tako je. nekad me izludjuje da mi dodje da ga deinstaliram,ali je stvarno koristan.
Printable View
tako je. nekad me izludjuje da mi dodje da ga deinstaliram,ali je stvarno koristan.
ima i drugih free firewalla, al mislim da ipak ZA prednjači, bez obzira na sve, tak da ak ti ne smeta, nemoj ga brisat. recimo meni smeta, i to dosta, i zato sam ga morao maknut, koristim jedan drugi isto free, dosta je jednostavniji, al nisam baš toliko zadovoljan s njim kao sa ZA. nažalost. al evo sad kako sam gore rekao, radi sve. zasad.....
nije mi jasno zasto neke stvari jednostavno ne zeli zapamtiti,nego me svaki puta pita,npr.bluetooth!?:-/
ček, ček, i kad mu staviš kvačicu na "remember", isto te pita još koji put nakon tog? ako da, pa onda mu probaj u "control program" postaviti sve kvačice na "allow". tamo di je bluetooth..... tad te ne bi trebao gnjavit......
uvijek mu postavim remember,ali me uvijek z....... sa bt-om i nekim drugim programima pa stalno moram stiskati alow.bas cu probati ovo drugo sto si rekao!
ajd probaj pa javi. mislim da će to radit.
radi super,hvala na pomoci.jedino jos kod downloada zna ponekad ukljucivati nekakav smart defense.