Nije mi namjera prepucavati se sa tobom. Brat mi je imao 3230, ja sam imao 6630 i 6680, i znam o čemu govorim.= Citat =:
Izvorno postao points
Printable View
Nije mi namjera prepucavati se sa tobom. Brat mi je imao 3230, ja sam imao 6630 i 6680, i znam o čemu govorim.= Citat =:
Izvorno postao points
Moj brat i sad ima 6630, a prijatelj mi je imao 3230 i razlika je bila vidljiva.
moj dragi ima 6680 a ja sad imam 3230..i glupost je reći da je razlika neprimjetna..
itekako se vidi..
a zapravo to je i najvaznije, da ja budem zadovoljna i da se meni svida..
tak da se ne morate prepirati oko toga, ljepota je ionak u oku promatraca ;)
imao sam prilike malo procackat 3250 prije 2 mjeseca i displey nije vrhunske kvalitete kao na d600 ali mob je odlican,mene je fasciniro dio koji se okrece ali me razocaralo mjesto gdje se kamera nalazi,malo je nezgodno
Da, pogotovo kad pišeš poruke ili nešto slično. Meni je uvijek mali prst bio na leći. Govorim o istom telefonu kao points.= Citat =:
Izvorno postao sonyck
Pa dobro, telefon i nije namijenjen za svakoga, ali je u svakom slučaju zanimljiv i vrijedan kupovine.
Hah, D-600 i vrhunska kvaliteta :lmao: :lmao: :lmao:
ma most ti rec d600 i vrhunska kvaliteta,ali kada je on izasao nije ni jedan display bio bolji od njegovog,i sad je medu 10
Halo A Razlika U Cijeni Izmedju 3230 I 3250 ??? Nevjerujem Da Je Taj Twist I Ekran Vrijedan 1000 Kuna (razlika U Cijeni U Hg-spotu) Ja Smatram Da Je Nova Nokia 3230 Dobar Omjer UloŽenog I Dobivenog Jer Symbian Vrijedi Onoliko Koliko Se Dobro Korisnik S Njim SluŽi....(odnosno Što Na Njega Instalira)
Moram Malo Branit Svoju Pilu...(imam Novo Silikonsko KuĆiŠte Mrak Je) ;D ;D
i nemam pojma koji mi je vrag sa slovima???
Bravo, Iwek! Odlično rečeno!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao iwek
Ali glupavo otkucano.
evo, sam da vam javim..
sutra idem kupit moby..3250..bas sam happy :D
hvala svima na odgovorima :thumbup:
koji bed..tip s kojim sad dogovorila prodaju danas salje sms da ce si ipak ostavit mob..grrrrrrrrrrrrrrrrrrr..tak sam ljuta.. :evil: :evil: :rifle: :rifle: :loco: :loco: :fried:
tak ako netko zna nekog tko prodaje 3250..ili ima nekog dobro 'dilera'..nek mi javi plizzzzzzzzzzzz
javi se kokiju ili vkosalecu (isti covjek) cini mi se da on ima
http://cafe.mobil.hr/member.php?u=5349
Da i ja sam u njega uzea...sve super...nova novcata= Citat =:
Izvorno postao kiki1989
eto, i ja jucer kupila svoju..novu novcatu..crnu..
divna je..
tak sam happy... :spin: :spin: :spin: :spin:
sad sam u potrazi za aplikacijama..
btw, agile mi ne radi :(
mania, jesi primjetila jednu malu manu 3250? Zadnja strana je pretjerano uglačana, tako da se sve pozna na njoj (otisci npr.) pa je stalno moraš čistiti ;D
to mi se cini da je najveca mana na 3250 ta ispolirana plastika(dal je to u svim bojama ili samo u crnoj)
ostala mi velika slova i gle kako je tupavo ispalo ne?= Citat =:
Izvorno postao points
da, sve se na njoj vidi, svaki otisak..stalno ju glancam..= Citat =:
Izvorno postao points
al ne smeta mi..sefica mi ima N72 i isto ima takvu plastiku :D
jel to mana? ma ne, ja sam odusevljena mobitelom..skroz..
brza, lijepa, ima rama dosta da vrtim tri aplikacije odjednom..
jedino me bedira sto mi agile ne radi iako sam stavila ovaj za 3rd gen symbian.. :(
danas idem kupit karticu od gigabajta i zabava moze poceti ;)
Tako je, ništa bez gigabajta :D
Uživaj.
sad kad pocnu programi dolazit najmanje 2 gige,(mania napisi neki rivju)
budem probala kad se ufuram malo ;)
nisam ja bas za pisanje romana..
a i tuzna sam jer agile ne radi, valjda zato kaj je beta..on mi je vazan..moram cekati..a dobro, barem sam nasla task spy..ima 18 Mb rama free kad nisu pokrenute neke velike aplikacije..3230 je jedva skupila 8 Mb a moj decko je sretan ako sa 6680 skupi 6 Mb free rama..
vizualno mi je lijepa, uopce mi nije prevelika, izgleda kvalitetno..bit ce sve super kad se aplikacije pocnu pojavljivati.. ;)
uglavnom, zadovoljna sam, bas jesam..
Podsjeti me, molim te, malo, kako se provjerava količina slobodne memorije.
ja to radim sa task spy-om..mislim da se to drugacije ne moze, barem ja nisam uspjela.. :-/
kad sam kupovo svoj mob, čovjek od kojeg sam ga kupio je imao 3250... držao sam ga u ruci (crni), i otisci su odma ostali... Ali dobro, nije ništa strašno, lako se obriše, a i nisu nešto preočiti...= Citat =:
Izvorno postao points
Daj zamisli da je ispoliran ko prednja strana od N91... onda bi bilo otisaka... ;D
E da, jel teško izvaditi memo karticu? Malo mi se čini nespretno... :-/