Ne kuyim kako vas je mogal preveslat.
Printable View
Ne kuyim kako vas je mogal preveslat.
Sram ga bilo,sav je jadan,žalim ga,i to jako!!!
zasluzio je da mu kicmu neko iscupa .
a svi koji su popusili se isto trebaju zapitati u svoj intelekt ak ih voza takav balonja.
Da zaslužio je to,srecom ja nisam poslovala s njime.Ljudi moji pazite
= Citat =:
Izvorno postao ExCenTric
moram povuci svoj post. nisam znao u cemu je stvar, pa mi je izgledalo ok. necu da me se poveze s njim.
uglavnom, sve pohvale na ovu akciju. vjerojatno sad ovo cita kao gost i ne usudi se vise javit. ugl. i bolje mu je da se ne pojavi jer ce ga ljudi koje je zaje.. rastrgat.
Ne treba biti blag prema takvima, već oplesti gdje najviše boli... kontaktirati starce, pa neka si oni dalje misle što im dijete radi po netu... Jednom će se zamjeriti totalno krivoj osobi koja će mu doći doma i zapalit starom auto... Onda će možda roditeljima sinuti što im mali radi...
Uglavnom, ne bi mi nikad palo na pamet trgovati sa foruma sa nekim tko je relativno nov... Samo sa starosjediocima... Respect! ;)
EDIT: I upravo sam skužio što mu piše u profilu pod trelefoni: puno njih. Upravo tako... puno njih - ukradenih...
nisam trgovao s njim, pa ne znam, ali nije dobro to sto radi na forumu. zasto mu nisu banani svi nickovi koje se zna da koristi?
E sad ja malo ono razmišljam o svemu ovome, ja kontam da ovaj ima problema...
Jer ispriča se, pa onda se opet rega s drugim nickom i kaže da nije imao problema trgujući sam sa sobom ;D (morbidno!)
Ja mislim da ima on neke unutarnje frustracije, koje liječi tako prevarama starijih od njega, možda u tome nešto pronalazi.
Mislim da svakako treba njegove nadležne kontaktirati (starce, roditelje, old folks ;D i tako to ;D;D) i nek mu pomognu nekako
lockani su mu acc-ovi, tako da je i ovo :closed: