uzmimo koliko ih uopće ima komp, koliko opet njh neznaju šta je cd rom... tek negdje pola miliuna nas zna šta je ebay...= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
Printable View
uzmimo koliko ih uopće ima komp, koliko opet njh neznaju šta je cd rom... tek negdje pola miliuna nas zna šta je ebay...= Citat =:
a kolko od tih pola milje idu na forume da vide peticiju? nema tko potpisat zato nikad necemo niti imat:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao mulder
Ali opet od tih pola milijuna ima tek 3600 potpisa. Treba se dodati još bar dvije nule iza da to nešto vrijedi= Citat =:
Izvorno postao mulder
da nažalost:-/= Citat =:
Dok paypal dode u hr ja dobijem premium acc na rapidu bez da ga kupim.
evo upravo potpiso
potpisao i ja.ali koja je svrha toga,zar nije najavljeno da ebay stiže (ubrzanim vlakomu 6:35 lol),a paypal je njegova tvrtka kći AFAIK?
Baš si i ja to mislim... navodno bi do kraja godine to trebalo biti (ebay.hr)
Kasniš http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=29216 :thumbup:
Ja sam se logirao i sjeb** stvar. Upisao sam VISA ELECTRON karticu i sada je acount u banani.
Uff kako mrzim pravit zahtjev za MasterCard
Danas sam procitao u novinama. Idem nesto probat.
evo i ja koji sam iz BiH sam potpisao peticiju.
jel netko uzeo account na paypalu?
ja stojim na dijelu-> ADD CREDIT CARD OR DEBIT CARD...i razmisljam, i razmisljam...
puno sam citao, nebi trebalo bit nikakvog zajeba prijavit svoju mastercard karticu (ja imam iz zagrebacke banke), ali opet...
neka iskustva od forumasa?
jel netko zna jel paypal još uvijek radi u Hrvatskoj samo za plaćanje a ne za podizanje love?? meni bi trebao ovaj za primanje acc. radim neki sajt u kojem bi se plaćao sadržaj i onda bi to napravio da se transakcije provode preko paypala ako je to moguće.
ne radi za podizanje love. Nađi nekog vani nek ti otvori acc i mjesečno ti šalje na swift ili putem WU.
da, morat ću tako nešto skemijat.
dižem temu...
može li mi se netko javiti na pm ko ima paypal acc.... trebam nešto kupiti za 7 eura...
pa ako ima dobra duša kojoj se da zahebavat samnom nek javi :)
uplaćujem pare unaprijed naravno... i objasnim što trebam da mi može kupit... ;)
Hvala!
Ja sam prijavio MasterCard (ZABA). Sve za 5 !
Ja sam se prijavio preko pbz-ove VISA electron kartice i sve 5.. :)
Paypal je izvrsan nacin za izbjegavanje toliko omrazenih poreza :flame:
...znači nema nikakve bojazni da će ti nestat kune s računa...
...još ništa nisam plaćao preko kartice jer ju još nisam dobio :(...
...uglavnom, tražim jednu jako dobru dušu koja bi mi htjela otvoriti paypal račun jer bi htio aktivirat Rapid Premium account... neka se javi na PM ili icq ili msn da se dogovorimo...inače transakciju odmah izvršavam jer imam e-zabu...
...i tako bi //Wild-Boy\\ izvršio prvu online transakciju... :D