evo dečki, ja sam se tek priključio, ali ovo što sam vidio, slike su stvarno mislim ok za mms i za korištenje na mobitelu, ali i za ništa više, nažalost. Ali isto mislim da je to odličan mobitel za te novce
Printable View
evo dečki, ja sam se tek priključio, ali ovo što sam vidio, slike su stvarno mislim ok za mms i za korištenje na mobitelu, ali i za ništa više, nažalost. Ali isto mislim da je to odličan mobitel za te novce
Jedno pitanjce,glede slika na T610.Zanima me dali kamera ima zoom?
I da,danas sam tipkao po jednom i ne prepoznaje MCA-25.Šteta,bar bi se donekle riješilo pitanje max. rezolucije.
Ali ekran je strava,k´o mala televizija :D .
Nema zum.
slike koje sam slikao sa 7250 su skoro iste kvalitete
Skoro iste?Znači li to da su malo bolje ili malo lošije?
Pa daj stavi ih na forum
Stavio sam ja u forum s fotkama!
Zanima me samo dali ograničenje MMS-a što je naveo vrag stoji do uređaja, jer znam da mreže podržavaju više do 115kb.
Koliko ja znam T610 nema ograničenje u tom pogledu
sezame dali si se kada pitao jel ti mob ispravan jer one prve dvije slike imaju po sebi dosta ljubičaste (spaljene) boje. vidjeh par takvih problema i bili su zamjenjeni u servisu.
imaš na hr.alt.cell... binsima post od 04.01 sa tim problemom koji mi lići na tvoj.
Mozda, ja njega u svakom slucaju saljem na servis (nema mreze pola dana) pa nek srede i to. tnx
Ja imam Z600 koji ima istu kameru kao i T610.
Slike su sasvim zadovoljavajuce sto se tice gledanja na mobitelu,ali vez za na kompjuter prebaciti, tu je slika premalena... ali je puno ljepsa i cisca nego sto je na mobitelu.
A i slike u rezi 640x480 na nekim mobitelima izgledaju uzasno na kompjuteru.
Za slike postoje digitalni fotoaparati...
I jos nesto, sto se tice boja i osvjetljenja, na SE mobitelima se i to regulira pomocu pritiska na gumb s kojim se krece po izborniku... tj navigacijski botun :).
I kad se slika lijepo obogati bojama, mal zatamni, ispadne sasvim ok slika za uporabu na mobitelu, tj. MMS
Čini mi se da je thread sa slikama nestao, bar ga ja ne mogu otvoriti?