Od poreza?!?!?!?! Ja mislim da bi to ipak operateri "platili" :)
Printable View
Od poreza?!?!?!?! Ja mislim da bi to ipak operateri "platili" :)
I ja to mislim... Porez ide državi, a operateri sami smišljaju i pokrivaju možebitne troškove (koji i ne bi trebali biti preveliki) ...:comp:= Citat =:
Izvorno postao gog
Ajoj....drzava zahtijeva od operatera da im se preda informacija ko koju karticu koristi. Ali prije toga ide to na izbor glasanja i po prilici bi se trebalo pitat narod dali su oni za to.
Nadam se da me tu neko ne shvaca krivo.......:bat:
ja glasam za ne :)
Samo što se nikog ništa ne pita...
upravo tako... prema tome, nema potrebe se živcirati i pjeniti na ovakve odluke. treba to prihvatiti bez pogovora i doviđenja...
i ovo sa ukidanjem anonimnog prepaida je placanje danka napretku tehnologije,nije problem u nama normalnim korisnicima, nego u porastu terorizma, poplavi kojekavih manijaka i bolesnika ko ona iz zadra sto je zvala htinu pun k... puta,kojekakvi kriminalci, pa pozivi vatrogascima i drugim sluzbama, a takvih poziva ima na stotine svaki dan samo sto se ne pise o tome jer bi onda novine pisale jedno te isto svaki put. a nasa anonimnost i privatnost je davno nestala...american,visa,diners,poslodavci,doktori, vip,t-com,itd itd itd.
svi su oni duzni cuvati nase podatke koje imaju o nama i vise manje to i uspijevaju, a sad ako to netko od zaposlenika koji tamo rade zloupotrijebi ili hakeri provale u bazu podataka to je tesko predvidjeti i sprijeciti. dakle dobro dosli u 21 stoljece:beer:
I zdravo! Amen!= Citat =:
Izvorno postao omahen