedina stvar kaj me smeta (w810) kad imam propusteni poziv, jel se bas mora ici na ono opcije pa otkazati? Predugacka procedura.. Inace je mob zakon...
Printable View
Jedina stvar kaj me smeta (w810) kad imam propusteni poziv, jel se bas mora ici na ono opcije pa otkazati? Predugacka procedura.. Inace je mob zakon...
+jednostavnost korištenja
+baterija
+izgled
+uravnteženost performansi
+đojstik(dok radi)
-tipkovnica
-đojstik(kad prestane radit)
-kvaliteta slušalica na k700 sam promjeno 3 komada u 9 mjeseci
-prašina ispod ekrana
Zaboravio sam napsat Prihvatljive cijene u plus stvari!
dosada sam imo 1 alcatel 2 motorole 3 siemensa i 3 SE(t610,w300 i trenutno k750) alcatel-uzas
siemens-samo staka,nista ne radi kak treba,sam se resetira,pogotovo
c75 najgori od svih simensa
motorola-dobri mobiteli na,v3 se razje.. tipkovnica al inace motorole su ok
SE-najbolji mobiteli,cudo tehnologije...
Još jedna stvar koja me malo smeta kod SE-a je ta što još nisu napravili neki symbian ali da je u kućištu recimo od K800, nego su njihovi symbiani dosta veći (širi,viši)... Dok je recimo nokia krenula proizvoditi "manje" symbiane... nemoraju ni svi SE symbiani imati touch-screen... :-/
Mobitel je u svemu odličan pogotovo što se tiče multimedije.Ali veliki mu je problem što su mu memo kartice skupe
e da da đojstici su im katastrofa
ak prestanu stavljat lose joystice i ako svi modeli budu kao w810 bit ce odlicno
evo kad smo vec kod joysticka, i meni je poceo na K800 stekati. ne ide gore nego gore-desno ili gore-lijevo. mislim da u ponedjeljak ide na reklamaciju :(
EDIT: evo sad sam uzeo stapic za usi i malo ga gurnio tamo gdje je joystick i provrtio i sad radi :) cak je i joystick cvrsci, kao kad sam ga kupio prvi dan. vidjet cemo koliko ce izdrzati
to sam i ja napravio i sve ok.mana je i to sto se ne moze video postaviti za zvuk alarma i sms-a kod k800.:thumbdown :jehon: :(
Kako si uspio gurnut stapic za usi između đojstika?:jehon: Bojim se ako previse gurnem da cu nesto sje**.
nisam ga cijelog gurnuo LOL. Onaj vrh stapica sam malo "izvukao" i malcice namocio da bude tanko i onda gurnio i malo provrtio ;D (nekak mi smjesno sve ovo receno ;D). Al bas se vidilo onak crnog od prasine na stapicu
prednosti:
-vrhunski soft
-jednostavnost korištenja
-svestranost
-dizajn
-inovacije
-jednostavna nadogradnja softa
Mane:
-prašina ispod ekrana
-flat kabl (meni krepao)
-gase se sony ericssoni kad se muče... ili pri padu... naravno ovisi koji...
jako dobra stvar su kod k800 i one dvije tipke iznad ekrana za pregledavanje fotografija.
korisna i zanimljiva.:funny:
prvo cu minuse:)
- mikrofon. Hvata SVE okolo, osim mene.
- nemogucnost personalizacije menija kao kod Motorola
jedan c/p iz starijeg posta:
- "Na MPx seriji mi se svidja kad trazim broj u imeniku, radi na T9 principu. Utipkam npr. Ana (2-6-2) i izbaci mi sve Ane u imeniku. Kod postavki glasnoce, nema 1 generalna, nego posebno glasnoca za sms, posebno za alarm, zvonjavu, razno razne druge alerte.."
- kad se mijenjaju teme, ikone su uvijek iste
- ne mogucnost stavljanja passworda na sms, slike i sl.
- joystick (nazalost, poceo mi je stekati prema dolje)
- preskupe M2 kartice
- preslab vanjski zvucnik kod speakerphona + krci na vecini melodija
- vec je netko rekao, kad si u sms-u, moras se vratiti korak nazad da ides na slijedeci, umijesto da joystickom ides lijevo desno na drugi sms (kao kod motorole recimo, MPx220)
- poklopac kamere, cesto se zna otvoriti kad posegnem za mobitelom u dzep
plusevi:
+ dobar T9
+ onaj mali sat gore
+ ekran
+ 2 tipke gore za slike
...i vjerojatno ih ima jos, ali sam bio prezauzet trazenjem mana :)
A jesi li ga izcrnio:notooth: Sve u svemu mobitel je zakon:)
rekao je realno mane.to su stvari kojima bi se SE trebao baviti:thumbdown :coolmad: :jehon:
ja bi kao veliki plus naveo tipka nazad odnosno bivsa crvena vodi 1 korak nazad sto kod tupavih samsung mobitela te izbaci iz menia. to me tako znalo nazivcirati da sam 1 sjebo radi toga i radi toga sto kada je neko nazvao a ja pisao poruko ono je nestala to su mozda danas sredili ali ipak. software je jako jako prilagoden korisniku tj logicki je itditditd.
meni malo smeta sto kod SE nema klasicne crvene i zelene tipke za pozivanje i prekid veze.:jehon:
ofarbaj ih
ogroman minus je đojstik a i sporost SWa (to jest J2M aplikacija a ne igrica)
plus je naravno kamera (uvijek su među prvima po rezolucijama)
da mogu u ovaj k800i ubaciti OS iz SX1 to bi bio naj telefon na svijetu
->Problem prasine ispod ekrana je nekako ispravljen na k800, ja nemam zasad nimalo prasine ispod...
->Joystick zasad radi sjajno i bilo bi dobro da tako i ostane...
->Brzina softvera je po meni cisto dovoljna, u odnosu na k750/w800 koja je bila zabrinjavajuca...
->Ima jedna stvar koja iritira a to je kad se ukljuci radio na vanjski zvucnik da mi cijelu noc svira dok spavam, kada ga stavim na najslabije, tj. samo onaj jedan zeleni krug preglasno je full i fakat se juako cuje s obzirom da je stavljeno na najtise... :thumbdown Ova stvar se dogadala i sa k750/w800... :chatter: