any time now...
Printable View
any time now...
čekamo čekamo...
...nemogu više bez mobila... :wall:
Već 4. dan gnjavim tete na kioscima sa pitanjem "Dali je stigao novi Mobil?" ;D
Sta im je ovaj mjesec?
Zasto kasneeeee!?!?!?!?!?!?:cry:
Ja više i ne pitam, tete same viču čim me vide: "MOBIL vam još nije došao!" Jednoj sam dao i broj moba da me nazove kad stigne, a ima i dobre s***.
Joj ma i bolje mi je da ne stigne na kioske do ponedjeljka! Imam ispit iz derme, a neću moći izdržati da ga ne kupim ako izađe!
jel barem stara ko ti?= Citat =:
Poslao: miško
Ja više i ne pitam, tete same viču čim me vide: "MOBIL vam još nije došao!" Jednoj sam dao i broj moba da me nazove kad stigne, a ima i dobre s***.
Danas stig'o...
Ali mi je nekak otanak kao da je polmjesečnjak i naravno nema teksta o forumu... ;D
Odoh prelistat'...
I ja ga danas uzeo u Splitu :)
ajmo sad pljuvanje po mobilovcima. he he.
nije naša greška što mobil kasni (časna pionirska), ja sam vam napisao kad su materijali predani a dallje nažalost ne ovisi o nama.
nebojte se pročitat čete ga za par dana onda će opet biti čekanja.
Stoji - smo mogli ste stisnut' više teksta iliti stranica jer ipak je dvobroj...
ja sam pretplacen, i nije mi dosao :(... mozda sutra dodje... ili mi je istekla pretplata... kak da to provjerim?
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!:rotfl: :jump: :rotfl: :jump: :rotfl:
Napokon!!!
Bemu sveca! Stigo je ali ne smijem ga kupiti prije pon. jer inače ću samo njega čitati, a ne učiti za ispit iz 'dermatovenerologije'!
Čekaj malo, TANAK? NEMA teksta o forumašima?? To mora da je neka greška! Pa radi se o dupliću! Nije valjda... recite da se šalite! Zahtjevam objašnjenje! Nered?
****** i prosli nije bio nesto naspram onih par koji su bili jebeni
= Citat =:
Poslao: coma_zgb
jel barem stara ko ti?
Berba 1963. , dobro održavano, situirana, ne postavlja suvišna pitanja.
Nije loše?
A Miško jel si i ti 'ubran' tu negdje? Svjedočio prvom letu na mjesec i bio prisutan kad je Kennedy ubijen? ;)
ajde da ga prelistamo, pa ćemo viditi što ima dobroga...
@Whiteboy, ja sam berba '65. i moram priznati da se od '71. pa na ovamo mnogihn stvari sjećam, npr. 1983. sam svjedočio neizmjernoj sreći jednog gospodina, koji je tada služio vojsku sa mnom, kada mu je ćaća iz Njemačke dovukao ZX Spectrum, grafičko sučelje tada nije postojalo a u školi smo učili FORTRAN i Pascal.
mislim da je to najvaznije:D= Citat =:
Poslao: miško
ne postavlja suvišna pitanja
Ajd' malo hvale - sviđa mi se što (u nedostatku mobova za testiranje) testirate tj. pišete o kompovima...
Sad upit - sigurno je štamparska ali u cjeniku N3300 stoji 1199,70 kuna što je po onome što bi trebao sadržavati taj mob smješno pa da sad ne zovem Mobis, kolika je cijena?
posalji mi na PM ime i prezime pa cu pogledati.= Citat =:
Poslao: vrag
ja sam pretplacen, i nije mi dosao :(... mozda sutra dodje... ili mi je istekla pretplata... kak da to provjerim?
što se tiće cjene Nokije 3300 nemam pojma kak je upala u tablice. Naravno da nije točna. nažalost cjene u tablicama su informativen jer ih nemožemo pratiti s velikom točnošću jer kada predajemo materijale treba nekoliko dana da Mobil izađe na kiosk, a cjene se promjene.
još istražujemo kako je cjena od nokije upala u tablice :::::::
Toj cijeni je trabalo samo zamijeniti onu prvu 1-inicu sa 3-ojkom i bila bi točna cijena :d= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
što se tiće cjene Nokije 3300 nemam pojma kak je upala u tablice. Naravno da nije točna. nažalost cjene u tablicama su informativen jer ih nemožemo pratiti s velikom točnošću jer kada predajemo materijale treba nekoliko dana da Mobil izađe na kiosk, a cjene se promjene.
još istražujemo kako je cjena od nokije upala u tablice :::::::
evo ljudi koliko je Mobil popularan. Danas sam ga kupio, lijepo ga odnio sobom na plažu, malo se okupao u moru, a kad sam izašao, nema novina. Netko mi je ukrao Mobil!!! AAAAAAAA!!!!