sta ti mislis da viki mjenja mobitele kao čarape??
Printable View
sta ti mislis da viki mjenja mobitele kao čarape??
Malo sam razmisljao i evo sto sam odlucio:
K vragu i SE.Nisam lud zamjenit Siemens,nema sanse!!!
Siemens 4ever!!!!!!!!!!!!!!!:thumbup:
tako je grebes SE!!!!
da se slozimo meni niti jedno a niti ni drugo ne valja Siemense nikad nisam volio dok SE cu morati zavoljeti jer cu kupiti T610.
Da imam para najrade bih uzeo Nokiju 7250 no ni Nokiju ne volim, jednostavno me ne privlaci.Ali desing joj je fenomenalan!!! Moja jedina ljubav je Sony i nista drugo!!! To je ljubav nesto slicno kao kod muskarca i automobila......................
daj covjece to su samo mobiteli, kakva ljubav....
Nemam posja ali sto ga duze imam sve mi je vise u srcu i ne bih ga prodao da mi das milijun ćuni..............!!!
prodo bi ti njega i da ti neko punudidva soma kuna, to je sve potrosna roba, kakve emocije
Kod mene je samo SVIDJA MI SE ili NESVIDJA MI SE.
Kakva ljubav?!:p
Danas sam sa curom gledao malo mobove po dućanima (ona planira uzeti a55 jer ju c45 zaje...) pokazivao sam joj t610 a ona će -"ne dolazi mi s tim doma pa vidi kako je ružan! A m55 joj se baš sviđa! Neće ništa osim siemensa. A ima mala stila.... ;)
ma uzas!!! ali moram priznati nasli ste se!!! :D
pa sad ces jos reci da m55 nije bolji od z5
@viki: reci ti lijepo keti da nek se malo poigra s T610 pa da vidimo što će reći. Taj telefon treba uzeti u ruku i onda ga tek stvarno 'skontaš' i dizajn ti je onda mrak.
BTW ni moja cura nemre smislit T610 ;D ... ma to je telefon za dečke, za curice je SL55! ;)
@ viki - pametniji popušta; možda je to uvjetovani refleks kako bi spriječila doobuku... ;D
Tehnicki m55 je bolji no ipak je noviji (PoGLEDAJ MOGUCEG NALJEDNIKA Z700 pa ih usporeduj!!! m55 ima neki nedostatak...(osobna tajnica na mobu).= Citat =:
Poslao: coma_zgb
pa sad ces jos reci da m55 nije bolji od z5
Kao prvo Z5 je šminka!
kao drugo m55 je vise futuristicki čiji desing za par godina zastari.
No cllasic je classiccc!!! :D
je sekretarica je fakat dobra stvar ali to je jedina bolja stvar!
meni je isto T610 bio onak, malo gadan na fotkama... ali kada sam ga primio u ruke... ne, jednostavno je nemoguce to opisati, mora se osijetiti to da bi mogli razumijeti... :)
Koje ćeš tek osječaje gajiti kad ga izgubiš... ;D
:) ... ili mi ga netko drpi...
Ili ti nepovratno rikne 2 dana nakon garantnog roka...
Laprdas! Malo si IZMJENIO MOJ TEKST... ja sam rekao da sam glasao zato sto ga imam i tako mogu reci da je PRELIJEP! nhf ofkorz= Citat =:
Poslao: coma_zgb
sezam je sam napiso da je glaso za t610 zato sto ga ima a ne zato jer mu je sljepsi! zato nemoj mi govorit da laprdam kad i sam znas da je ovo sto govorim istina!
hehe sl55 je ljepsi! NHF
ma nije :D . Ma trebamo ovu temu zalijepiti na vrh pa da malo vise ljudi glasa iako je i ovako jako izjednaceno (jedan glas vise za sl)
E DA JE JEDNAKO CURA I DECKIJU NA FORUMU I DA NISU SVE FRIKOVI VIDLI BI VI! :D
Daj dosta o tome fakat ste skroz skrenuli s teme!!! Pa zato molim modernatora da ju zatvori!!! baj d vej oba mobitela su zenska i neka zene i oni koji se smatraju zenama,....ma zenski mobiteli momci to nije za vas. Uzmite Panasonic iz radoblja 2001, to su bili mobiteli samo za muskarce, a ne siemensi i jos gore SE!!!!
http://developer.openwave.com/resour...emens-mt50.jpg http://images.gsmbox.com/news/94043.1.m.jpg--->nisu li malo ženkasti??
http://www.digit-life.com/articles/d...110/pic7-3.jpg --> dobar pokusaj da privuce i muskrace!ha?
http://212.213.255.72/keepthis/news/sq_ca02.jpg --> koji užas!!! :angel:
slušaj vjeko kad nabaviš mobitel koji u isto vrijeme bude mogao vibrirati i zvoniti, onda se javi! Kada ces shvatiti da je sony smece, bili su tako losi da su se morali udruziti sa ericssonom da bi im mobiteli valjali, jedino ne razumujem ove u ericssonu zasto su se uopce udruzili sa tom usranom tvornicom koja nezna proizvodit mobitele! telit je boji od sonya, koje je najvece smece od mobitela, moj ***** je ljepsi od tvog z5 i od svih ostalih sonija! J5 je bio cigletina i za njega je trebala dozvola za nosenje, samo bilo ga je tesko i nositi tolikog, to moras drzat u ruci jer ti u djep ne stane! ali vjeko nije bed, mozda ces sve to shvatiti u sljedecem zivotu kada ces konacno kupiti pravi mobitel siemens ili bar bilo sta drugo osim sonija!