Thanks!!Dajte mi recite da li je potrebno pored MPT ili PST instalirati još kakve drivere za L7 ili su svi potrebni driveri sadržani u programu?= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
Printable View
Thanks!!Dajte mi recite da li je potrebno pored MPT ili PST instalirati još kakve drivere za L7 ili su svi potrebni driveri sadržani u programu?= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
mogu te samo uputiti u Motorola Superthread kad bi to sve išao objašnjavat, morao bih si uzeti godišnji odmor.... u ovoj temi ćeš ama baš sve naći!= Citat =:
Izvorno postao frenkybee
sadržani u programu...= Citat =:
Izvorno postao Siemens
imam pitanje, sto se tice tog instaliranja, skinuo sam nesto igrica na komp, spojio ih kablom na mob, i u folder kjava zgurao sve i onda iz njega u mobitelu isao instalirati, instalirale mi se tomb raider, bomberman i jos par, i winamp mobile, ali mi winamp ne radi tj. neznam ga koristiti, zna netko objasniti? jel bas MORAM stavljat javu preko onih vasih kompliciranih p-nesto programa?
Instaliraj sa ovim
http://www.e398mod.com/content/view/57/28/
i restartuj telefon
jel taj program mjenja one gluposti zbog kojih se gubi garancija?
nop, ne flashas ga, nego samo ubacujes jad i jar fileove :)
a koja razlika izmedju ubacivanja preko tog programa i kpiranja u folder kjava rucno?
paa, to moras nekako instalirat u mob, ne mozes samo prebacit, mora se nekako to instalirat, pa to taj program ucini :)
(vald sam dobro napisao)
Da li L7 vrti mp4 video clipove ili samo 3gp??
vrti i mp4. tj i snima u tom formatu, samo se mora namjestiti (uključiti sakrivena opcija u seemu)= Citat =:
Izvorno postao Siemens
pored ikone za dostupnost mreze gore lijevo mi cijelo vrijeme crveno slovo g svijetli, sta je to i kako maknuti :D
Ima li flash za l7 sa hrvatskim jezikom?
ima ih, samo ih treba naci. Na gocellular.org cini mi se da ima verzija DAR s hr language packom.
GPRS ikona.... nije me to previše opterečivalo, no pogledaj ovdje ako bi se dalo isključiti...= Citat =:
Izvorno postao frenkybee
Nema nikakve razlike, radi na oba nacina.= Citat =:
Izvorno postao frenkybee
na stranici sa linkovima ste postavili vise verzija programa MOTOROLA MOBILE PHONE TOOLS... hoce li bilo koja koju skinem raditi kada spojim mobi i komp kablom? jer ipak sam na dialupu... ja bi skinuo onu 4, najnoviju...
trebala bi radit.... samo trebas imat odgovarajuce drivere
Iskreno ne koristim MPT niti sam ga ikad koristio, pa ne znam
Da, ali mi se cini da ona verzija 4 deluxe ima 500 Mb. Nije bas za dialup.= Citat =:
Izvorno postao frenkybee
Hm, moja topla preporuka za manipuliranje multimedijalnim sadržajem nad L7 jest program LeaderGL FlexEditor. Stabilan i omogućava rad sa /a/, /b/ i /c/ root...= Citat =:
Izvorno postao frenkybee
Vidim da spominjete te USB slusalice, pa me zanima kakav je zvuk na tome? Opcenito kvaliteta slusalica? Mislim, 150 kn mi se ne isplati dati ako slusalice nisu dobre. Sto kazete vi koji ih imate?
iste kao i sve druge, nema razlike u kvaliteti zvuka, jedino je razlika u portu, tj. priključku...= Citat =:
Izvorno postao aardwark
Ako misliš slušati muziku na mobu, uzmi ih.
Slusalice ko slusalice. Dobre su, nisu vrhunac tehnologije, ali za slusati mp3-ce s moba su odlicne.= Citat =:
Izvorno postao aardwark
jedno pitanjce (mozda ce ih biti i vise) - jel netko zna kako na l7 postaviti postavke za e-poštu (isp podešenja, podešenje računa....) na vipu? i sorry ako je ovo pitanje postavljeno na krivoj temi (pretrazila sam ali nista drugo nisam nasla...), hvala
obratis se onom covcu u vipu i on ti isprinta te podatke, da, i problem rijesen ;D