moji prijatelji imaju super konfiguracije,al stalno imaju bug-ove,brdo ih ima,zale mi se da ih iz igre baci nakon 2h igranja,
Printable View
moji prijatelji imaju super konfiguracije,al stalno imaju bug-ove,brdo ih ima,zale mi se da ih iz igre baci nakon 2h igranja,
pa očito onda nije stvar hardvera koji imaju nego same igre;)
da, bugova ima...
meni hardver yebe samo kad netko postane 'nevidljiv' onak da se prozirno obris lika vidi, e tad mi počne štekati jer mi to grafulja očito nemre progutati... :(
Evo grafulja mi je dolazila do rekordnih clockova jer hoću malo efekata
Antialising mi nije dobar jer kad prođem pokraj nekih običnih građevina pođe štopati, a ista stvar i kada postanem nevidljiv
Inače kako ide u igri????
Do sad sam ubio 4 čuvara i postao sam dark brotherhooder ;D;D;D
cekaj, vec sam dosta dugo vampir i neznam kako da se toga rijesim kad me nitko u crkvi ne jebe ni pola posto....:-/
ovako svi kazu da je prethodni dio morrowind puno bolji dio od obliviona..
Sad mene zanima dali u Oblivionu mozete igrat iz Treceg lica(naci svom liku iza leđa)i dali u igrici mozete birati koja ce te odjela nositi..??npr..mozes mjenjat hlace kad ih kupis,stit,mac,kacigu,oklop....??
Kad nekog ubiješ dali se puni EXP???
može u 3. licu..
Pa normalno da možeš mjenjat izgled, koji rpg to nema....nebu valjda u trapkama i majci trčal po Oblivionu..:p
Isto vrijedi za exp. (sad neznam ak ubijaš NPC-e...al nema veze):rolleyes:
Sad idem kupit igru...bilo mi je bitno to trece lice..jer gledam snimke tog Obliviona i svugdje u prvom licu..a meni je bitno igrat u trecem licu...kompa hvala.i igras li ti OBlivion..Je iznenadujuce dobra''??
prošo, dobra, imaš kaj igrat jedno vrijeme (dobar omjer koližine zabave op gigabajtu:p)
glavni dio možeš brzo proć ali ako ne prođeš side questove teško ćeš glavni jer ti imaš levele a sa malim levelom nemožeš prjeći
JOj u ponedjelja mora igra doc...uhuhu di si poštaru,zasto ne radite i nedjeljom :(:angel:
dobio ja oblivion..instalirao sve radi sav sretan..stvarno grafika rastura ...
Sad posto sam ja početnik mozete li mi rec kako gledam mapu??..nisam mjenjao kontrole..
Jer na onom dole kompasu ja ne kuzim nista..
Di su ti guildovi ili kako se vec sve to pise...e da doso sam u arenu i fuckerski sam se zajebo ja sam se htio borit kad ono kladio sam se...
Jao nis ne kuzim daj nek neko pomogne barem uvezi mape..
Koji si ti teski Gamer :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao Rvs_Gamer
PA covjece trebo si s igrom dobit i Manual > RTFM!
Osim toga igra nie tak jednostavna da omda mozes u guild, prati questove kaj i kad moras obaviti.
Gaymer..hehehe ;D
polaaako, nemreš odmah tu klati lvl.17 zmajeve s kalošima. Prva misija ti bude "odi mi u podrum zakolji štakore" i takve sitnice...:p
hehe, ja igru imam već mjesec dana instaliranu na kompu i nisam je ni upalio. skinuo sam je s neta dok sam ima flat i zaboravio na nju. idem baš sad probat. ja imam athlona 2000, 768rama, radeon 9600. javim kako izgleda!
edit: na 1024x768 radi ali malo zastajkuje, ali na 800x600 radi savršeno! i tako ja igram već sat vremena i već lagano postajem ovisan kad odjednom igra zašteka i neće pa neće. morao sam je srušit task managerom! sranje. al igrat ću ponovo! ne odustajem. igra je mrak!
glavna tipka ti je TAB ona ti je ključ svega u njoj mjenjaš questove oružja magije gleedaš napredak......
da dođeš do mape upri tab i klikni na kompas i otvorit će ti se menu misija i tamo klikći i već ćeš naletit na mapu
tipp postoji ti FAST TRAVEL da te odma prebaci na neku lokaciju (ali moraš je otkriti) ugl samo mišem klikneš i pita "te fast travel to gibriligigi yes, no)
uglavnom sve ćeš otkrit u tab meniju
Jebi ga kad sam dosadan..puno fala e jos nesto..
Sad sam stigo gore do vrata obliviona di ubijam ona sranja koja bacaju neku vatru...e da tamo su kao neki moji saveznici a unutra je,unutar zidina je neki sad da me ubijes ime nesto sa m Martin..tako nesto...on ne zeli ic samnom a onaj saveznik kod vrata oblivijona stalno nesto jedno te isto spika...
Hmm sad ovaj saveznik vani kolje te sa vatrom,a martin mi ne vjeruje.Sta ja moram tu napravit??
Mozes i sa F1 - F4 otvarat te izbornike.. Znaci F1 je statsi, F2 inventoriji, F3 magija, F4 mapa :thumbup:
Moraš počistit taj grad/selo od tih napasti. Vrati se van i udruži sa kapetanom, pa budete išli čistit.
a stvarno puno hvala nema sta..e da nebrinite uvjek cete ovdje imat stogod za objasnjavat(naravno ako vam se bude dalo),jer sam ja brat od rvs gamera..i ovo mi je prva igra koju igram ovakvog žanra:P
pa zadavit će te kad vidi da si mu dirao account :p= Citat =:
Izvorno postao Rvs_Gamer
šala
samo pucaj probleme ;)
Ovako ido ja napravit svoja akaunt Vassili..pa cu se izbrukat na svom kako treba:D
Evo me..dakle neznam kud bi kako bi(engleski mi sucka):
Uso sam u oblivion vrata..unutra sam naso saveznika te sad moram doc do svojih promrlih saveznika u tom "paklu"..dakle kako da napravim da se ta vrata na mostu otvore jer i sa jedne i druge strane su vrata..mislim da vam je to poznato.
Hvala ;)
kroz igru buš išao xxx puta kroz vrata, svaki put ti je neka caka (neka ručka ili dugme za vrata, most itd). A to za engleski, s ovom igrom ili budeš naučil eng ili buš odustal od igranja. (večinu questova treba dobroo pročitati):spin: